Heerlijk buitenspelen, binnen knutselen of sporten! Leuke vlotte en sportieve begeleiders. Kinderen vermaken zich hier super!!

Maaike Maaike
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blogs

Boer en haas, De Hazenwinkel en voetballummel - week 5

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 5 van maandag 30 januari tot en met vrijdag 3 februari deden we de volgende activiteiten: boer en haas, De Hazenwinkel en voetballummel! Lees je mee?

Lees verder...

Just dance, Ballorig en schilderen - week 4

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 4 van maandag 23 januari tot en met vrijdag 27 januari deden we de volgende activiteiten: Just dance, Ballorig en schilderen! Lees je mee?

Lees verder...

Kahoot-quiz, voetbaltoernooi en sneeuwballengevecht - week 3

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 3 van maandag 16 januari tot en met vrijdag 20 januari deden we de volgende activiteiten: Kahoot-quiz, voetbaltoernooi en sneeuwballengevecht! Lees je mee?

Lees verder...

Superbal, Nieuwjaars-wandeling en Acro-gym - week 2

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 2 van maandag 9 januari tot en met vrijdag 13 januari deden we de volgende activiteiten: superbal, Nieuwjaars-wandeling en Acro-gym! Lees je mee?

Lees verder...

Jumpsquare Eindhoven, winterbingo en koekjes bakken - week 1

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 1 van maandag 2 januari tot en met vrijdag 6 januari deden we de volgende activiteiten: Jumpsquare Eindhoven, winterbingo en koekjes bakken! Lees je mee?

Lees verder...

Foute kerst-bingo, padel-les en kids jump fair XL - week 52

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 52 van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december deden we de volgende activiteiten: foute kerst-bingo, padel-les en Kids jump fair XL! Lees je mee?

Lees verder...

Super bal, paintbal en we keken een kerstfilm - week 51

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 51 van maandag 19 december tot en met vrijdag 23 december deden we de volgende activiteiten: super bal, paintbal en we keken een kerstfilm! Lees je mee?

Lees verder...

Dobbel fitness, verstoppertje in het donker en zwerkbal - week 50

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 50 van maandag 12 december tot en met vrijdag 16 december deden we de volgende activiteiten dobbel fitness, verstoppertje in het donker en zwerkbal! Lees je mee?

Lees verder...

Kamelen-race, museumbewakers en in de Dome spelen - week 49

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 49 van maandag 5 december tot en met vrijdag 9 december deden we de volgende activiteiten Kamelen-race, museumbewakers en in de Dome spelen! Lees je mee?

Lees verder...

Pepernoten bakken, cadeautjes inpakken en pietendans - week 48

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 48 van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december deden we de volgende activiteiten pepernoten bakken, cadeautjes inpakken en pietendans​! Lees je mee?

Lees verder...

Buskruit, toernooi 's en Disney quiz​ - week 47

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 47 van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november deden we de volgende activiteiten Buskruit, toernooi's en Disney quiz​! Lees je mee?

Lees verder...

Buskruit, boswandeling en levend Among us - week 46

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 46 van maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november deden we de volgende activiteiten Buskruit, boswandeling en levend Among us​! Lees je mee?

Lees verder...

Tienbal, verlostikkertje en boksles - week 45

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 45 van maandag 7 november tot en met vrijdag 11 november deden we de volgende activiteiten Tienbal, verlostikkertje en boksles ! Lees je mee?

Lees verder...

Halloween, Mens-erger-je-nieten en Jachtseizoen - week 44

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 44 van maandag 31 november tot en met vrijdag 4 november deden we de volgende activiteiten tijdens de vakantie, Halloween, Mens-erger-je-nieten en Jachtseizoen! Lees je mee?

Lees verder...

Zoo, Ballorig, Hooiberg - week 43 herfstvakantie

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 43 van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 28 oktober deden we de volgende activiteiten tijdens de vakantie, Zoo Veldhoven, Ballorig en Hooiberg! Lees je mee?

Lees verder...

Handbal, trefbal en weerwolven - week 42

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 42 van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 21 oktober speelden we de volgende activiteiten Handbal, trefbal en weerwolven! Lees je mee?

Lees verder...

Trefbal, dierenspel en bootcamp - week 41

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 41 van maandag 10 oktober tot en met vrijdag 14 oktober speelden we de volgende activiteiten Trefbal, een dierenspel en bootcamp Lees je mee?

Lees verder...

Twister, archery tag en wc-tikkertje - week 40

Hallo lieve kinderen en ouders in Veldhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 40 van maandag 3 oktober tot en met vrijdag 7 oktober speelden we de volgende activiteiten Twister, archery tag en wc tikkertje ! Lees je mee?

 

Lees verder...

Levend memory, fopbal en bal tikkertje - Week 39

Ook deze week stonden er weer verschillende activiteiten op de planning. Het weer was wisselvallig, waardoor we ook binnen weer spelletjes hebben gedaan. Maar de regen weerhoud veel kinderen niet, er werd dan ook volop buiten gespeeld. Lees je mee wat we deze week allemaal hebben gedaan?

Lees verder...

Verjaardagen, Levend stratego en Buskruit- Week 38

Ook deze week stonden er weer veel activiteiten op de planning. Dit kon weleens de laatste zonnige week worden, waar we dus goed gebruik van hebben gemaakt!

Lees verder...

Slagbal, handbal en parachute - week 37 2022

Een nieuwe week met heel veel verschillende spelletjes, lees in deze blog wat wij in week 37 hebben gedaan.

Lees verder...

Tikspelletjes, krabbenvoetbal en vliegtuigjes maken- Week 36 2022

In deze blog lees je wat wij hebben gedaan op de BSO in de eerste schoolweek. We waren ontzettend blij alle kinderen weer te zien!

Lees verder...

Zomervakantie bij Sportstuif Veldhoven

In deze blog lees je wat voor leuke dingen wij hebben gedaan in de zomervakantie!

Lees verder...

Dansen, trapbal, trefbal - Week 26 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 26 (van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli).

Lees verder...

Estafette, samenwerking, flessenvoetbal - Week 25 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 25 (van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni)

Lees verder...

Buikschuiven, watergevecht, sponzen-estafette- Week 24 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 24 (van maandag 13 juni tot en met vrijdag 17 juni)

Lees verder...

Spellen-vierkamp, trefbal, mikspellen- Week 23 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 23 (van maandag 6 juni tot en met vrijdag 10 juni)

Lees verder...

Waterspelletjes, sociaal-bal, vak-bal- Week 20 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 20 (van maandag 16 mei tot en met vrijdag 20 mei)

Lees verder...

Pokémon-trefbal, flessenvoetbal, slingertikkertje- Week 19 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 19 (van maandag 9 mei tot en met vrijdag 13 mei)

Lees verder...

Meivakantie week 2 bij Sportstuif Veldhoven- Week 18 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 18 (van maandag 2 mei tot en met vrijdag 6 mei)

Lees verder...

Meivakantie bij Sportstuif Veldhoven- Week 17 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 17 (van maandag 25 april tot en met vrijdag 29 april)

Lees verder...

Springkussen, voetballen, longboards- Week 16 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 16 (van maandag 18 april tot en met vrijdag 22 april)

Lees verder...

Speeltuin, diamanten roof, paaseieren zoeken!- Week 15 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 15 (van maandag 11 april tot en met vrijdag 15 april)

Lees verder...

Weerwolven, estafette, spelletjes- Week 14 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 14 (van maandag 4 april tot en met vrijdag 8 april)

Lees verder...

Archery Tag, verstoppertje, rekenspel - Week 13 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 13 (van maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april)

Lees verder...

Flessenvoetbal, trefbal, kliko-bal - Week 12 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 12 (van maandag 21 maart tot en met vrijdag 25 maart)

Lees verder...

Buskruitje, stoeispelen, voetballen - Week 11 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 11 (van maandag 14 maart tot en met vrijdag 18 maart)

Lees verder...

Nieuwe PICCO spellen! tweeling-voetbal, tikkertje - Week 10 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 10 (van maandag 7 maart tot en met vrijdag 11 maart).

Lees verder...

Carnavalsvakantie! - Week 9 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 9 (van maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart).

Lees verder...

Carnaval, trefbal, kleuren - Week 8 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 8 (van maandag 21 februari tot en met vrijdag 25 februari).

Lees verder...

McDonald's- tikkertje, spelletjes, voetbal - Week 7 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 7 (van maandag 14 februari tot en met vrijdag 18 februari).

Lees verder...

Olympische spelen, curling, bobsleeën - Week 6 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 6 (van maandag 7 februari tot en met vrijdag 11 februari).

Lees verder...

Sport-BINGO, dansen, sjoelen - Week 5 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 5 (van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari).

Lees verder...

PICCO, turnen, stopdans - Week 4 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 4 (van maandag 24 januari tot en met vrijdag 28 januari).

Lees verder...

Sporten in de dome! bouwen, schildpad-tikkertje - Week 3 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 3 (van maandag 17 januari tot en met vrijdag 21 januari).

Lees verder...

Kanjam, speurtocht, superhelden-tikkertje - Week 2 2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 2 (van maandag 10 januari tot en met vrijdag 14 januari).

Lees verder...

Kerstvakantie 2021/2022

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van de kerstvakantie bij Sportstuif.

Lees verder...

Kinderboederij, waveboarden, puzzelen - Week 51 2021

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 51 (van maandag 20 december tot en met vrijdag 24 december).

Lees verder...

Levende kerstboom, lintjes voetbal, challenge games - Week 50 2021

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 50 (van maandag 13 december tot en met vrijdag 17 december).

Lees verder...

Springkussen, sjoelen, buskruitje - Week 49 2021

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 49 (van maandag 6 december tot en met vrijdag 10 december).

Lees verder...

Pieten-parcours, hoepeldans, voetballen - Week 48 2021

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 48 (van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december).

Lees verder...

Capture the egg, insectentikkertje, Chinees-voetbal - Week 47 2021

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 47 (van maandag 22 tot en met vrijdag 26 november).

Lees verder...

samenwerken, Twister, sinterklaas - Week 46 2021

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 46 (van maandag 15 tot en met vrijdag 19 november).

Lees verder...

Rugby, Zombie-tikkertje, parcours - Week 45 2021

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 45 (van maandag 8 tot en met vrijdag 12 november).

Lees verder...

Drijfbal, handbal, omgekeerd verstoppertje, Anne-Maria-Koekkoek - Week 44 2021

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 44 (van maandag 1 tot en met vrijdag 5 november).

Lees verder...

Mikken, Kinderboerderij, Schilderen, Springkussen - Week 43 2021

Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Bij Sportstuif bieden we iedere dag nieuwe en uitdagende sport- en spel activiteiten aan. Benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 43 (van maandag 25 tot en met vrijdag 29 oktober).

Lees verder...

De eerste week van het nieuwe schooljaar was weer een feestje bij Sportstuif! Week 36 – 2021

Wat was het toch leuk om alle kinderen van Sportstuif weer te zien na de zomervakantie. Veel kinderen zijn tijdens de vakantie gezellig komen sporten en spelen, maar een aantal kinderen hebben we zes weken moeten missen. Ook zijn er weer veel nieuwe kinderen gestart bij Sportstuif! We blikken in deze blog weer terug op de activiteiten van afgelopen week. Lees je mee?

Lees verder...

De zomervakantie bij Sportstuif Veldhoven! Week 30 - 35

We kijken bij Sportstuif Veldhoven terug op een super gave zomervakantie! Wauw, wat hebben we veel leuke dingen gedaan. Op onze BSO locatie hebben we lekker gesport en gespeeld. Ook hebben we wekelijks uitstapjes gemaakt naar verschillende speeltuinen. We hebben genoten! Ben je benieuwd wat we allemaal hebben gedaan bij Sportstuif Veldhoven? Lees dan gezellig mee met de blog.

Lees verder...

Een circus, estafette waterspel en voetballen in week 29 - 2021

De laatste week voor de zomervakantie is aangebroken. We hebben er super veel zin in want het programma is weer gaaf! Ook tijdens de laatste week voor de vakantie maken we er weer een feestje van! Ben je benieuwd wat we allemaal hebben gedaan deze week? Lees dan weer mee met de blog!

Lees verder...

Buskruit, knakworst tikkertje, levend Among us en nog veel meer avontuur in week 28 - 2021

Het was weer een leuke week bij Sportstuif Veldhoven. Zoals altijd waren we weer veel buiten op het veld te vinden. Zowel bij Basko als Rood-Wit hebben we fijn gesport en spelletjes gespeeld. Zo stond er buskruit op het programma, knakworst tikkertje en hebben we levend Among us gespeeld. Lees je weer mee met de nieuwe blog?

Lees verder...

Tennis, voetbal, lekkerland viesland, superbal en Hollandse leeuwen in week 27 - 2021

Afgelopen week hadden we weer een leuk programma bij onze sport BSO in Veldhoven! We hebben potjes tennis gespeeld, gevoetbald en lekkerland viesland gespeeld. Ook de spelletjes superbal en Hollandse leeuwen stonden op het programma. We hadden ook nog eens geluk met het heerlijke weer. Lees je weer mee met een nieuwe blog?

Lees verder...

Stoelendans, peutergym, bordspelletjes en nog veel meer leuke activiteiten in week 26 - 2021!

Deze week stond er een ouderwets spelletje op het programma bij onze BSO, namelijk stoelendans. Hoe leuk is dat? Het was de laatste ochtend van deze reeks peutergym, maar goed nieuws! Er staat weer een nieuwe reeks online voor na de zomervakantie. Ook hebben we veel bordspelletjes gedaan!

Lees verder...

Een week waarin we veel op de tennisbaan hebben gestaan! Week 25 - 2021

We hebben bij onze Sport BSO Sportstuif nieuwe tennisrackets. Deze zijn afgelopen week lekker veel gebruikt! Zowel op de grote tennisbaan als op de minibaan hebben we fanatiek gespeeld. Naast tennis hebben we nog veel meer leuke dingen gedaan, zoals het spel babybal en hockey! Lees je weer mee met de blog van Sportstuif Veldhoven?

Lees verder...

Nerf spel, buikschuiven en een leuke Sjors Sportief middag in week 24-2021

Weer zo'n geluk met het fijne weer! Zoals jullie weten zijn we bij onze sport bso het liefst buiten, dus met deze temperaturen zijn we bij Sportstuif erg blij. Ook de waterspelletjes vielen deze week weer goed in de smaak. Naast het spelen met water hebben we een gaaf Nerf spel gespeeld en hadden we een leuke Sjors Sportief middag! Lees je weer mee met nieuwe blog van Sportstuif Veldhoven?

Lees verder...

Heel veel spelen met water en buikschuiven in week 23 - 2021

We hebben afgelopen week ontzettend genoten van het lekkere weer! We hebben veel met water gespeeld, gegleden over de buikschuifbaan en ook zeker de schaduw opgezocht voor andere activiteiten. Lees je weer mee met deze nieuwe blog?

Lees verder...

Trefbal, slagbal, buikschuiven, archery tag en sportbingo in week 22 - 2021

Wat hebben we deze week toch weer veel leuke sport en spel activiteiten gedaan bij Sportstuif Veldhoven! Er stond trefbal, slagbal, buikschuiven, archery tag, sportbingo en nog veel meer op het programma! Ben je benieuwd naar de verhalen van onze BSO? Lees dan weer gezellig mee met onze blog!

Lees verder...

Lasergame, tafelen en een uitstapje in week 21 - 2021

Er stond weer een leuke activiteitenweek op ons te wachten! Zo hebben we fanatiek lasergame gespeeld, zijn we gaan tafelen en hebben we een uitstapje gemaakt naar de kinderboerderij! Hier konden we gezellig spelen en naar de dieren kijken. Het was weer super leuk! Lees je mee met de nieuwe blog?

Lees verder...

Een voorstelling, spelen bij Klimrijk en een parcours over het springkussen in week 20 - 2021

De eerste week na de meivakantie was weer een feestje bij Sportstuif Veldhoven. We hebben leuke activiteiten gedaan, zoals een voorstelling, een uitstapje naar Klimrijk en een parcours over het springkussen. Lees je weer mee over onze avonturen? Super leuk!

Lees verder...

De meivakantie bij Sportstuif vol plezier en avontuur!

Wat hebben we genoten van de meivakantie bij Sportstuif Veldhoven. We hebben ontzettend veel leuke dingen gedaan en gave uitstapjes gemaakt! Zo zijn we naar de Klimbim geweest, naar de kinderboerderij, hebben we activiteiten in het bos gedaan en hele leuke spellen op onze locatie. Ben je benieuwd naar ons hele verhaal? Je leest het in deze blog!

Lees verder...

FEEST, want de BSO mocht weer open! Week 16 - 2021

Wat waren wij blij om te horen dat vanaf deze week alle Sportstuif kinderen weer mochten komen spelen bij de BSO! Het was een feestje om iedereen weer uit school te halen en te zien! In deze blog beschrijven we wat we allemaal hebben gedaan. Lees je mee?

Lees verder...

Ratten en raven, dansen en hutten bouwen aan de bosrand in week 15 - 2021

We hebben een super leuke week gehad bij Sportstuif Veldhoven en kregen ook nog eens het nieuws dat de BSO vanaf 19 april weer open mocht! Dit was voor ons en alle ouders en kinderen natuurlijk super om te horen!
Afgelopen week hebben we lekker veel buiten gespeeld en onder andere ratten en raven gespeeld, veel gedanst en hutten gebouwd! Lees je weer mee?

Lees verder...

Dansen, hockeyen, paaseitjes zoeken en een creatieve activiteit! Week 14 - 2021

Afgelopen week stonden er weer leuke activiteiten op de planning. Zo hebben we fijn gedanst, gehockeyd, nog een paar keer paaseitjes gezocht en een creatieve activiteit gedaan. Ben je benieuwd naar het hele verhaal? Bekijk hieronder dan de activiteiten van week 14!

Lees verder...

Paaseitjes zoeken, waterballonnen, spelen op het springkussen en nog meer avontuur in week 13-2021

We hebben afgelopen week bij Sportstuif veel plezier gehad in het zoeken van paaseieren! Op dinsdag was het mega lekker weer. De kinderen hebben zelfs met waterballonnen gespeeld. Ook lees je meer over ons memory parcours, spelen op het springkussen en een uitstapje naar de kinderboerderij.

Lees verder...

Voetballen, Picoo en lekker spelen in onze speeltuin in week 12 - 2021

We hebben weer genoten van week 12 bij Sportstuif, waarin we onder andere veel hebben gevoetbald, Picoo hebben gedaan en lekker in het zonnetje in onze speeltuin hebben gespeeld. Ook de Orbeez waren deze week nog steeds populair! Lees je de avonturen van onze Bso in Veldhoven weer mee?

Lees verder...

Spelen met waterkralen, jachtseizoen en limbodansen in week 11 - 2021

We hebben bij Sportstuif Veldhoven afgelopen week een super leuke activiteit toegevoegd op verzoek van de kinderen. Namelijk spelen met waterkralen! Hier hebben we dagelijks ontzettend veel plezier van gehad. Ook hebben we het gave spel jachtseizoen op verschillende dagen gespeeld en stond er limbodansen op het programma.

Lees verder...

Oneindig tikkertje, snoepen van een fruitspin en veel leuke bordspelletjes in week 10 - 2021

Wat leuk dat je onze blog van week 10 weer leest! We hebben zoals altijd weer lekker veel gesport en gespeeld bij Sportstuif! We hebben afwisselende activiteiten gedaan, zowel binnen als buiten. Er stond onder andere oneindig tikkertje op het programma, we hebben gesnoept van een fruitspin en veel leuke bordspelletjes gespeeld!

Lees verder...

Lekkerland viesland, een uitstapje naar Meerhoven en lekker veel buiten spelen in week 9 - 2021

We hebben weer veel leuke dingen gedaan bij Sportstuif Veldhoven! We hebben een uitstapje gemaakt naar Sportstuif Meerhoven, hebben lekkerland viesland gespeeld, getennist en zijn gewoon eigenlijk de hele week lekker in de buitenlucht geweest. Precies hoe een echte Sportstuifweek hoort te zijn en de kinderen ook gewend zijn!

Lees verder...

Tennis, hockey, voetbal en een uitstapje naar de kinderboerderij in week 8 - 2021

Wat hebben we afgelopen week toch een geluk gehad met het prachtige weer! Een week geleden waren we nog sneeuwballen aan het gooien en deze week konden we soms al zonder jas buiten spelen. Het was heerlijk! We hebben veel gevoetbald, getennist en gehockeyd. Ook hebben we nog een uitstapje gemaakt naar de kinderboerderij.

Lees verder...

Heel veel sneeuwpret in week 6- 2021

Wat een sneewpret hebben we deze week gehad in Veldhoven! Leuk dat je de nieuwe blog van Sportstuif Veldhoven weer leest! Met veel plezier schrijven wij wekelijks wat we allemaal hebben gedaan bij de BSO. We vinden het super tof om dit te kunnen delen met jullie!

Lees verder...

Cupcakes bakken, hutten bouwen en Picoo in week 5 - 2021

We hebben weer een gezellige week achter de rug bij Sportstuif Veldhoven. We hebben heerlijke cupcakes gebakken, hutten gebouwd, Picoo gespeeld en nog veel meer! We nemen je weer mee met onze activiteiten in deze nieuwe blog!

Lees verder...

Discoverstoppertje, bomen klimmen, springkussen en een speurtocht in week 4 - 2021

We kijken weer terug op een leuke vierde week van dit jaar! We zijn bij Sportstuif Valkenswaard discoverstoppetje gaan doen, hebben geklommen in bomen, gesprongen op het springkussen, hutten gebouwd en de kinderen hebben geholpen met het uitzetten van een speurtocht door Veldhoven. Super gaaf dus! Lees je weer mee?

Lees verder...

Wat hebben we het weer leuk gehdad in week 3 - 2021

We kijken weer terug op een leuke week bij Sportstuif. We zijn met de maandaggroep naar de bossen geweest, hebben veel verstoppertje gespeeld, Sportstuif Valkenswaard kwam op bezoek en nog veel meer! Lees je weer mee?

Lees verder...

Activiteiten bij Sportstuif in week 2 - 2021

Welkom bij weer een nieuwe blog van Sportstuif Veldhoven! Vandaag bespreken we wat we allemaal voor leuke activiteiten hebben gedaan op onze BSO in week 2! Lees je mee? We zijn naar de bossen geweest, hebben gehockeyd, gevoetbald en nog veel meer!

Lees verder...

Activiteiten tijdens de noodopvang in week 1 - 2021

Hey lezers! Tof dat je ook nu weer een kijkje neemt bij onze nieuwe blog. Allereerst willen we je een gelukkig nieuw jaar toe wensen. Hopelijk kunnen we er met z'n allen een knallend en sportief jaar van maken. We kijken er naar uit om alle kinderen van Sportstuif weer te zien en lekker samen op het veld leuke spelletjes te doen! Ook hopen we weer veel nieuwe kinderen mogen te verwelkomen bij Sportstuif!

Lees verder...

Flexibiliteit bij Sportstuif! Week 52 - 2020

Wist u dat Sportstuif Veldhoven een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet? Elke dag hebben wij voldoende plekken vrij voor kinderen om lekker te komen sporten en spelen! Mocht uw kind bijvoorbeeld de donderdag als vaste opvangdag hebben, maar u heeft een keer opvang nodig op maandag, geen probleem! We denken graag met u mee

Lees verder...

Gratis noodopvang bij Sportstuif Veldhoven! Week 51 -2020

Helaas gaan we voor de tweede keer dit jaar in een lockdown. Voor onze BSO Sportstuif betekent dit dat we de reguliere opvang ook moeten sluiten. Uiteraard zijn we er ook dit keer weer om noodopvang te verzorgen in de gemeente Veldhoven.

Lees verder...

De activiteiten bij Sportstuif in week 50 - 2020

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie weer mee lezen met een nieuwe blog! Het was weer een gezellige en sportieve week bij BSO Sportstuif!

Lees verder...

De sinterklaasweek van Sportstuif was super gaaf! Week 49 - 2020

Al weken merk je bij de kinderen dat het allemaal een beetje spannend is rondom Sinterklaas. Iedereen is lekker enthousiast en kan niet wachten tot het zo ver is! Zoals jullie hebben gelezen in onze vorige blog hebben de kinderen hun schoen mogen zetten bij Sportstuif.

Lees verder...

Pepernoten bakken, Sinterklaas tikkertje, schoentjes zetten en nog veel meer in week 48!

Hallo papa's, mama's en kinderen! Vanaf deze week gaan we wekelijks een leuke blog voor jullie schrijven, zodat jullie mee kunnen kijken met de activiteiten van onze BSO in Veldhoven! Hoe leuk is dat? Deze week blikken we terug op Sinterklaas tikkertje, het zetten van de schoen, pepernoten bakken en nog veel meer! Wat hebben we toch weer een fijne week gehad bij Sportstuif Veldhoven!

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif Veldhoven

Wat kijken we toch weer terug op een leuke herfstvakantie bij Sportstuif Veldhoven.

Lees verder...

Samen bij Sportstuif

Wat is er voor kinderen nou leuker om zich na school lekker uit te kunnen leven door middel van sport en spel? Sportieve Naschoolse Opvang Sportstuif wil bijdragen aan een gezonde en actieve basisschooljeugd in gemeente Veldhoven!

Lees verder...

De scholen zijn weer begonnen!

Wat hebben we genoten van de zomervakantie bij Sportstuif. Deze staan altijd bekend om dagen vol sport, spel, plezier en heel veel uitstapjes.

Lees verder...

Sportstuif is weer klaar voor een zomervakantie vol avontuur!

Na weer een aantal weken school staat de zomervakantie voor de deur. De zomervakantie staat bij Sportstuif Veldhoven altijd bekend om weken vol plezier en leuke activiteiten!

Lees verder...

We mogen weer aan de slag bij Sportstuif!

We mogen weer! Eindelijk mogen we de kinderen vanuit Sportstuif Veldhoven weer uit school gaan halen. De afgelopen tijd hebben we bij Sportstuif in Veldhoven een aantal keren noodopvang verzorgd voor kinderen van ouders met vitale beroepen. Hierdoor hebben we gelukkig nog met een aantal kinderen lekker kunnen sporten en spelen!

Lees verder...

Lieve kindjes van de BSO

Al even geen Sportstuif, lekker sporten of lol,

Al even geen knuffel of een aai over de bol.

Al even geen busjes die jullie op komen halen,

Geen fruitmoment of gesprekken over jullie spannende verhalen.

Lees verder...

Wij missen de kinderen!

Wat een bijzondere situatie!
Wij vinden het belangrijk dat iedereen blijft bewegen en we willen de kinderen hierin stimuleren. 

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Veldhoven

We kijken weer terug op een sportieve leuke vakantie bij Spotstuif Veldhoven. Wat hebben we toch veel gave activiteiten gedaan met de kinderen bij de BSO!

Lees verder...

FLEXIBILITEIT bij Sportstuif!

Wist u dat Sportstuif Veldhoven een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet?

 

Lees verder...

Sinterklaas bij Sportstuif Veldhoven

Na het maken van de verlanglijstjes, het knutselen van schoentjes en het maken van tekeningen en brieven voor Sinterklaas, was het dan deze week eindelijk zo ver. De Sinterklaasweek bij naschoolse opvang Sportstuif! Iedere dag bij de BSO stond in het teken van Sint en Piet. De geknutselde schoentjes zijn heerlijk gevuld met chocoladeletters. Van Sint en piet mochten de kinderen al lekker snoepen. Er ging geen letter heel mee naar huis….

Lees verder...

Sportstuif sportdag

Maandag 18 oktober was het zover; de eerste Sportstuif sportdag. Sportstuif biedt elke dag sportieve activiteiten aan en vindt het belangrijk dat kinderen na school lekker kunnen sporten en bewegen. Vanuit dit speerpunt is het idee gekomen om een sportdag te organiseren met alle vijf de vestigingen van Sportstuif.

Lees verder...
 


Media

Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Nick Donkers
Nick Donkers
Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood
Michelle Wandel
Michelle Wandel
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Nikita van den Ouden
Nikita van den Ouden