Sinds korte tijd gaat mijn dochter naar de sportstuif. Ze vind het daar helemaal geweldig. Lekker buiten spelen, sporten, bomen klimmen en hutten bouwen en met echt slecht weer lekker binnen ravotten, dansen, spelletjes spelen en knutselen. Vrij om eigen keuzes te maken en genoeg plek voor iedereen. Hele fijne begeleiding, weten wat ze doen en zien elk kind. Goede communicatie en zeer flexibel in de mogelijkheden. Echt een aanrader!!!!!

Silvia Silvia
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Mastermind, cupido-tikkertje en een springkussen - week 7

Maandag 13 februari

Wij kunnen de week wel heel erg goed starten. De zon schijt mooi en we kunnen heel de dag buiten spelen. Hier zijn wij natuurlijk super blij mee.

Onze drie spellen zijn daarom ook lekker buiten. Als eerste spel hebben we cricket. We maken eerst twee teams. Het eerste team speelt als veldpartij en het tweede team speelt als slagpartij. Eén iemand van de looppartij gooit de bal in het veld en loopt daarna punten door van pion naar pion te rennen. Het team van de veldpartij gooit de bal over in een ronde en probeert de bal te laten eindigen bij het kind dat bij de pion staat.

Het tweede spel van vandaag is voor de gelukzakken, we spelen mastermind. Bij dit spel moet je zo snel mogelijk de code kraken door de bekers is de juiste volgorde te zetten. Diegene die de code heeft gemaakt roept of je het goed of fout hebt. Welk team was er het snelst?

Als laatste spelletje hebben we ook nog tennisgolf. Hier probeer je zo snel mogelijk de tennisballen in de hols te slaan. Dit was veel moeilijker dan verwacht maar we hebben er wel een leuke dag op zitten! Tot morgen.

 

Dinsdag 14 februari

Vandaag hebben we nog meer geluk want het is Valentijn. We zijn daarom nóg iets liever voor elkaar. Met de kleinere kinderen spelen we hartjes estafette en cupido-tikkertje. Bij hartjes estafette probeer je met je team aan de overkant te komen, let op… je mag alleen op de hartjes staan. Bij cupido-tikkertje zijn er twee tikkers. In het geheim hebben we een cupidokoppel gemaakt, zij kunnen de andere kinderen bevrijden door hen weer te tikken op hun schouder.

De oudere kinderen zijn misschien wat te stoer voor Valentijn. Zij spelen voetbal-afvalrace. Als je scoort mag je naar de volgende ronde! Wie kon dit het langste volhouden?

 

Woensdag 15 februari

Vandaag is voor de meeste kinderen weer een korte dag op school, dat is leuk nieuws want dan kunnen ze bij Sportstuif langer spelen!

We gaan vandaag gezellig onze dag doorbrengen bij Basko. Ook daar zijn ze eerder uit van school en kunnen we dus samen eten. Wanneer alle boerhammen op zijn gaan we spelen. Er wordt vandaag veel buiten gespeeld, het is tenslotte super mooi weer.

Voor de activiteit van vandaag hebben we een springkussen. Hier kunnen de kinderen om de beurt op en van de glijbaan glijden. Als tweede activiteit hebben we een hindernisparcours. We hebben Hop-up speelgoed en nog andere hindernissen om een moeilijke baan te maken. De kinderen rennen en klauteren om de beurt naar de overkant!

Wij hebben zeker een leuke woensdagnamiddag gehad.

 

Donderdag 16 februari

Ook vandaag hebben we weer twee leuke spellen voorzien. Het eerste spelletje is bommetje. Alle kinderen gaan in een cirkel staan. Er staat één kind in het midden van de cirkel, degene is de tikker In de cirkel wordt een bal doorgegeven. Ondertussen telt de tikker van 1 tot 10 hardop, hierna van 10 tot 20 in zijn hoofd met de ogen dicht. Is de tikker bij 20, roept hij BOEM. Diegene die de bal dan vast heeft, wordt ook tikker. De andere kinderen rennen zo snel mogelijk weg!

Het tweede spel van vandaag is lummeltje. Je probeert de bal naar elkaar te gooien, één iemand staat in het midden en hij/zij probeert de bal te onderscheppen. Hierna doen we dit spel ook nog met voetbal. Je gaat dan schoppen tegen de bal i.p.v. gooien. Wie van onze kinderen was de lummel?!

 

Vrijdag 17 februari

Het is bijna vakantie en onze kinderen zijn er helemaal klaar voor. Ze komen vandaag verkleed naar Sportstuif en spelen gezellig samen.

Ook onze activiteit is aangepast op carnaval. We zetten de muziek aan en springen en dansen heel de dag. Aangezien het bijna vakantie is, verwennen we onszelf natuurlijk. Iedereen krijgt een zakje chips en we maken er een leuke dag van.

Fijne vakantie iedereen!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach