Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

COLOR RUN, sponzentrefbal en levend memory - week 37

Maandag 11 september 
Aan het begin van deze week konden we nog heerlijk genieten van het vooral warme zonnetje en vandaar dat we voor deze dagen nog even de planning hadden aangepast. Door het warme weer, is het heerlijk om af en toe even af te koelen en met water te spelen. Na een lekker bordje fruit met wat verschillende fruitsoorten, van appel, banaan tot watermeloen, gingen we met z'n allen naar buiten. Iedereen was ondertussen aanwezig en we konden mooi in één grote groep een spelletje doen. Het was dit keer ballonnentrefbal. Elk team kreeg een emmer vol ballonnen aan zijn kant te staan. Hier mochten ze het hele spel mee spelen. Één gelukje, de ballonnen gaan niet snel kapot. Dus je hoeft negen van de tien keer niet bang te zijn, dat de ballon bij jou knapt. Al is er toch een kleine kans dat je wel nat wordt ;). De laatse ijsjes uit de vriezer werden uitgedeeld en zo ging iedereen weer met een tevreden gezicht naar huis. 

Dinsdag 12 september 
Eigenlijk wel een beetje de laatste dag denken we van dit jaar dat het zo warm is dat we waterspelletjes kunnen doen. En daar moeten we dan maar flink gebruik van maken. Ergens in de kast hadden we nog wat ballonnen gevonden die we hadden gevuld met water. Het voordeel of nadeel, het is net hoe je het bekijkt ;), is dat de ballonnen niet snel knappen. We deelden de kinderen op in twee teams en beide teams kregen een emmer vol met ballonnen. Er werd trefbal gespeeld, maar de bal, werd een ballon. Zo werden er verschillende ballonnen heen en weer gegooid. Des te vaker die een keer de grond had geraakt en gegooid werd, des te meer kans je had dat die klapte. De ballonnen werden later ingeruild voor een potje sponzentrefbal. Hier kwam je er niet meer onderuit om nat te worden ;) Of je nu geraakt werd door de spons of hem gooide, er kwam sowieso water vanaf! Na een koekje ging iedereen weer tevreden en soms een beetje doorweekt naar huis :).

Woensdag 13 september 
Een heus kleurfestijn stond er te gebeuren vandaag. De dag was namelijk aangebroken dat de COLOR RUN ging plaatsvinden bij Basko. Samen met Basko werd er een evenement georganiseerd waarbij er op het parcours met kleurenpoeder werd gegooid. Alle kinderen van in en rondom Veldhoven waren van harte welkom om mee te doen met de color run. De aanmeldingen waren dan ook helemaal vol en dat betekende dat er die dag wel 200 kinderen rondliepen. Iedereen kwam in een wit t-shirt met bril de aanmeld poort binnengelopen. Om 15:15 werd er een warming-up verzorgd en de kinderen mochten daarna in groepjes de route van 800m rennen. Op vier verschillende plekken werd er met een kleur gestrooid en zo zag je na een paar rondes roze, blauwe, oranje en groene haren en t-shirts voorbij komen. De dag werd na 45min rennen afgesloten met letterlijk een kleurenfestijn. Ieder kind kreeg een zakje poeder en er werden na het aftellen van 10 naar 0 ook verschillende kleurenkanonnen afgeschoten. Een spetterend eind van een ontzettend geslaagde dag. Iedereen ging naar huis met een stralende lach op zijn gezicht!

Donderdag 14 september 
Met de grote blauwe auto’s worden alle kinderen op de basisscholen opgehaald wanneer ze uit zijn. Volgepakt met zes kinderen in de auto rijden we door naar de BSO. Daar kan iedereen lekker vrij spelen totdat alle kinderen er zijn. Wanneer we compleet zijn, worden de bordjes fruit op tafel gezet en kan iedereen lekker eten. Als al deze bordjes helemaal leeg zijn en iedereen een bekertje ranja op heeft, gaan we naar buiten voor de activiteit. Hier staan op het veld verschillende poortjes uitgezet met pionnen. We gingen mens erger je niet spelen. Er werden twee vakken gemaakt, eentje voor de jongere kinderen en eentje voor de oudere kinderen. Per vak stonden er aan beide zijdes van het veld vijf poortjes. Voor ieder poortje mocht een kindje plaatsnemen. De bedoeling was om je poortje te verdedigen en tegelijkertijd proberen te scoren bij de andere kinderen aan de overkant. Bij de jongere kinderen werd er gegooid en bij de oudere kinderen werd er met de bal geschopt. Werd er bij jouw poortje gescoord, mocht er iemand vanuit de zijlijn het veld in.


Vrijdag 15 september 
De vrijdag is altijd een dag waarop de kinderen op verschillende tijdstippen binnenkomen. De eerste kinderen halen we al om kwart over 12 op en eten gezellig in de middag bij ons op de bso. Tussen de middag nemen de kinderen zelf een lunchtrommeltje mee. Na het eten, kan er vrij gespeeld worden en wachten we totdat de andere kinderen er zijn. Iets eerder als de andere dagen in de week gaan we fruit eten en dat betekend ook dat we eerder kunnen beginnen aan de activiteit. Vandaag was dat levend kwartet. Er werd op het veld allerlei materiaal neergelegd, overal 4 stuks van. De bedoeling was dat je met je team vier van dezelfde objecten verzamelde en zo een kwartet maakte. Ondertussen konden er ook objecten van jou ‘gestolen’ worden door andere teams. Als je diegene kon tikken, mocht het object niet meegenomen worden. Toen alle kwartetten verzameld waren, was het tijd voor een koekje en weekend!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach