Sportstuif is TOP! Onze dochter maakt kennis met tal van sporten. Zij leert omgaan met verliezen. Actief en met elkaar buiten spelen en sporten is het devies, maar binnen spelletjes doen kan zeker ook. En als je kindje even alleen iets voor zichzelf wil tekenen of knutselen dan is daarvoor ook alle ruimte. Kortom, voor elk wat wils! Verder, zorgzame begeleiding, fijne ophaalservice en maatwerk voor iedereen. En bij het ophalen altijd even een fijne terugkoppeling van de middag. AANRADER!!!

Ton Ton
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsdisco, Ballorig en een filmavond - week 8

Maandag 20 februari

De carnavalsvakantie is begonnen, dat wil zeggen dat we lekker gek blijven doen. Een snoepje meer mag dan ook zeker maar we houden het wel sportief!

In de ochtend komt iedereen om de beurt binnen gelopen. De één nog verkleed en met kleine oogjes, de andere met sportkleren en zin om te bewegen. Wij vinden het vandaag allemaal goed en maken er een gezellige dag van.

We starten met veel fruit en gaan dan carnavalsmaskers maken. Je kan kiezen welk masker je wil, een prinses, een vlinder of een superheld! Wanneer je jouw masker hebt gekozen kan je gaan versieren. Er worden veren, pluimen, verf en stickers gebruikt. Zoals je kan zien werden er mooie creaties gemaakt.

Na de boterhammen eten merken we aan onze kinderen dat ze moe zijn. We doen het daarom rustig aan. We spelen met gezelschapsspellen, maken kleurplaten, en met de lego worden er grote gebouwen gemaakt. Hierna doen we gezellig alle lichten uit en schuiven we de stoelen voor de tv! We zetten een film op en eten een snoepje 😊. Sommigen oogjes vallen dicht en dat is helemaal niet erg! Al snel zijn daar de eerste ouders en kan iedereen fijn naar huis. Tot morgen!

 

Dinsdag 21 februari

Vandaag gaan we heel de dag naar Basko, hier staan leuke activiteiten op de planning. In de ochtend spelen we ren je rot. De kinderen werden in groepjes van drie opgedeeld en kregen een aantal algemene kennis vragen waarop zij het antwoord moesten geven. Ze gaven het antwoord door naar het juiste vak (A,B,C) te rennen. Wie had de meeste vragen goed?

Hierna hadden ze natuurlijk flinke trek. We gaan gezellig binnen zitten en eten boterhammen. De kinderen mogen kiezen wat ze op hun brood doen maar op de eerste boterham moet iets gezond. Ook kunnen ze kiezen tussen water, ranja, melk, chocomelk en fristi, genoeg keuze dus!

In de namiddag gaan we gezellig schaatsen knutselen. We hebben stickers, kleurpotloden, papier, watjes en verf! Zoals je kan zien hebben we mooi creaties gemaakt.

 

Woensdag 22 februari

De vakantie is alweer in de helft, zo snel gaat dat als je je amuseert. Ook vandaag maken wij er weer een feestje van. In de ochtend gaan wij naar Ballorig. Hier is natuurlijk genoeg te doen en kan iedereen vrij spelen! De tijd gaat snel want voor je het weet moeten we weer terug. In de namiddag hebben we een carnavalsdisco maar eerst moeten we goed eten! We eten boterhammen met kaas, kipfilet en natuurlijk mar choco ook niet ontbreken. Nog even wat drinken en dan kunnen we er weer tegenaan! Verkleedkleren worden aangetrokken, de muziek gaat aan en de lampen kleuren heel Rood-Wit om als een echt disco!

Ondertussen worden er natuurlijk snoepjes en chips uitgedeeld.

 

Donderdag 23 februari

Ook vandaag staan er weer twee leuke activiteiten op de planning. Buiten spelen we verschillende winterspelen. Hier gaan we op een skatebord zitten en duwen we elkaar zo hard mogelijk! Zoals je kan zien gaan ze echt hard! Bij het andere spelletje, ren je zo snel mogelijk rond het veld, ben je terug aangekomen gooi je zo snel mogelijk een beker om! Binnen zijn we iets creatiever. We maken skiërs en andere wintervoorwerpen. Nog heel even zaten wij in de wintersfeer en zoals je kan zien waren er mooie creaties!

Na dit allemaal was het weer tijd voor wat lekkers. Iedereen kreeg een zakje chips en deden nog gezelschapsspellen 😊.

 

Vrijdag 24 februari

De vakantie is helaas weer voorbij. Deze keer is het echt voorbij gevlogen! Dat komt natuurlijk omdat wij zoveel leuke dingen hebben gedaan.

Vandaag is dat niet anders. In de voormiddag gaan we gesmolten sneeuwpoppen maken van  zoutdeeg. Alleszins, de sneeuwpoppen waren de bedoeling maar onze kinderen hadden leukere ideeën, we lieten hun creativiteit de gang gaan! Het deeg moest langer uitharden dan verwacht, dus het verven kan iedereen thuis nog doen 😊. In de namiddag gaan we gezellig naar Basko, hier krijgen we een handbal-clinic. Er komt een externe verenging en geven ons uitgebreid les over deze leuke sport! We krijgen oefeningen en doen een vriendschappelijke wedstrijd.

Na al dat sporten hebben we natuurlijk weer wat lekkers verdiend. We keren terug naar Sportstuif Roo-Wit, doen onze schoenen uit, lichten uit, TV aan en kijken een film met een snoepje!

Wij hebben zeker van de vakantie genoten, hopelijk jullie ook!

 Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach