Flexibel, kleinschalig, sportief, prettige communicatie πŸ‘

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Foute kerst-bingo, padel-les en kids jump fair XL - week 52

Maandag

Deze maandag was het natuurlijk tweede kerstdag, hierdoor waren wij gesloten. We hopen dat jullie allemaal een fijne kerst hebben gehad!

Dinsdag

De eerste dag van de vakantie, er staan leuke activiteiten op de planning! We starten de dag eerst met fruit. Zo heeft iedereen genoeg energie voor heel de dag. In de ochtend krijgen we een workshop van Stefanie. We leren zelf tasjes versieren. Iedereen laat z’n creatieve gedachten vrij en ze maken er iets super moois van!

Na de boterhammen doen we gezellig een foute kerstbingo. Alle kinderen hebben hun foute kersttrui aan EN ze krijgen een zakje chips tijdens dit spelletje. De bingo-meester van vandaag is een echte kerstman! Dat maakt het natuurlijk extra leuk πŸŽ…. We sluiten de dag af met een film. Als je het aan ons vraagt is dit een goede start van de vakantie!

 

Woensdag

Vandaag pakken we het lekker sportief aan. We krijgen in de ochtend een padel-les. We leren hoe we de padelracket moeten vasthouden en hoe we het best tegen de bal kunnen slaan. De kinderen vinden het super leuk om hun energie hier kwijt te spelen en ze kunnen lekker hard tegen de bal slaan! Natuurlijk moeten we hierna weer krachten opdoen. Terug aangekomen bij Basko eten we samen boterhammen. Maar het rusten duurt niet lang.. we trekken onze jassen weer aan en gaan een winter bingo spelen. Iedereen krijgt een papier met foto’s op van verschillende dingen in de natuur, zoals een dennenappel, een vogel, etc… Wie kon er als eerst alle bingo kaarten vinden?

Nu is het echt tijd om het rustig aan te doen. We knutselen samen een mutsen-slinger en al snel waren alle ouders er.

Donderdag

Aangezien de workshop van Stefanie op dinsdag zo in de smaak viel, krijgen we er vandaag nog één. We leren dromenvangers maken. Zoals je kan zien, zijn er super mooie creaties geknutseld. Hopelijk hebben de kinderen vannacht geen nachtmerries maar alleen leuke dromen ☺️. Na al dit geknutsel is het tijd voor boterhammen en (choco)melk. Wanneer alle buikjes gevuld zijn, kunnen we weer sportief aan de gang. We spelen trefbal en sneeuwballengevecht. Bij sneeuwballengevecht gaat de gooier in het midden staan met één sneeuwbal. De kinderen proberen nu van de een naar de andere lijn te rennen zonder te worden afgegooid. De gooier mag proberen met één sneeuwbal zoveel mogelijk kinderen af te gooien. Ben je afgegooid? Dan pak je ook één sneeuwbal en ga je mee kinderen afgooien. Ben je nog over als alle ballen op zijn? Dan heb je gewonnen.

Helaas begon het tijdens dit spelletje te regen. We zijn snel naar binnen gegaan en spelen gezellig gezelschapsspellen met een koekje en een snoepje 😊.

Vrijdag

Dit was alweer de eerste week van de vakantie. In de ochtend doen het nog even rustig aan. We spelen gezelschapsspellen, voetbal en eten lekker veel fruit. Nu hebben we genoeg krachten voor de namiddag.. we gaan namelijk heel de namiddag springen bij Kids Jump XL in Geldrop! Hier staan super veel springkussens in een grote sportzaal. De kinderen kunnen heel de namiddag hun energie kwijt en zullen zeker moe genoeg zijn op vrijdagavond 😊.

Wij wensen jullie alvast een fijne jaarwisseling en tot volgend jaar πŸŽ†!

 



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach