Een fijne sportieve plek waar kinderen op hun eigen niveau met bewegen bezig kunnen zijn. De enthousiaste medewerkers zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dennis Dennis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Springkussenfestijn, JumpXL en vuurwerk creaties maken - week 52

Woensdag 27 december
We starten deze week pas op woensdag op, want als het goed is heeft iedereen twee fijne kerstdagen achter de rug en is er veel lekker gegeten zo de afgelopen dagen. Het is daarom wel weer even schakelen om na een lang weekend weer een hele dag naar de BSO te gaan. We gingen daarom iets heel leuks doen in de ochtend. We zijn in de auto gestapt naar Eersel en gingen lekker een hele ochtend jumpen bij Jump XL Eersel. Toen iedereen helemaal uitgeput was van al het springen, gingen we voor de lunch weer terug naar de BSO. Hier gingen we lekker boterhammetjes eten en konden de kinderen vrij spelen. In de middag gingen we met suiker en lijm verschillende vuurwerk creaties maken.

 

Donderdag 28 december
Ook vandaag hadden we een uitstapje op de planning staan. Er waren wel verschillende kindjes die het erg spannend vonden, want we gingen namelijk schaatsen. Bij de schaatsbaan bij Veldhoven on Ice werden er schaatsen gehuurd, handschoenen aangetrokken en de eerste stapjes werden op het ijs gezet. De kleinere kinderen gingen op de zeehonden lekker rondjes maken terwijl de meeste ouderen op de grote ijsbaan tikkertje speelden. Tussendoor hebben we nog lekker ranja gedronken en daarna gingen we nog eventjes het ijs op voordat we weer terug naar de BSO gingen om boterhammen te eten. We aten wat later dan normaal en daarna mochten de kinderen lekker vrij spelen. Iedereen had nog genoeg energie en ging lekker buiten rennen. In de middag gingen we nog nieuwjaarskaarten maken. Overal werd naderhand de glitter nog gevonden. Het was een heus glitterfestijn.

 

Vrijdag 29 december
We hadden vandaag toch eens een activiteit, die duurde zowat de hele dag. En waar kan je kinderen nu blijer mee maken als springkussens. Rond een uur of tien stapten we met alle kinderen in de auto’s om richting Geldrop-Mierlo te rijden. Hier was een gymzaal gevuld met een stuk of acht verschillende springkussens. Toen iedereen de schoenen uit had gedaan, sprintten ze naar de springkussens. Er kon rodeo gereden worden op een stier, een stormbaan worden afgelegd of geklommen naar de hoogste top in de palmboom. We zouden hier tot de middag blijven waardoor we in de ochtend al alle boterhammetjes gesmeerd hadden. Rond lunchtijd gingen we met z’n allen in de kleedkamer eten en daarna gingen we gewoon weer verder met springen. Er werd nog twister XXL gespeeld en er werden verschillende stormbanen afgelegd. We waren rond 16:00 uur weer terug op de BSO waar iedereen ondertussen bijna in slaap viel van al het gespeel en gespring. De overige tijd op de BSO mochten ze lekker vrij spelen en relaxen.

 

Iedereen een heel erg gelukkig, gezond en vooral sportief nieuwjaar gewenst en we zien jullie weer volgend jaar!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach