Mijn dochter wilde heel graag naar de Sportstuif toe, eerste instantie omdat haar vriendinnetje ook naar de Sportstuif is gegaan.
Geen moment spijt gehad. Ze werd onwijs warm ontvangen door de leiding. Selena heeft het er onwijs naar der zin en gaat altijd met plezier naar de sportstuif. De leiding zijn ontzettend lief en open. Hun geven Selena een fijn gevoel van welkom en aandacht. Sportstuif is echt een aanrader voor elk kindje jong of oud. 🙏🏻

Genne Genne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jumpsquare Eindhoven, winterbingo en koekjes bakken - week 1

Maandag 2 januari

Om te beginnen... de beste wensen voor iedereen! Hopelijk hebben jullie een goed oud en nieuw gehad. Om de week te beginnen stond er eigenlijk iets op de planning voor buiten, dat mocht niet baten door het weer. Gelukkig hadden we een suoper leuk alternatief, we zijn naar Jumpsquare Eindhoven gegaan om daar lekker te ravotten en te springen. Na het springen zijn we terug gegaan naar de BSO en hebben we geluncht, want van al dat springen krijg je veel trek. Na de lunch gingen de kinderen lekker vrij spelen tot dat de middagactiviteit . We hebben koekjes gebakken, versierd en opgegeten. Mmmmm wat waren die toch lekker!

 

Dinsdag 3 januari

Dag nummer 6 van de vakantie begon in ieder geval met beter weer. Daarom heeft iedereen een blaadje gekregen met allerlei voorwerpen erop. Na het uitdelen zijn we naar de bossen gelopen en moesten de kinderen de voorwerpen gaan zoeken in het bos. Dus een soort winterbingo in de bossen. Na het wandelen en de lunch hebben we een grote knutseltafel gemaakt en hebben de kinderen vuurwerkpijltjes (van karton) en kleine wintermutsen gemaakt. Wat leuk om te zien dat iedereen een andere fantasie en smaak heeft met het maken van knutselwerkjes.

Woensdag 4 januari

De week is alweer in het midden. Er staat vandaag op de planning, Jumpsquare eindhoven, om net als maandag weer lekker te kunnen springen, kunstjes doen en ravotten. Dit is zeker goed bevallen door de kinderen. Ze hadden uiteraard weer trek en ze waren goed uitgeput na al dat springen. Als middagactiviteit zijn we samen met Sportstuif Veldhoven Basko in de dome gegaan bij hockeyvereniging Basko. Hier hebben wij gevoetbald, nog flink kunnen rennen en verschillende spelletjes gedaan. Na zo een vermoeiende dag hebben de kinderen wel een filmpje verdient met iets lekkers erbij 😊.

Donderdag 5 januari

We beginnen de dag met fruit eten, net zoals we elke dag doen. Hierna hebben we de jassen aangetrokken en zijn we naar de dome gegaan bij Basko. De kinderen hebben vrij gespeeld en we hebben verschillende activiteiten gedaan zoals een onderdeel van honkloopspelen. Er worden vier kleine vierkanten uitgezet op de hoeken van een heel groot vierkant. In die kleine vierkanten staan de kinderen verdeeld. In het midden van die grote vierkant staan twee á drie tikkers om kinderen te tikken. Wat is de bedoeling? De kinderen in de kleine vierkanten kunnen punten verdienen door naar een ander vierkant te lopen. Korte zijdes is één punt, diagonale lijn is twee punten. Als afsluiter hebben we nog wc tikkertje gedaan. Vanuit de dome was het weer lunchtijd. Na de lunch hebben de kinderen nog eventjes vrij gespeeld en zijn we daarna naar het bos gelopen. We spelen hier ‘’vuur-water-spons’’ . Een variant op steen-papier-schaar maar dan met kaartjes. Vuur verslaat spons, spons verslaat water en water verslaat vuur. We hadden weer een fijne dag en gaan nu richtingen de laatste dag van de vakatie!

 

Vrijdag 6 januari

Het is alweer de laatste dag van de vakantie. De ochtend staat in het thema van knutselen. De kinderen konden kiezen wat ze graag wilde maken. Ze kozen voor een tekening maken, wintermutsjes maken of een eigen sneeuwpop maken en versieren met papier-maché. Er werd in ieder geval goed veel geknutseld, verzonnen en de fantasie werd rijkelijk gebruikt. Als middagactiviteit staat bowlen op het programma. De kinderen vonden het super leuk om dit als activiteit te gaan doen. Niet te veel inspanning maar wel leuk om de vakantie mee af te sluiten. Maandag is de vakantie weer voorbij en moeten de kinderen weer naar school. Wij wensen jullie alvast super veel succes en bedankt voor deze leuke vakantie 😊!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach