Onze kinderen hebben het fantastisch naar hun zin daar. Na school worden ze opgehaald en eten eerst hun boterhammen om daarna heerlijk buiten te spelen en sporten. Mocht het slecht weer zijn mogen er binnen hutten gebouwd worden of rustig wat tekenen of knutselen. Super enthousiaste mensen die actief met de kinderen bezig zijn. Ik zou geen betere bso kunnen wensen!

Michael Michael
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Halloweenfeest, dansen op muziek en voor het eerst in de gymzaal - week 43

Maandag 23 oktober
Het was een goede start van de week, want de kinderen keerden terug naar de BSO na een heerlijke herfstvakantie. De eerste dag na de vakantie bracht een mix van enthousiasme en hernieuwde energie. We begonnen de dag met diverse activiteiten om iedereen weer in de swing van de BSO te krijgen. Voor de kinderen van groep 1 t/m 3 was er een middag vol dans en het vakkenspel. De dansvloer was gevuld met lachende gezichten terwijl de kleintjes hun beste danspassen lieten zien. Het lijnenspel daagde hun creativiteit en behendigheid uit terwijl ze plezier hadden met vrienden. Voor de kinderen van groep 4 t/m 8 stond een actieve middag op het programma met afpaktikkertje en het pionnenspel. Afpaktikkertje bracht een flinke dosis rennen, strategie en spanning met zich mee terwijl ze elkaar probeerden te tikken en te ontwijken. Het pionnenspel testte hun behendigheid en tactiek terwijl ze de pionnen probeerden om te duwen en tegelijkertijd niet getikt te worden.
De eerste dag na de herfstvakantie was een groot succes, en het voelde goed om terug te zijn op de BSO. We keken uit naar nog veel meer avonturen en plezier in de komende dagen!

 

Dinsdag 24 oktober
De kinderen keerden opgewekt terug naar de BSO na een lange schooldag. We begonnen toen iedereen aanwezig was met het welbekende bordje fruit eten en gingen daarna met z’n allen naar buiten. Voor de jongste kinderen begon de activiteit weer met het dansen en dit keer in het teken van de sportactiviteit. We begonnen met de pinguïndans en gingen daarna over naar de stopdans als voorbode voor het spannende stoplichtenspel. De dansvloer kwam tot leven met vrolijke danspassen en lachende gezichtjes. Daarna brachten ze het stoplichtenspel tot leven, waarbij ze zich moesten bewegen op basis van de kleuren van het stoplicht. De oudere kinderen speelden fopbal met opdrukken, een spel met intensieve beweging en uitdaging. Daarna ging het er fanatiek aan toe met panna-voetbal, een snel en intensief voetbalspel. Na al deze beweging en plezier was het tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiend koekje. De dag eindigde met een tevreden groep kinderen op de BSO.

 

Woensdag 25 oktober
Onze woensdag op de BSO begon met een gezamenlijke lunch, waarbij we samen met de kinderen van heerlijk eten genoten en leuke gesprekken hadden. Helaas gooide het weer roet in het eten, waardoor buiten spelen niet mogelijk was. Maar dat betekende niet dat we ons niet konden vermaken! We hadden een leuke binnenactiviteit gepland. De kinderen werden omgetoverd tot ware meesters van het verstoppertje. Maar dat was nog niet alles! In de middag speelden we een leuke Kahoot-quiz met een twist. Bij deze quiz moesten de kinderen naar verschillende hoeken lopen, elk met artikelen van een bepaalde kleur, om hun antwoord te selecteren. Ondanks het slechte weer was het een dag vol plezier en vermaak op de BSO. De kinderen genoten van de gezellige sfeer en de leuke activiteiten, en de tijd vloog voorbij terwijl ze zich vermaakten.

 

Donderdag 26 oktober
Deze donderdag was compleet anders als de andere normale donderdagen. Deze donderdag stond namelijk in het teken van Halloween en we gaven een tof Halloween feest met verschillende leuke, spannende opdrachten. De kantine werd omgetoverd in Halloween thema en de kinderen trokken hun leukste en griezeligste kostuums aan. De kinderen werden in groepjes opgesplitst en gingen samen met een begeleider alle opdrachten af. Zo waren er voeldozen gecreëerd, moest je iemand omtoveren tot mummie, kon je het blote voeten pad bewandelen en werd er slijm gemaakt. Ook stonden er spannende proefjes klaar voor de kinderen en werd er natuurlijk snoep gehapt in de vorm van spinnetjes en slangen. Alle ouders konden de kinderen weer vanaf half zes op komen halen, want toen was helaas het feest voorbij. Een aantal kinderen namen nog wat ballonnen mee naar huis en gingen met vol enthousiasme naar huis.

 

Vrijdag 27 oktober
Deze vrijdag hadden we iets nieuws geregeld voor de kinderen. De kinderen werden hartelijk ontvangen en de dag begon vol enthousiasme. Maar wat deze dag extra speciaal maakte, was dat we voor het eerst gebruik maakten van de gymzaal voor onze activiteiten. Met een warming-up kleurenspelletje, begonnen daarna de oudere kinderen met mattentrefbal. De gymzaal bood voldoende ruimte voor intensieve beweging en strategische worpen. De spanning was voelbaar terwijl ze zich in teams opstelden, ballen ontweken en hun tegenstanders probeerden uit te schakelen. Dit trefbalspel bracht zowel competitie als teamwork met zich mee, en de kinderen genoten met volle teugen. Voor de jongere kinderen was er het lijnenspel, een leuke en energieke activiteit waarbij ze fysieke uitdagingen aangingen. De gymzaal bood een kleurrijk speelterrein waar ze hun behendigheid en bewegingssnelheid konden tonen terwijl ze de lijnen volgden en spelletjes speelden. Deze dag in de gymzaal was een succes en bracht een nieuwe dimensie van plezier en beweging voor de kinderen op de BSO. Het was een geweldige manier om de week af te sluiten en iedereen ging met een glimlach naar huis, vol energie.

 



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach