Eindelijk een BSO die geen verkapte oppas is en actief iets met de kids doet. Geen zwarte band strijkkralen maar sporten en actie.
Super professionele begeleiding met laag drempelige communicatie. Zeker voor ons, wij plannen niet zo ver voorruit.
Wat ons betreft echt een aanrader.

Danny Danny
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Diamantroof, superhelden trefbal en hutten bouwen - week 5 - 2024

Maandag 29 januari
Vandaag begon de week met een energieke start vol vreugde en activiteit. Na het ophalen van de kinderen uit school, verzamelden we ons aan tafel voor een gezonde snack van sappig fruit. Terwijl we genoten van de zoete smaken, deelden we verhalen over onze avonturen tijdens het weekend. De jongere kinderen begonnen buiten lekker met het dansen op muziek, hun lachende gezichten straalden van puur plezier. Vervolgens speelden ze een levendig spel van stand in de mand, waarbij ze hun behendigheid en snelheid lieten zien. Ondertussen daagden de oudere kinderen zichzelf uit met een spannend spel van diamantroof, waar strategie en teamwork centraal stonden. Hun competitiviteit en vastberadenheid vulden het veld terwijl ze zich in het spel stortten. De eerste dag van de week bracht veel pelzier met zich mee.

 

Dinsdag 30 januari
Bij de sport BSO is elke dag een nieuw avontuur vol plezier en beweging voor onze kinderen. Vandaag was weer zo'n dag vol energie en spel! De jongere kinderen begonnen de middag met dansen op vrolijke muziek, gevolgd door een klassiek spelletje zakdoekje leggen. Het was fantastisch om te zien hoe ze genoten en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden ontwikkelden.
Ondertussen waren de oudere kinderen buiten actief bezig op het grasveld, waar ze tikkertje speelden en een spannend potje slagbal. Hun enthousiasme was aanstekelijk en het was geweldig om te zien hoe ze samenwerkten en competitief waren op een gezonde manier. Toen iedereeen een balletje had geslagen of aan de beurt was geweest bij zakdoekje leggen, werden er binnen nog koekjes uitgedeeld.

 

Woensdag 31 januari
We zitten alweer op de helft van de week en dat betekend dat we lekker boterhammen eten op de BSO. De kinderen worden na schooltijd opgehaald en de broodtrommeltjes worden tevoorschijn gehaald. het was vandaag lekker zonnig, dus na het eten werd er fanatiek gevoetbald en gespeeld buiten. Heerlijk in de frisse lucht met een lekker zonnetje. Toen in de middag de andere kinderen waren opgehaald, gingen we gezellig met iedereen naar onze buurlocatie Basko. Hier werd wat fruit gegeten en ook daar werd er weer lekker vrij gespeeld. De dag vloog zo snel voorbij dat we niet eens doorhadden dat we nog geen activiteit hadden gedaan. Iedereen was zo lekker aan het spelen dat we het daardoor hier bij gelaten hebben vandaag. Vele kindjes werden ook al weer vroeg opgehaald.

Donderdag 1 februari
De week is alweer over de helft en dat betekend nog maar twee daagjes naar school. Als wij de kinderen ophalen, zit de schooldag er al weer op en kunnen ze lekker gaan spelen op de BSO. We gingen vandaag het favoriete tikspelletje van vele kinderen doen met de jongste groep: knakworsttikkertje. Ben je getikt, dan ga je met je armen wijd staan. Hierbij heb je twee kindjes nodig die je vrij kunnen maken. De ene zegt knak en duwt een arm naar beneden en de ander worst, waardoor de andere arm naar beneden mag. Hierna speelden we nog een potje chinees voetbal. Dit allemaal terwijl de ouderen een spannend trefbal spel aan het spelen waren. Door de toevoeging van lintjes en bepaalde superkrachten, kreeg het gewone trefbal deze dag een hele andere dimensie. 

Vrijdag 2 februari
De laatste dag is aangebroken en dat is gelijk voor een aantal kinderen een lange middag spelen op de BSO! Wie wil dat nou niet? We beginnen rond de lunchtijd met het ophalen van kinderen en eten daarna gelijk de boterhammetjes op en al het lekkers wat natuurlijk te vinden is in de broodtrommels. Hierna wordt er heerlijk gespeeld, zowel binnen als buiten. Het weer zit gelukkig mee waardoor er fanatiek gevoetbald word. Tussendoor wordt het fruit alvast gesneden voor al die andere kinderen die ons nog komen vergezellen in de middag. Als iedereen compleet is, wordt het fruit lekker opgesmikkeld en mag iedereen weer lekker vrij spelen. De vrijdag is altijd huttenbouwdag. Er worden verschillende hutten van groot tot klein gemaakt en de doeken zorgen nog voor een extra dimensie van het spelen in de hut. Een aantal andere kinderen spelen spelletjes en de rest is buiten op het grote hoofdveld te vinden. Het ging vandaag vlot met het ophalen van de kinderen, dat betekend voor iedereen lekker optijd weekend vieren!

 



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach