Eindelijk een BSO die geen verkapte oppas is en actief iets met de kids doet. Geen zwarte band strijkkralen maar sporten en actie.
Super professionele begeleiding met laag drempelige communicatie. Zeker voor ons, wij plannen niet zo ver voorruit.
Wat ons betreft echt een aanrader.

Danny Danny
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstspeurtocht, toverbal en duo voetbal - week 41

Maandag 9 oktober - Een Tikspel Avontuur!
Het was een bruisende start van de middag toen we de kinderen ophaalden in de vertrouwde blauwe auto's. De sfeer zat er meteen goed in terwijl we naar de BSO reden. Eenmaal op locatie was het na het fruit eten, tijd voor een geweldig avontuur vol tikspellen. Van klassieke tikspellen tot creatieve variaties, de BSO was een speelveld van opwinding. Kinderen renden, ontweken, en tagden elkaar in spellen als tikkertje, freeze tag en brandweermannetje. Ze lieten hun snelheid en behendigheid zien terwijl ze de regels van elk spel begrepen en plezier hadden. Deze dag zat vol energie en beweging, en het was geweldig om te zien hoe de kinderen hun vrienden achtervolgden en probeerden te ontsnappen. Het was absoluut een tikspel avontuur om te onthouden!

 

Dinsdag 10 oktober - Slagbal Sensatie!
De middag begon met een smakelijke pauze, waarin we genoten van een gezamenlijk fruitmoment. De kinderen deelden hun verhalen terwijl ze van heerlijk fruit snoepten. Na dit lekkere tussendoortje was het tijd voor de langverwachte activiteit van de dag: slagbal! De kinderen waren vol enthousiasme en klaar voor een potje actievol spel. Slagbal is één van de favoriete sporten waarbij zowel slagmensen als veldspelers de kans krijgen om te schitteren. Met een knuppel in de hand en de spanning in de lucht, gingen de kinderen de uitdaging aan om de bal zo ver mogelijk te slaan en veilig naar de honken te rennen. Het veldspelenteam deed zijn uiterste best om te voorkomen dat de slagmensen punten scoorden door slimme worpen en snelle acties. Maar de slagmensen toonden hun behendigheid door strategische slagen en slimme loopacties. Deze dag was een ware slagbalsensatie, vol plezier en teamwork. Het was geweldig om te zien hoe de kinderen samenwerkten en genoten van een sportieve en actieve middag op de BSO!

 

Woensdag 11 oktober - Herfstavontuur in de Vorm van een Speurtocht!
Vandaag beleefden we een betoverend herfstavontuur met een leuke herfstspeurtocht. De kinderen waren opgetogen over de kans om het begin van de herfst te ontdekken terwijl ze speurden naar aanwijzingen en opdrachten. In groepjes gingen de kinderen op verkenningstocht door de natuur. Ze zochten naar de opgehangen pijlen en de daarbij behorende opdrachten. Tijdens hun zoektocht leerden ze over de natuur en de veranderingen die de herfst met zich meebrengt. Zo moesten me klimmen door spinnenwebben, paddenstoelen tellen, enveloppen vissen en rebussen oplossen. Voor elke opdracht kregen we een letter en aan het eind van de route konden we hier het woord: KASTANJEBOOM van puzzelen. De herfstspeurtocht zorgde voor enthousiasme en verwondering terwijl de kinderen genoten van de buitenlucht en samenwerkten om alle verborgen schatten te ontdekken. Het was een dag vol avontuur en ontdekkingen die ons eraan herinnerde hoe prachtig de herfst kan zijn.

 

Donderdag 12 oktober - Actie voor Alle Leeftijden!
Vandaag stond in het teken van actie en plezier voor kinderen van alle leeftijden. We hadden twee leuke activiteiten gepland, elk aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen. Voor de jongere kinderen was er het geliefde spel: Iemand is hem, niemand is hem. Ze renden en verstopten zich, lachten en joelden terwijl ze probeerden hun vrienden te tikken en zelf niet getikt te worden. Het was een bron van vreugde en beweging. Voor de oudere kinderen was er Duo Voetbal, een dynamisch voetbalspel waarbij ze in duo's speelden. Samenwerking en strategie waren de sleutel tot succes terwijl ze de bal naar elkaar over speelden en doelpunten scoorden. De kinderen waren ontzettend blij met een voetbalspel, want op de donderdag willen de ouderen alleen maar voetballen. Beide activiteiten brachten opwinding en gelach met zich mee.

 

Vrijdag 13 oktober - Magie met Toverbal!
Vandaag hebben we een betoverende dag beleefd op de BSO met als hoogtepunt het spannende spel Toverbal. Dit spel is een variant van Iemand is hem, niemand is hem, maar met een magische twist: je moet onthouden door wie je bent afgetikt! In Toverbal rennen de kinderen en gooien ze een bal naar elkaar terwijl ze zich proberen te herinneren wie hen heeft afgetikt. Het doel is om behendig te zijn en niet alleen de bal te vangen, maar ook bij te houden door wie je bent getikt. Magie en snel denken spelen een grote rol in dit fascinerende spel. De kinderen genoten van de uitdagingen en verrassingen die "Toverbal" te bieden had. Het was een dag vol magische momenten, lachen en plezier terwijl ze samenwerkten om de geheimen van het spel te ontrafelen. In de middag voegden we nog een creatieve activiteit toe aan onze betoverende dag. De kinderen knutselden prachtige pompoenen, passend bij het herfstseizoen. Het was een geweldige manier om hun artistieke talenten te uiten en hun eigen unieke pompoenontwerpen te creëren. Deze vrijdag bract het spel Toverbal een vleugje magie in onze dag op de BSO!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach