Onze zoon gaat met heel veel plezier naar de sportstuif in de vakanties. Hij kan vaak niet wachten tot hij weer mag. Wij brengen hem er met een gerust hart heen en mogen genieten van zijn spannende verhalen als hij weer thuis is! Binnenkort mogen ook zijn broertje en zusje naar school en ook die zullen de sportstuif gaan mogen ontdekken in de vakanties!

Samantha Samantha
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Boksen, stoelendans en ranjapong - week 46

Maandag 13 november
De maandagmiddag begon bruisend bij de BSO toen we de kinderen ophaalden en gezamenlijk genoten van een gezonde start met vers fruit. De energie zat er al vroeg in terwijl we ons voorbereidden op een middag vol avontuurlijke activiteiten. Met de gezonde boost achter de kiezen begonnen we aan een enthousiast potje High Five Tikkertje, waar gelach en positieve energie de sfeer bepaalden. De kinderen renden vrolijk rond, elkaar ontwijkend en met opgewekte high-fives. Een speelse start van een middag vol dynamiek. Later op de dag brachten we het enthousiasme naar een nieuw hoogtepunt met het spannende parcours De Vloer is Lava. Samenwerking en behendigheid waren de sleutelwoorden terwijl de kinderen op blokjes balanceerden, door hoepels sprongen en elkaar met gejuich aanmoedigden. Een middag gevuld met plezier, vriendschap en onvergetelijke momenten!

 

Dinsdag 14 november
Op deze dinsdagmiddag bij de BSO stond plezier centraal, ondanks het onstuimige weer. Met de jongere kinderen werd de klassieker stoelendans nieuw leven ingeblazen, en al snel vulden lachsalvo's de ruimte terwijl de stoelen als muzikale eilandjes fungeerden. Voor de oudere kinderen werd een intens potje ranjapong opgezet, waar strategieën werden gesmeed en hilariteit de boventoon voerde. De wedstrijdige geest en de zoete smaak van ranja zorgden voor een bruisende middag. Zelfs het weer dat ons naar binnen leidde, kon de pret niet drukken. Een dinsdagmiddag vol spel, lachen en gezelligheid die de regen wist te verslaan! We eindigden met een lekker koekje en daarna kon iedereen weer even lekker vrij spelen totdat ze werden opgehaald.

 

Woensdag 15 november
De BSO begon rond de klok van twaalf met een lekkere lunch met alle kinderen die er op dat moment waren. Samen zaten we aan tafel, smulden van lekkere boterhammen en deelden verhalen over de ochtendavonturen. Het was een moment van samenzijn en genieten van gezonde energie. Na de lunch lieten we de kinderen zich uitleven met een potje voetbal. Het veld werd een arena van vrolijke geluiden en sportieve inspanning. Het spel bracht niet alleen beweging, maar ook teamgeest en plezier. Later op de middag, om de energie nog verder te ontladen, stond een potje boksen op het programma. Met handschoenen aan en bescherming op, stapten de kinderen de boksring in voor een speelse uitdaging. Het was een dynamische mix van sportiviteit en amusement.

 

Donderdag 16 november
Op deze zonnige dag stond er een unieke activiteit op het programma voor de oudere kinderen: boksen! Met gehuurde boksspullen uit de loods konden zij zich helemaal uitleven in de boksring. Het was een energieke en stoere middag, waarin ze niet alleen fysiek actief waren, maar ook hun discipline en concentratie konden aanscherpen. Voor de jongere kinderen was er een eveneens vermakelijk spel opgezet: Chinees voetbal. Iedereen vormde een kring met voeten in spreidstand, en de uitdaging was om de bal tegen te houden. Het zorgde voor hilarische momenten en bevorderde de samenwerking tussen de jonge spelers. Donderdag op de BSO was een dag vol afwisseling en plezier, waar zowel de oudere als de jongere kinderen hun eigen, unieke activiteit beleefden. Een middag die hen niet alleen in beweging bracht, maar ook de vreugde van samen spelen en sporten versterkte.

 

Vrijdag 17 november
De laatste dag van de week sloten we af met een middag vol divers plezier. Eerst genoten de kinderen van vrij spelen, waarbij creativiteit en vriendschap hoogtij vierden. Zodra alle kinderen aanwezig waren, begonnen we met een swingende sessie van bewegen op muziek voor de jongere groep. Ritme en vrolijkheid vulden de ruimte terwijl de kleintjes hun dansmoves toonden.Voor de jongere kinderen volgde een levendig potje steen, papier, schaar estafette waarbij er in twee teams werd gestreden en de winnaar van steen, papier, schaar door mocht door de hoepels. Gelach en enthousiasme waren niet te missen in deze speelse uitdaging. Met de oudere kinderen werd de energie omgezet in een intens potje voetbal. Het veld bruisde van sportiviteit en competitie, waar vriendschap en beweging samensmolten voor een afsluiting vol actie en plezier.

 



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach