De sport BSO vind ik top!l
Lekker veel ruimten om te spelen dus genoeg te doen voor de kids. Ze worden goed begeleid door de begeleiders. Contact/communicatie zijn wij ook heel tevreden over!!!!!

Diane Diane
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lacrosse, honkbal en het voorwerpenchaosspel - week 45

Maandag 6 november
De week begon bruisend met een overvloed aan energie en enthousiasme op de BSO. Voor de jongere kinderen was het tijd voor het altijd vermakelijke Meester Zegt spel, waar gehoorzaamheid en plezier hand in hand gingen. De kinderen volgden nauwlettend de aanwijzingen, wat leidde tot veel gelach en beweging. Vervolgens gingen de jongere kinderen aan de slag met een voetbalparcours, waar ze hun balvaardigheid en coördinatie konden tonen. Een doolhof van uitdagende hindernissen zorgde voor een spannende fysieke activiteit. Voor de oudere kinderen stond balgekte op het programma. In twee teams streden ze om de controle over de hoepels. Het ene team trachtte alle ballen behendig in de hoepels te krijgen, terwijl het andere team juist probeerde ze eruit te krijgen. Een spel vol strategie, teamwork en een vleugje chaos. Deze maandag zette de toon voor een week vol sportiviteit en plezier, waarin de kinderen hun vaardigheden op verschillende gebieden konden aanscherpen en samen genoten van actieve uitdagingen.

  

Dinsdag 7 november
Op deze levendige dinsdag stond er voor de oudere kinderen een spannende activiteit op het programma: lacrosse! Uitgerust met gehuurde uitrusting uit de loods, stortten ze zich in dit boeiende balspel dat snelheid, behendigheid en teamwork vereist. Het veld vulde zich met enthousiasme terwijl de kinderen de fijne kneepjes van lacrosse ontdekten en hun vaardigheden aanscherpten.
Voor de jongere kinderen was het tijd voor het voorwerpenchaos spel. Een speelse uitdaging waarbij ze verschillende voorwerpen moesten verzamelen en sorteren op kleur, vorm of grootte. Een levendig en leerzaam spel dat de kinderen in beweging hield en tegelijkertijd hun observatie- en sorteervaardigheden stimuleerde. Deze dinsdag bood een perfecte mix van sportieve actie en educatief vermaak, waarbij de kinderen samen nieuwe ervaringen opdeden en genoten van een dag vol variatie.

  

Woensdag 8 november
De woensdagmiddag begon met een gezellige lunch, waar de kinderen genoten van een smakelijke maaltijd en bijpraatten over hun ochtendavonturen. Na de lunch brachten ze hun vrije tijd door met creatief vrij spelen. Ze bouwden met Lego, blokken en Knex of waren mooie tekeningen aan het maken. Door het ongunstige weer werd het buitenprogramma vervangen door een betoverend binnenavontuur: het grote kleurenspel. In dit kleurrijke spektakel werden de kinderen uitgedaagd om verschillende opdrachten uit te voeren die waren gekoppeld aan kleuren. Een dynamische mix van creativiteit en beweging, waarbij ze rennend, springend en lachend door de kantine gingen. Dit kleurrijke avontuur zorgde voor een positieve sfeer op de BSO, waar kinderen samenwerkten, plezier hadden en hun creativiteit de vrije loop lieten.

Donderdag 9 november
De donderdagmiddag begon met vrije speeltijd, waar de kinderen de kans kregen om creatief en avontuurlijk te zijn. De BSO bruiste van kinderenergie terwijl ze speelden, lachten en vrienden maakten.
Na het levendige vrij spelen verzamelden de kinderen zich voor een gezamenlijk fruitmoment. Gezelligheid en gezonde snacks vulden de ruimte terwijl de kinderen genoten van hun fruit.
Na het fruiteten volgde een spannende uitleg van de geplande activiteiten. De jongere kinderen stonden klaar voor een dansavontuur en een reactiespel, terwijl de oudere kinderen zich opmaakten voor een sportieve sessie honkbal. De sfeer zat er goed in, en met de mix van vrij spelen, gezond eten en boeiende activiteiten beloofde de rest van de middag gevuld te zijn met plezier en speelplezier!

 

Vrijdag 10 november
Deze dag begon met een gezellige lunch, waar de kinderen die rond 12:00 uur uit school kwamen samen aan tafel schoven. Na een voedzame maaltijd was er even tijd voor vrij spel, waarin de BSO gevuld was met gelach en avontuurlijke activiteiten. We zaten deze middag ook gezellig bij Basko. Vervolgens stond een meeslepende middag vol dubbele actie op het programma. De jongere kinderen werden uitgedaagd met een levendige hoepeldans, waarbij behendigheid en plezier hand in hand gingen. Aan de andere kant van het speelveld gingen de oudere kinderen de strijd aan in een flagfootballwedstrijd, maar met een twist: twee ballen, één voor elk team! Deze dubbele dosis actie zorgde voor opwinding en teamwork, waardoor de vrijdagmiddag op de BSO een levendig hoogtepunt bereikte. We sloten de dag af met een koekje en wat vrij spelen binnen, want wat wordt het al gauw donker!

 



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach