Onze kinderen hebben het hier erg naar hun! Lekker buiten spelen en sporten na een hele dag op school te hebben gezeten.

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Bowlen, Just Dance en stoeien - week 44

Maandag 30 oktober
Op deze heldere maandagmiddag verwelkomden we de kinderen met een sprankeling in hun ogen. De dag beloofde avontuur en uitdagingen, en we stelden hen niet teleur. De activiteiten van de dag stonden in het teken van beweging en tactiek, met speciale uitdagingen voor zowel de jongere als de oudere kinderen.Voor de jongere kinderen hadden we een parcours opgezet, maar met een verrassend element. Bij elke beurt gooiden ze met een dobbelsteen, en het aantal ogen bepaalde welk deel van het parcours ze moesten afleggen. Dit zorgde voor een extra dimensie van spanning en onvoorspelbaarheid terwijl ze het parcours verkenden en hun behendigheid testten. Voor de oudere kinderen was er een strategisch spel: pionnen afpakken. Hier ging het niet alleen om fysieke kracht, maar ook om slimme zetten. Ze moesten tactisch denken en bedenken welke pionnen ze het beste konden stelen om hun kansen op de overwinning te vergroten. Dit spel bracht competitie en strategisch denken samen, en de kinderen leerden waardevolle lessen terwijl ze plezier hadden.De maandag op de BSO was een dag vol uitdagingen, verrassingen en vooral veel plezier. De kinderen verlieten de BSO met een gevoel van voldoening en nieuwe vaardigheden, klaar voor wat de week nog meer in petto had.

 

Dinsdag 31 oktober
Het weer speelde ons parten op deze dinsdag, waardoor we onze geplande buitenactiviteit naar binnen moesten verplaatsen. Maar dat betekende niet dat de pret in het water viel! We zorgden voor een dag vol binnenactiviteiten die zowel de jongere als oudere kinderen enthousiast maakten. Voor de jongere kinderen was er een primeur: bowlen. Sommigen van hen hadden nog nooit eerder gebowld en ze keken met grote ogen naar de baan vol blokjes. Het was geweldig om hun opwinding te zien terwijl ze de foamballen rolden en probeerden zoveel mogelijk blokjes omver te werpen. De vreugde van een perfecte worp en het gejuich van hun vrienden vulden de bowlingbaan. Ondertussen werden de oudere kinderen meegenomen in het Grote Bandietenspel, een uitdagende en spannende activiteit. Ze moesten strategisch denken en zorgen dat ze niet door de bandieten werden gepakt. Het was een race tegen de klok vol spanning en sensatie.Ondanks het slechte weer bracht deze dinsdag een lach op het gezicht van alle kinderen, of ze nu voor het eerst gingen bowlen of als ware dieven te werk gingen. Het was een dag vol binnenpret en spanning!

 

Woensdag 1 november
Het is alweer november en deze maand begint een beetje druilerig. Gelukkig konden we het tijdens onze activiteiten droog houden. Op deze woensdag barstte de BSO van de energie en enthousiasme, met activiteiten die aansloten bij de interesses van zowel de oudere als jongere kinderen. De oudere kinderen konden niet wachten om een partijtje voetbal te spelen. Ze werkten samen, toonden hun balvaardigheden en schoten doelpunten met enthousiasme. De passie voor voetbal was duidelijk voelbaar, en het was een sportieve en competitieve middag voor deze groep. Aan de andere kant waren de jongere kinderen klaar om hun dansmoves te laten zien. Ze genoten van het ritme, de beweging en het plezier van dansen. Tussen de danspasjes door speelden ze ook diverse tikspellen, wat zorgde voor veel gelach en actie. Deze woensdagmiddag was een weerspiegeling van de diversiteit van interesses en activiteiten die we aanbieden op de BSO. Of het nu voetbal is of dansen en tikspellen, er was voor ieder wat wils. Het was een dag vol vreugde en beweging, waarin iedereen zijn passie kon volgen.

 

Donderdag 2 november
Helaas besloot het weer vandaag wederom niet mee te werken, waardoor we onze plannen voor buitenactiviteiten moesten aanpassen. Maar dat betekende niet dat we bij de pakken neer gingen zitten! We zorgden ervoor dat de kinderen een geweldige tijd hadden, zelfs binnenshuis. Voor de oudere jongens was het de perfecte gelegenheid om wat stoom af te blazen en te stoeien. Ze hadden plezier in veilige, ruwe en sportieve interacties, wat zorgde voor een spannende middag vol lachen en vriendelijke rivaliteit. Voor de jongere kinderen, en eigenlijk voor iedereen die zin had, was er een sessie Just Dance. De dansvloer werd het middelpunt van plezier terwijl de kinderen dansten op ritmische muziek en hun beste dansmoves lieten zien. De vrolijke sfeer en muzikale vibes maakten van deze binnenshuisactiviteit een onvergetelijke ervaring. Ondanks het slechte weer slaagden we erin om de dag vol vreugde en plezier te maken, ongeacht of we binnen of buiten waren. Het was een dag waarop de kinderen zich vermaakten en nieuwe herinneringen creëerden, ongeacht de weersomstandigheden.

 

Vrijdag 3 november
Op deze stralende vrijdagmiddag werden de kinderen verwelkomd met een lading energie en enthousiasme. De dag beloofde een sportieve en leuke afsluiting van de week te worden.
Voor de jongere kinderen stond het spel Chaosball op het programma. Het veld was het strijdtoneel voor een spannende uitdaging. In het midden lag een basketbal, terwijl twee teams met kleinere ballen de taak hadden om de bal naar de overkant van het veld te verplaatsen en een doelpunt te scoren. Dit zorgde voor een chaos van beweging en strategie, waarbij teamwork en coördinatie van essentieel belang waren. De kinderen renden, gooiden en probeerden slimme manoeuvres uit om te winnen. Voor de oudere kinderen was er flagfootball, een dynamische sport waarbij ze de lintjes van hun tegenstanders moesten grijpen om ze te stoppen. Het spel vereiste snelheid, behendigheid en strategie, en de kinderen genoten van het fanatieke spel. Deze vrijdag was een viering van sportiviteit en teamwork, waarbij de kinderen hun vaardigheden en passie voor beweging toonden. Het was een geweldige manier om de week af te sluiten en zich voor te bereiden op een ontspannen weekend.

 



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach