Sinds dit schooljaar gaat Stijn naar Sportstuif. Hij zat eerst op een andere BSO waar hij veel binnen was en ‘s avonds last had van hoofdpijn door de drukte. Hij ging er niet graag naartoe. Hij vind het bij Sportstuif heerlijk! Lekker buiten spelen, ruimte voor ideeën en eigen spel maar ook heerlijk sporten met lieve, goede en sportieve begeleiding. Als wij hem ophalen dan wil hij niet mee naar huis en dat vinden wij een super goed teken!

Ilona Ilona
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Bulldog, dobbelsteenestafette en de hoepeldans - week 10 - 2024

Maandag 4 maart
We beginnen deze week weer fris en fruitig bij Sportstuif Rood-Wit! Tijdens het lekker smullen van ons favoriete fruit, hebben we heerlijk gekletst over de dingen die de kinderen in het weekend hebben gedaan. Zoals altijd hebben we ook op deze maandag weer een planning vol met verschillende activiteiten. Voor de jongere kinderen stond vandaag bewegen op muziek op de planning, gevolgd door een spannend potje Batman en Robin! De kinderen gingen vandaag vol enthousiasme met de activiteiten aan de slag. Het tweede spel moest zelfs moeilijker gemaakt worden, omdat de kinderen zo goed waren! De oudere kinderen hebben zich flink uitgeleefd met de A4 estafette en het spel raak en haal. Een actieve start van de week waarbij teamwork en plezier voorop stonden! Morgen wacht er weer een nieuwe dag vol avonturen en spelletjes.

  

Dinsdag 5 maart
Vandaag hebben we weer volop genoten van een dag vol spelplezier! De dag begint met het ophalen van de kinderen in onze, inmiddels heel bekende, blauwe auto's. We halen bijna alle kinderen op van scholen in Veldhoven, maar ook de kinderen uit Steensel en Knegsel mogen bij ons niet ontbreken. Na het gezamenlijke fruitmoment is het weer tijd om actief te worden. De jongere kinderen trapten de dag af met het spel smurfentikkertje, gevolgd door het leuke spelletje gooi en ren. De oudere kinderen hebben zich flink uitgeleefd met tikkertje en de uitdagende dobbelsteenestafette. Wij doen natuurlijk gezellig mee met zowel de jongere als de oudere kinderen! Er is flink gerend, gelachen en bovenal veel plezier gemaakt door alle kinderen. Daarna was het natuurlijk weer tijd voor het welverdiende koekje. Het duurde niet lang voordat de ouders één voor één hun kinderen kwamen ophalen.Bovenkant formulier

 

Woensdag 6 maart
Vandaag is het woensdag en dat betekent dat onze BSO eerder begint. De kinderen zijn namelijk eerder uit, waardoor wij gezellig samen met hen kunnen lunchen. Onder het genot van lekker belegde boterhammen werd er druk gekletst door de kinderen. Na het eten werden de jassen aangetrokken en de tassen om de rug gehangen. Vandaag gingen we namelijk op bezoek bij Sportstuif Basko om daar samen met hen een aantal activiteiten te doen. De jongere kinderen hebben hier genoten van verschillende mikspellen en een potje tikkertje op het prachtige sportveld. De oudere kinderen hebben zich helemaal uitgeleefd met een intensieve voetbalwedstrijd. Wat een teamwork en sportiviteit hebben we gezien vandaag! De kinderen werden bij Basko opgehaald en de tijd vloog voorbij. We zijn alweer over de helft van de week.

 

Donderdag 7 maart
Het is donderdag en dat betekent een volle dag met veel kinderen. Er werd daarom extra veel fruit en groente gesneden voor de kinderen. Van appels, bananen en peren tot aan komkommer, tomaten en paprika. De kinderen hebben genoeg keus om hun buikjes te vullen. Nadat alle buiken gevuld zijn en de kinderen hun ranja hebben gedronken, is het tijd voor de activiteiten. De jongere kinderen hebben om warm te worden op bekende dansnummers gedanst. Daarna zijn ze doorgegaan met een potje schipper mag ik overvaren. Hierbij moesten ze oppassen voor de schipper die in het midden stond. De oudere kinderen hebben zich flink uitgeleefd met het populaire spel bulldog. Vertrouwen en goed omgaan met de regels waren hierbij van belang. Bij zowel de jongere als oudere kinderen waren er veel lachende en genietende gezichten te zien. Dat is waar wij het voor doen! Morgen nog één dag en dan is deze zonovergoten week helaas alweer voorbij.

 

Vrijdag 8 maart
Het is alweer vrijdag en we hebben er weer een fantastische week opzitten bij Sportstuif Rood-Wit! Vandaag starten we de dag weer met gezamenlijk lunchen met de kinderen. In de middag werden er nog kinderen opgehaald en al snel waren we helemaal compleet. Tijd voor het fruit en de activiteit! Deze vrijdag hebben we de week feestelijk afgesloten met een leuke hoepeldans voor de jongere kinderen. De kinderen mochten lekker door de ruimte rennen, dansen, springen of huppelen. Zodra de muziek stopte, moesten ze zo snel mogelijk in een hoepel gaan staan. De oudere kinderen hebben kennisgemaakt met de spannende wereld van padel tijdens de padel clinic bij VLTC Veldhoven. Wat een leuke ervaring was dat. Het was weer een geweldige week vol plezier, avontuur en sportiviteit bij Sportstuif.

 



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach