Onze zoon gaat met heel veel plezier naar de sportstuif in de vakanties. Hij kan vaak niet wachten tot hij weer mag. Wij brengen hem er met een gerust hart heen en mogen genieten van zijn spannende verhalen als hij weer thuis is! Binnenkort mogen ook zijn broertje en zusje naar school en ook die zullen de sportstuif gaan mogen ontdekken in de vakanties!

Samantha Samantha
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jubileumweek, open dag Rood-Wit en Vaderdag cadeautje maken- week 24

Maandag 12 juni
Deze week staat er een hele bijzondere week op de planning, het is namelijk onze jubileumweek. Wat betekend dat we op 16 juni alweer een jaar bestaan. Dat is zeker iets om te vieren en daar maken we gewoon een hele feestweek van!

We hebben ook nog eens ontzettend geluk met het weer. Op deze extra feestelijke dagen, is de zon ook aardig aanwezig. Hierdoor hebben wel een beetje het programma om moeten gooien, maar alle materialen die in de loods gehaald waren, kunnen nog elke andere dag van de week gebruikt worden. De springkussens die deze dag klaarstonden eigenlijk, werden veel te warm en toen hebben we bedacht om de buikschuifbaan neer te leggen. Alle zwembroeken en bikini’s werden aangetrokken en ook in de gewone kleren werd gegleden. Een half uurtje in de zon drogen en je bent toch al helemaal opgedroogd. Voor de kinderen die nat wilden worden of gewoon lekker zin hadden om te voetballen hadden we de opblaasbare pannakooi ook op het veld opgezet. Om ook hier nog een beetje verkoeling te krijgen, werden er verschillende ballonnen met water gevuld. Toen iedereen weer een beetje opgedroogd was, kon er een lekker koekje gegeten worden.

Dinsdag 13 juni
Misschien wel de bijzonderste dag van deze week, de open dag bij Veldhoven Rood-Wit. We waren al vroeg uit de veren om de gehele locatie te versieren met slingers en ballonnen. Daarnaast ook al het een en ander klaargezet op het grasveld om er een groot waterspektakel van te maken. Alle kinderen die normaal naar de BSO komen, waren sowieso al gezellig bij ons. Daar kwam de hele Basko groep nog eens bij en zelfs kinderen en ouders die eens een kijkje wilden komen nemen, waren welkom. Toen iedereen gearriveerd was, kon de zwemkleding aan en lag er een buikschuifbaan klaar. Ook de twister splash stond aan, werden er sponzen en waterpistolen gevuld met water en werd iedereen bekogeld met waterballonnen. Een heerlijk waterspektakel was het deze dag en dat mag ook wel met de temperaturen die zelfs de 30 graden aantikken. Om de dag goed af te sluiten, hebben we zelfs allemaal lekker een ijsje gegeten.

Woensdag 14 juni 2023
Met een stralende zon hebben we alle kinderen verzameld bij Basko want er vond daar een Vossenjacht plaats. En weet je wie er ook was, onze grote vriend Phoxy de vos. Phoxy was niet alleen en had zijn fotograaf ook mee zodat alle kinderen met hem op de foto konden en daarna direct de foto konden krijgen in een PSV frame. Er was een route uitgezet met pijlen die de kinderen liepen in kleine groepjes met een begeleider. Tijdens deze route zaten en vijf vossen verstopt. De verstopte vossen stonden stuk voor stuk bij een activiteit zo werd er zakgelopen, gesjoeld, pennen gepoept, blik en pittenzakken gegooid. Met de activiteiten konden ze punten scoren, naderhand mochten ze deze inleveren en kregen ze als beloning een heerlijk ijsje. 

Donderdag 15 juni 2023
Vandaag stond in het teken van veel springen en lucht. We hadden een paradijs aan springkussens vandaag. De kinderen mochten vrij gaan spelen op drie verschillende springkussens. Een heuse lucht kasteel met twee glijbanen, een stormbaan en de ultimate jump. Er werden races gehouden door de kinderen zelf. Een succes van springende kinderen met statische haren en heel veel glimlachen.

Vrijdag 16 juni 2023
Deze dag was er van één school een studiedag. De kinderen die al in de ochtend kwamen, hebben mogen assisteren bij de peutergym, dit wilden ze zelf graag. Ze namen de taak erg serieus en hebben heel leuk geholpen bij de kleintjes. Na de peutergym kwamen de rest van de kinderen die eerder vrij waren en hebben zij de zelf meegebrachte broodtrommeltjes leeg zitten eten met zijn allen aan tafel. In de middag kwam de dame van the Handmates met allemaal leuke houtwerkjes en verf en stickers. Alle vaders van de kinderen boffen maar, want 18 juni is het natuurlijk Vaderdag en hebben alle kinderen hele mooie werkjes mogen maken voor hun vaders.



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach