Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnaval minigames, polonaisespel en een silent disco - week 6 - 2024

Maandag 5 februari
Het is bijna carnaval en dat betekent dat wij deze week onze carnavalsweek hebben! Een week vol activiteiten die te maken hebben met carnaval. We begonnen natuurlijk onze middag weer met het gezamenlijk fruit eten. Daarna werden de kinderen in groepen ingedeeld en begonnen we met de activiteiten. Voor vandaag waren er verschillende minigames uitgezet. Van een wedstrijdje serpentine blazen, ballonnen kapot maken tot aan het zoeken van de vermiste clownsneus. Er kwam van alles voorbij. De kinderen deden enthousiast mee en voltooiden minigame na minigame. Na afloop hadden ze iets lekkers verdiend.

 

Dinsdag 6 februari
Alweer dag twee van onze carnavalsweek! Vandaag was het weer iets slechter en dus hebben we vandaag een activiteit binnen. De kinderen mochten hun eigen confetti kunstwerk maken. Alles werd hiervoor uit de kast getrokken. Van lijm tot aan waterverf en van eigen geknipte confetti tot aan serpentine. De kinderen konden lekker aan de slag om hun eigen fantasie te gebruiken. En wat waren de kunstwerken mooi! Vol trots lieten de kinderen hun kunstwerken aan de ouders zien. Met een welverdiend koekje en één prachtig eigengemaakt kunstwerk gingen de kinderen één voor één naar huis.

Woensdag 7 februari
Vandaag alweer dag drie van onze carnavalsweek. Daarnaast was het vandaag een speciale dag want het was vriendjes- en vriendinnendag. Verschillende kinderen hadden hun beste vriend of vriendin meegenomen naar de BSO! Nadat alle kinderen er waren, was het natuurlijk eerst tijd voor het gezamenlijk fruitmoment. Tijdens dit moment konden de kinderen vertellen wie ze mee hadden genomen naar Sportstuif toe. Daarna was het alweer tijd voor onze activiteit. Vandaag stond politie en boef op de planning. De boeven mochten zich over het hele park verstoppen! De kinderen die als politie werden aangewezen, moesten ze gaan zoeken en terugbrengen naar de gevangenis. Vol enthousiasme begonnen de kinderen aan deze activiteit en hebben we meerdere rondes kunnen spelen. Na de activiteit was het tijd voor het welbekende koekje en werden één voor één de kinderen opgehaald.

 

Donderdag 8 februari
Wat gaat deze week de tijd toch snel! Helaas hebben we vandaag te maken gehad met slecht weer. Hierdoor moesten we uitwijken naar binnen toe. Maar dat mocht de pret niet bederven. De carnavalsmuziek werd aangezet en de stoelen werden door de ruimte heen gezet. Het was tijd voor de polonaise. In verschillende groepen baanden de kinderen als polonaise zich door het parcours heen. Daarbij moesten ze goed samenwerken en de verstopte pionnen zoeken. Het team dat als eerste alle pionnen in hun eigen kleur had verzameld, won. De kinderen hadden het allemaal zo goed gedaan, dat ze allemaal beloond werden met een prijs. Ze gingen met een leuk verhaal en een trots gevoel naar huis.

 

Vrijdag 9 februari
Het is vrijdag en dat betekent dat vandaag de carnaval start. De kinderen en de medewerkers kwamen natuurlijk allemaal in hun mooiste carnavalskleding naar Sportstuif toe. Tijdens het fruitmoment werden alle outfits goed bekeken en mocht iedereen vertellen wat hij/zij nog met carnaval ging doen. Na het fruitmoment was het tijd voor een feestje, namelijk onze eigen silent disco! De tafels en stoelen werden aan de kant geschoven. De kinderen kregen allemaal een eigen koptelefoon waarop ze muziek konden luisteren. Er waren twee kanalen zodat de kinderen zelf konden bepalen naar welke muziek ze luisterden. Na al het gezang en het dansen konden de kinderen lekker uitrusten met een welverdiend koekje. De kinderen werden opgehaald en dus was het tijd voor het weekend.



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Sander Verschuren
Sander Verschuren
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach