Een hele leuke BSO, met een super mooie locatie. Kinderen kunnen na school hier lekker actief bezig zijn onder begeleiding van een leuk en sportief team!

Linde Linde
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blogs

Nerfbattle en waterpret bij Sportstuif Venray in week 24-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelden we een Nerf Battle en hadden we waterpret bij Sportstuif. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Drie op een rij, makers en krakers, sportieve bingo en de Sportstuif Quiz in week 23-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelden we onder andere drie op een rij, makers en krakers en hadden we een Sportstuif Quiz. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Ballon hooghouden, tikspelletjes en spons estafette in week 22-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week stonden er weer verschillende leuke spellen op het programma, we speelden verschillende tikspelletjes, tweetal bal en hadden een sponzen estafette. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Chinese muur, stand in de mand en tien tellen in de rimboe in week 21-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week stonden er weer verschillende leuke spellen op het programma, we speelden chinese muur, stand in de mand en 10 tellen in de rimboe Veel leesplezier! 

Lees verder...

Balspelletjes, acrogym en buikschuiven in week 20-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week stonden er verschillende balspellen op het programma, gingen we acrogymmen en buikschuiven op de buikschuifbaan! Veel leesplezier! 

Lees verder...

Hoepel werpen, dinosaurus tikkertje en voetgolf in week 19-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Afgelopen week hebben we weer leuke activiteiten gedaan; hoepel werpen, -raak de bal niet aan- kring, dinosaurussen tikkertje en voetgolf. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Meivakantie bij Sportstuif Venray in week 17 en 18-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Afgelopen twee weken was het meivakantie, we hebben weer veel leuke activiteiten gedaan! Veel leesplezier! 

Lees verder...

Sportieve activiteiten in de laatste dagen voor de vakantie in week 16-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelden we slagbal, kwamen de studenten van Gilde opleidingen op bezoek en gingen we naar speeltuin Roeffen Mart! Veel leesplezier! 

Lees verder...

Estafette spelletjes, naar het oorlogsmuseum en paasactiviteiten in week 15-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelden we estafette spelletjes, gingen we naar het oorlogsmuseum én zochten we paaseireren! Veel leesplezier! 

Lees verder...

Tikspelletjes, iemand is m niemand is m, voetslagbal en bowlen in week 14-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelden we verschillende tikspelletjes, voetslagbal, iemand is m niemand is m én gingen we bowlen! Veel leesplezier! 

Lees verder...

Studiedagen, tennislessen en sneeuw in week 13-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week hadden we twee studiedagen, kregen we tennisles en speelde we sneeuwbal tikkertje in de sneeuw. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Estafette en tikspelen en naar speelboerderij 't Platteland in week 12-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week was het prachtig weer, we speelden verschillende estafette en tikspelen, daarnaast maakten we ook en leuk uitstapje. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Lieveheersbeest tikkertje, pionvoetbal en viesland lekkerland in week 11-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelde we weer sportieve activiteiten zoals lieveheersbeest tikkertje, pionvoetbal en trefbal. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Chaosbal, buskruit, slagbal en knotshockey in week 10-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week hadden we prachtig weer, we speelden veel buiten en deden activiteiten zoals chaosbal, buskruit en slagbal. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Carnavalsvakantie in week 9-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week is het carnavalsvakantie! Veel leesplezier! 

Lees verder...

Tikspelletjes, de lama's en carnaval vieren in week 8-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Activiteiten zoals tikkertje, de lama's, stopdans en we hebben natuurlijk carnaval gevierd. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Spikeball, voetbal lummeltje en kat en muis in week 7-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week hadden we weer sportieve activiteiten op de planning staan zoals spikeball, voetbal lummeltje en tikkertje. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Studiedagen en activiteiten in het thema van de Olympische Winterspelen in week 6-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelde we verschillende activiteiten in het teken van de Olympische Winterspelen. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Wc tikkertje, 10 tellen in de rimboe en levend stratego in week 5-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelde we onder andere wc tikkertje, 10 tellen in de rimboe en levend stratego. Veel leesplezier! 

Lees verder...

De boeren en de hazen, blindemannetje en tag-tikkertje in week 4-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week gingen speelde we verschillende tikspelletjes zoals de boeren en de hazen, blindemannetje en tag-tikkertje. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Pijl en boog schieten, lummelen en het Mac Donalds spel in week 3-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week gingen we pijl en boog schieten, speelden we het Mac Donalds spel en gingen we lummelen. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Jagerbal, rupsslagbal, tikspelletjes en studiedag in week 2-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Afgelopen week speelden we weer veel sportieve spelletjes zoals jagerbal, rupsslagbal en tikspelletjes. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Kerstvakantie bij Sportstuif in week 52-2021 en week 1-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Afgelopen twee weken was het kerstvakantie, we hebben weer veel leuke activiteiten gedaan! Veel leesplezier! 

Lees verder...

Lieveheersbeest tikkertje, appelflappen bakken en kerstballen mikken in week 51-2021

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week deden we onder andere lieveheersbeest tikkertje, appelflappen bakken en kerstballen mikken. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Tangram puzzel, XXL Twister, kwart en naar JumpXL in week 50-2021

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week losten we de tangram puzzel op, deden we onder andere XXL twister, pion mikken, annemaria koekoek en gingen we naar JumpXL. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Kwartet, politie en boef, obberrace en nog veel meer in week 49-2021

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelde we de sportieve spelletjes kwartet, politie en boef, 10 tellen in de rimboe, obberrace en buskruit. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Sinterklaasweek bij Sportstuif in week 48-2021

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week stond in het teken van Sinterklaas! Veel leesplezier! 

Lees verder...

Ultimate frisbee, pion voetbal, tikspelletjes en verjaardag vieren in week 47-2021

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week deden we verschillende tikspelletjes, speelde we ultimate frisbee en vierde we groots een verjaardag. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Actieve memory, leeuwenkooi, viesland lekkerland en naar JUMP XL in week 46-2021

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelden we het honkloopspel, actieve memory, leeuwenkooi en viesland lekkerland, daarnaast gingen we op uitstapje naar JUMPXL. Veel leesplezier! 

Lees verder...

We speelden tikspelletjes, balspelletjes en zijn creatief bezig geweest in week 45-2021

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelden we verschillende tikspelletje, balspelletjes en nog veel meer actieve en creatieve activiteiten. Veel leesplezier! 

Lees verder...

Ziekenhuis tikkertje, tafelvoetbal toernooi en verschillende estafettes in week 44-2021

Deze week deden we onder ander een tafelvoetbal toernooi, speelden we verschillende estafette spellen en deden we ziekenhuis tikkertje. Benieuwd wat we nog meer hebben gedaan? Lees de blog! 

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif in week 43-2021

Het is herfstvakantie, dat betekend dat de kinderen de hele dag kunnen komen sporten en spelen bij Sportstuif! We hebben hele leuke activiteiten en uitstapjes gedaan, benieuwd? Lees mee in de blog! 

Lees verder...

Naar JumpXL, Zooparc Overloon en sportieve spelletjes bij Sportstuif in week 42-2021

Het was een week vol met uitstapjes, we gingen naar JumpXL en Zooparc Overloon. Daarnaast speelden we ook nog sportieve spelletjes bij Sportstuif Venray. Benieuwd welke spelletjes we hebben gespeeld? Lees mee in de blog van deze week! 

Lees verder...

Chinees voetbal, mikken en vangen, voetballen en HV Manual komt op bezoek in week 41-2021

Hoewel het zonnetje nog lekker schijnt was het nu toch echt te merken dat de herfst eraan komt. Het wordt toch wel steeds een beetje frisser. Toch zijn we in de middag lekker naar buiten gegaan. Benieuwd wat we hebben gedaan? Lees mee in de blog. 

Lees verder...

Bommetje, koekjes bakken en frisbeeën in week 40-2021

Een week met veel regen, maar ook zonneschijn. Benieuwd wat wij hebben gedaan in deze week? Lees mee via de blog! 

Lees verder...

ABC Renspel, buskruit, pion flip, voetballen en naar de kinderboerderij in week 39-2021

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 39.

Lees verder...

Fopbal, tikkertje, levend stratego en meer bij Sportstuif Venray in week 38-2021

Ook deze week hebben wij weer een leuke terugblik over de activiteiten van deze week. Zo speelden we deze week: fopbal, bal-tikkertje, chinees voetbal, poorttikkertje en levend stratego. Lees je mee? 

Lees verder...

Naar de dierentuin, studiedag en voetslagbal in week 37-2021

Het was een gezellige en sportieve week bij Sportstuif Venray. We zijn 2 keer op uitstapje geweest en hebben op onze locatie leuke activiteiten gedaan. Benieuwd? Lees de blog hieronder!

Lees verder...

Buikschuiven, nieuwe bordspelletjes en naar de speeltuin in week 36-2021

Wat hebben wij veel plezier gehad deze eerste week na de zomervakantie, benieuwd wat wij allemaal hebben gedaan? Lees hier de blog! 

Lees verder...

Zomervakantie bij Sportstuif Venray week 30 t/m 35

De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar is weer begonnen. In de zomervakantie hebben we ontzettend veel leuke dingen gedaan, zoals uitstapjes naar speeltuinen, blotevoeten pad, BoegFun en nog veel meer. Ook hadden we veel leuke sportactiviteiten op onze sportieve opvang. Lezen jullie mee?  

Lees verder...

Stoepranden en over de stormbaan in week 29-2021

In deze zonnige laatse week voor de vakantie stonden verschillende activiteiten op de planning. Wat we precies hebben gedaan, lees je in de blog! 

Lees verder...

Naar-de-speeltuin en een-sportieve-bingo-in-week-28-2021

Ook deze week was weer een sportieve week bij Sportstuif Venray, lees hieronder wat wij allemaal hebben gedaan!

 

Lees verder...

Open dag en de eerste proefdag bij Sportstuif in week 27-2021

Deze week was de open dag van Sportstuif Venray en hadden we de eerste kinderen voor een proefdag. Wil je graag weten wat wij allemaal hebben gedaan? Lees dan snel verder in de blog van week 27. 

Lees verder...

Opening van Sportstuif Venray in week 26-2021

Deze week was het dan eindelijk zover. Sportstuif Venray mocht op donderdag 1 juli de deuren officieel openen!

Lees verder...

Voorbereidingen voor de open dag en strijkkralen in week 25-2021

Deze week zijn we bezig met de voorbereidingen voor de open dag. Lees snel de blog voor meer informatie. 

Lees verder...

Op bezoek bij Sportstuif locaties in Brabant en flyeren in week 24-2021

Deze week waren we op bezoek bij Sportstuif Helmond Brandevoort en Sportstuif Deurne. Benieuwd wat we hebben gedaan? Lees dan snel de blog. 

Lees verder...

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Venray in week 23-2021

Benieuwd naar de opstart van de nieuwste vestiging van Sportstuif in Venray? Lees dan hier onze nieuwe blog! 

Lees verder...
 

 

 

Ons team

Anouk Houterman
Anouk Houterman
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Venray
Leunseweg 16
5802 CH Venray

T 06-19701193
E info@sportstuif.nl