Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter
Actie

Gratis proefmiddagen 
Verenigingsactie   

Hartelijk welkom op de website van Sportstuif Brandevoort!

  

Sportstuif Helmond Brandevoort biedt dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse kinderopvang.
Sportstuif is een Buitenschoolse Sportieve Opvang die zich richt op het aanbieden van sport- en spelactiviteiten aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Het betreft hier de opvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Helmond en omstreken. Hoewel er in de gemeente van Helmond al een aantal organisaties zijn die naschoolse kinderopvang verzorgen, zijn er nog maar enkele organisaties die zich specifiek richten op het aanbieden van sport- en spelactiviteiten.

Uit de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door opvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse kinderopvang wordt de jeugd op een leuke en speelse manier in aanraking gebracht met sport- en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse kinderopvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van opvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

 
 
 

Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches