Super opvang! Onze zoon ging eerst naar een andere BSO, maar helaas met weinig plezier. Sinds hij naar de Sportstuif mag is hij helemaal opgebloeid. Hij wil meestal niet eens mee naar huis als we hem op komen halen. Ze krijgen veel aandacht en ze zijn lekker actief bezig, wat perfect bij ons zoontje van 5 past! Gewoon lekker buiten met 'vriendjes' bezig zijn! Daarnaast zijn ze ook erg flexibel, als dingen onverwacht anders lopen dan gepland. Dikke 5 sterren!!

Tamara Verberne Tamara Verberne
5 /5
bij Google reviews
Actie

Gratis proefmiddagen 
Verenigingsactie   

Hartelijk welkom op de website van Sportstuif Brandevoort!

  

Sportstuif biedt Brandevoort dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse kinderopvang

In de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door kinderopvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse kinderopvang wordt de jeugd op een leuke manier in aanraking gebracht met sport en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse kinderopvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van kinderopvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Janne Dekker
Janne Dekker
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers Pedagogisch coach