Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hartelijk welkom op de website van Sportstuif Venray SV!

       

Sportstuif biedt Venray SV dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse kinderopvang

Sportstuif is een organisatie die zich richt op het aanbieden van sportieve naschoolse kinderopvang. Het gaat om de opvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Venray en omstreken. Hoewel er in de gemeente Venray al een aantal organisaties zijn die naschoolse kinderopvang verzorgen, is er nog geen enkele organisatie die zich specifiek richt op het aanbieden van sportactiviteiten. Het concept van sportieve naschoolse activiteiten is daarom vernieuwend. De locatie van de opvang bevindt zich bij voetbalvereniging SV Venray. 

In de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door opvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse kinderopvang wordt de jeugd op een leuke manier in aanraking gebracht met sport en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse kinderopvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van kinderopvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach