Wij zijn echt super tevreden over sportstuif Venray. Belangrijker nog, onze kinderen hebben het hier echt enorm naar hun zin. Ze gaan twee keer in de week naar sportstuif en kijken er altijd naar uit. De vele activiteiten die ze met de kinderen ondernemen en het sport en spel concept is naar onze mening uniek, leuk en iedere keer weer een feest voor de kinderen. De flexibiliteit mbt de ruiluren, de communicatie en iedere dag dat de kinderen aanwezig zijn de leuke foto’s via whatsapp om ouders te laten zien wat ze die dag gedaan hebben is echt top! In vergelijking met een andere BSO waar de kinderen gezeten hebben hebben wij ze nog nooit met zoveel enthousiasme naar de BSO zien gaan. Dikke aanrader dus!

Shirley Rosario Shirley Rosario
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hartelijk welkom op de website van Sportstuif Venray SV!

       

Sportstuif is een Buitenschoolse Sportieve Opvang die zich richt op het aanbieden van sport- en spelactiviteiten aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Het betreft hier de opvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Venray en omstreken. Hoewel er in de gemeente van Venray al een aantal organisaties zijn die naschoolse kinderopvang verzorgen, zijn er nog maar enkele organisaties die zich specifiek richten op het aanbieden van sport- en spelactiviteiten. Het concept van een sportieve naschoolse opvang is daarom vernieuwend voor de gemeente. De locatie van de kinderopvang bevindt zich bij voetbalvereniging SV Venray.

Uit de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door opvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse kinderopvang wordt de jeugd op een leuke en speelse manier in aanraking gebracht met sport- en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse kinderopvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van opvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches