- Pedagogische afgestudeerde medewerkers met een studie in de sport en/of onderwijs.
- Heel veel variatie in sport en spelactiviteiten.
- Genoeg momenten voor kinderen om te bewegen en te spelen.
- Elke beweegactiviteit zorgt voor een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind.

Valmir Valmir
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hartelijk welkom op de website van Sportstuif!

       Sportstuif animatievideo                 

Sportstuif biedt Someren dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse kinderopvang

Sportstuif is een organisatie die zich richt op het aanbieden van sportieve naschoolse kinderopvang. Het gaat om de kinderopvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Someren en omstreken. Hoewel er in de gemeente Someren al een aantal organisaties zijn die naschoolse kinderopvang verzorgen, is er nog geen enkele organisatie die zich specifiek richt op het aanbieden van sportactiviteiten. Het concept van sportieve naschoolse activiteiten is daarom vernieuwend. De locatie van de kinderopvang is bij SV Someren op de Potacker. 

In de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door kinderopvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse kinderopvang wordt de jeugd op een leuke manier in aanraking gebracht met sport en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse kinderopvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van kinderopvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

Ons team

Shauny Regli
Shauny Regli Vestigingsmanager
Kelly Martens
Kelly Martens
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Edo Donkers
Edo Donkers
Judith de Graaff
Judith de Graaff
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers Pedagogisch coach