Sportstuif Beek en Donk is een buitenschoolse opvang die zich bezighoudt op het aanbieden van sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen. De professionele inzet van Dominique, die zich met veel enthousiasme inzet, om de kinderen blij te maken, inspireren en aan te blijven moedigen, is gewoon geweldig. Ze organiseert bij deze BSO hele leuke spelactiviteiten voor de kinderen en draagt actief bij aan het stimuleren van een gezonde en actieve levensstijl. En dan dat 'Fruit-uurtje'...... dat hoor ik elke keer weer... daar wordt ik zo blij van. Ik kan het alleen maar aanbevelen. Probeer het zelf een keer zou ik tegen elke ouder zeggen. Ga zo door Dominique, ga zo door BSO B&D !!

Patty Patty
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hartelijk welkom op de website van Sportstuif!

      

Sportstuif Beek en Donk biedt dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse kinderopvang
Sportstuif is een Buitenschoolse Sportieve Opvang die zich richt op het aanbieden van sport- en spelactiviteiten aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Het betreft hier de opvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Beek en Donk en omstreken. Hoewel er in de gemeente van Beek en Donk al een aantal organisaties zijn die naschoolse kinderopvang verzorgen, zijn er nog maar enkele organisaties die zich specifiek richten op het aanbieden van sport- en spelactiviteiten. Het concept van een sportieve naschoolse opvang is daarom vernieuwend voor de gemeente.

Uit de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door opvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse kinderopvang wordt de jeugd op een leuke en speelse manier in aanraking gebracht met sport- en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse kinderopvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van opvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

Ons team

Dominique de Groot Vestigingsmanager
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches