Mijn kinderen zitten op BSO Sportstuif in Venray waar ze het erg naar hun zin hebben! Er wordt veel gedaan op gebied van sport & spel en tijdens vakanties en studiedagen worden er leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd. Er is veel nabijheid vanuit de leidsters. Zij zijn echt samen met de kinderen bezig en er is volop aandacht voor iedereen.
Verder is het ook ideaal dat zij flexibele opvang aanbieden aangezien ik wisselden diensten draai. In een woord TOP!

      

Ivette Lucassen Ivette Lucassen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hartelijk welkom op de website van Sportstuif Venray!

  

Sportstuif biedt Venray dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse kinderopvang

In de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door kinderopvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse kinderopvang wordt de jeugd op een leuke manier in aanraking gebracht met sport en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse kinderopvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van kinderopvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

 

Ons team

Anouk Houterman
Anouk Houterman
Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach