Een super leuke BSO waar elk kind kennis maakt met allerlei verschillende activiteiten.
Het team zorgt ervoor dat elk kind een lach op zijn/haar gezicht krijgt.

Joris Joris
5 /5
bij Google reviews

Hartelijk welkom op de website van Sportstuif Geldrop!

  

Sportstuif biedt Geldrop dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse kinderopvang

Sportstuif is een organisatie die zich richt op het aanbieden van sportieve naschoolse kinderopvang. Het gaat om de opvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Geldrop en omstreken. Hoewel er in de gemeente Geldrop al een aantal organisaties zijn die naschoolse kinderopvang verzorgen, is er nog geen enkele organisatie die zich specifiek richt op het aanbieden van sportactiviteiten. Het concept van sportieve naschoolse activiteiten is daarom vernieuwend. De locatie van de kinderopvang is bij V.V. Geldrop op sportpark De Kiviet

In de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door kinderopvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse kinderopvang wordt de jeugd op een leuke manier in aanraking gebracht met sport en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse kinderopvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van kinderopvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

.

Ons team

Rudy Wolters
Rudy Wolters Vestigingsmanager
Romy van der Heijden
Romy van der Heijden
Ben Momber
Ben Momber
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach