Kid enjoy everything here!
Kid can find most of sports and all of activities were organized very well!

zhaoming zuo zhaoming zuo
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Week 44 - Heerlijk herfstzonnetje en leuke spelen

Maandag

Heerlijk druk kwamen de kinderen terug van de herfstvakantie. Ze wilden zo snel mogelijk naar de speeltuin toe en lekker voetballen op het veld ernaast. Eerst was het tijd om fruit te eten en daarna zijn we meteen gegaan! Met het lekkere herfstzonnetje waren de jassen nog niet nodig.

 

Dinsdag

Het was weer gezellig op bezoek bij Meerhoven DBS. Na het fruit eten begonnen we met een tikspel buiten, alle kinderen deden super actief mee. Tijdens het vrije spel besloten de kinderen van Strijp hun lenigheid te testen door het spel Twister te spelen. Ook kwam de lego weer aan de beurt, gelukkig hebben we daarvan meer dan genoeg op onze sport BSO.

Woensdag

Woensdag begonnen we de middag met een lekkere lunch in Meerhoven. Toen iedereens buik goed vol zat, gingen we naar buiten voor een ontzettend leuk mikspel! De kinderen waren erg enthousiast en deden goed mee.

 

Donderdag

Deze donderdag begon met maar liefst 3 verjaardagen, ze mochten op de grote tafel staan, zodat we voor ze konden zingen en ze mochten nog een cadeautje uitzoeken. Vervolgens was het tijd om naar de gymzaal te gaan. Elke donderdag kunnen we deze herfst en winter terecht in de gymzaal van Sporthal Strijp. Deze donderdag hadden we een salto parcour neergezet, hoe cool is dat? 

Nadat we terug kwamen, begon het al donker te worden. De handbalvereniging had het weekend hiervoor een karaoke avond gehad, dus er stonden een aantal discolampen. Zoals je je kunt voorstellen, wilden de kinderen na het zien van deze lampjes maar al te graag een disco maken. Zo gezegd, zo gedaan! We hebben lekker gedanst op Snollebolleke, kinderen voor kinderen en nog veel meer artiesten.

 

Vrijdag

Vrijdag waren we gezellig met z'n tweeën op Sportstuif. Als lunch hebben we tosti's gegeten. Daarna gingen we naar de Action. We wilden namelijk de nieuwe mini voetbaltafel in elkaar zetten, maar we hadden nog helemaal geen schroevendraaier! Nu hebben we er altijd een op de locatie liggen. Toen we terug kwamen hebben we samen de nieuwe mini voetbaltafel in elkaar gezet. Het kindje dat er was werkt graag aan technische dingen, dus dit vond hij ontzettend leuk. Natuurlijk hebben we daarna een aantal potjes gespeeld en we hebben allebei een paar keer gewonnen. 



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches