Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door Maartje

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kamelenrace, grote oversteek & flipperkast week 12-2023

Maandag 20 maart

Het was weer maandag en iedereen heeft weer zin in de week. Dafne begon met het schoon maken van onze locatie en meester Niels heeft de auto’s gecontroleerd zodat we veilig de kinderen kunnen ophalen. Om 14:00 hebben we alles klaargezet. We hebben de kinderen weer opgehaald en ze kunnen weer zelfstandig aan de gang. Kleuren, voetballen & lego spelen zijn de favorieten activiteiten van de kinderen. Nadat de kinderen alles hebben opgeruimd en de handen hebben gewassen gingen we fruit eten. Dit is altijd een gezellig moment op onze locatie omdat iedereen gezellig met elkaar praat. Iedereen was klaar met fruit eten en begonnen we onze activiteit. De bovenbouw gaat vandaag weerwolven en de onderbouw flipperkast. Meester Ray vertelde het verhaal en kinderen vinden dit altijd leuk om te doen. Bij de onderbouw werd er een grote kring gemaakt en gingen de kinderen in spreidstand staan. Er kwam één bal in het spel. De kinderen moesten proberen om de bal door iemand anders zijn benen te slaan. De kinderen vinden dit leuk om te doen. Nadat we onze activiteiten hadden gedaan was het weer tijd voor een koekje. Natuurlijk eerst de handjes wassen. Na het koekje kwamen de ouders de meeste kinderen alweer ophalen. Het was een super leuke eerste dag van de week!

Dinsdag 21 maart

Gisteren hebben we een super leuke dag gehad dus kwamen we vandaag weer met volle moed naar de Sportstuif. We begonnen weer met alles klaar te zetten Nadat we alle kinderen hebben opgehaald was het tijd om zelfstandig te spelen. Dit deden ze door te voetballen, met uno te spelen of te kleuren. Om 15:45 gingen we weer fruit eten en natuurlijk kwamen daar de leukste gesprekken in voor. Vandaag gaan we met de bovenbouw voetballen en de onderbouw het spelletje bommetje spelen. Hierbij staan de kinderen in een grote kring. Er staat één kind in het midden, die telt 10 seconden hard op en de laatste 10 seconden heel zachtjes. Als het kind die in het midden staat BOEM roept, moet degene die de bal heeft. De bal naar degene in het midden gooien. Degene die in het midden staat moet proberen te bal te vangen. Lukt dat dan heeft iedereen een punt. Lukt dat niet heeft niemand een punt. Het is dus een samenwerkingsopdracht. Het was natuurlijk weer tijd voor een koekje. Het was vandaag weer een super leuke dag op onze locatie!

Woensdag 22 maart

Meester Niels en juffrouw Dafne hebben vandaag weer peutergym. De peuters hebben vandaag veel met de bal gespeeld. Ook hebben ze blokjes omgegooid. Na de peutergym kwam onze oude collega weer ons helpen met kinderen om te halen. Iedereen vind het natuurlijk harstikke leuk om meester Rudy weer te zien, helaas moest die alweer snel gaan. Nadat iedereen was opgehaald was het tijd om te lunchen. Alle kinderen hadden weer zijn of haar lekkerste lunch bij. Als iedereen klaar was met eten gingen we onze activiteit doen. We hadden vandaag water, vuur & spons als activiteit. We hebben 2 teams. Iedereen van elke team krijgt willekeurig een kaartje. Als iedereen een kaartje heeft gekregen moesten ze proberen om als laatste over te blijven. Als je water op je kaartje hebt kan je winnen van vuur. Vuur kan winnen van spons en spons wint van water. Dit ging door totdat alle kaartjes op waren. Natuurlijk heeft iedereen weer een koekje verdiend en was het weer een super leuke dag.

Donderdag 23 maart

Iedereen heeft er weer zin in. We hebben de kinderen weer opgehaald en begonnen natuurlijk weer met het zelfstandig spelen. Op donderdag willen de kinderen meestal met lego de leukste bouwkunsten maken of gaan tekenen. Nadat we alles hebben opgeruimd en de handen gingen wassen, was het tijd voor fruit. We hebben veel fruit gesneden want de kinderen hadden erg veel honger. De onderbouw ging samen met Mats leuke activiteiten doen met een bal en balanceren met oefeningen. De bovenbouw ging vandaag kamelenrace doen. Er zijn twee teams en moesten proberen met de een tennisbal in een hoepel te gooien. Was dat gelukt ging de kameel (pion) naar voren. Wie als eerste bij de eindfinish was die heeft gewonnen. Na de activiteit gingen we de handen wassen want het was tijd voor een lekker koekje. Het was weer een super leuke dag bij onze locatie.

Vrijdag 24 maart

Het was alweer vrijdag en wat gaat de tijd weer snel. Dat komt natuurlijk omdat iedere dag super leuk is. De kinderen hadden er weer zin in, maar waren ook best moe van de lange week. Nadat we kinderen hebben opgehaald kunnen de kinderen zelfstandig spelen. Nadat we alles hebben opgeruimd en de handen hebben gewassen is het weer tijd voor een hapje fruit. We hebben eerst buiten stop dans gedaan. Als de muziek stopt dan moest je stil staan. Beweeg je nog dan ben je af. Nadat we dit een aantal keer hebben gedaan gingen we de grote oversteek doen. We hebben vier teams met allemaal 2 lintjes, 1 hoepel en 1 touw. Ze moeten zo snel mogelijk naar de overkant gaan zonder de grond aan te raken. Raak je de grond moest je terug. De bedoeling is dus samen werken met elkaar. Rond vijf uur zijn we weer naar binnen gegaan voor een koekje. Na het koekje werden de meesten kinderen alweer opgehaald en was tijd voor WEEKEND!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches