Sportstuif Heeze is een mooie sportieve buitenschoolse opvang met een breed aanbod en veel mogelijkheden. Als Heezenaar ben ik hier trots op!

Martine Sanders Martine Sanders
5 /5
bij Google reviews

Verstoppertje, voetbal, spelenkermis, beweegbingo en Monkey Town - Week 21-2023

Maandag 22 mei

Nadat de kinderen van school waren opgehaald, stond er een bekertje ranja en een bordje fruit klaar. Hierna stond er natuurlijk weer een activiteit op het programma. We gingen verstoppertje doen met de kinderen. De begeleiding moest de kinderen gaan zoeken. Door de enorme ruimte op onze locatie konden de kinderen zich helemaal uitleven met het zoeken naar de perfecte verstopplek. En die hebben ze zeker een aantal keer gevonden, want het was soms niet makkelijk voor de begeleiding om ze te vinden. Hierna konden de kinderen nog lekker vrij spelen. Er werd met ballen, stoepkrijt en bellenblaas gespeeld. Het was een hele fijne dag!

 

 

Dinsdag 23 mei

Vandaag moesten we weer naar verschillende scholen en dorpen om kinderen na schooltijd op te halen. De kinderen die vandaag aanwezig waren, gaven aan dat ze heel graag wilden voetballen. In de avond hadden zij namelijk schoolvoetbaltoernooi en zo konden ze dus nog even goed oefenen om een goed resultaat te behalen. De kinderen speelden enthousiast en fanatiek mee. De tijd vloog voorbij! De kinderen hebben hierna nog even wat anders gedaan, zoals verstoppertje en een vang/werp spel. Voordat de kinderen het wisten, werden ze alweer opgehaald. We hebben goed geoefend en veel plezier beleefd vandaag!

 

 

Woensdag 24 mei

Vandaag zijn wij met onze kinderen en de kinderen van Sportstuif Geldrop op bezoek geweest bij Sportstuif Valkenswaard. Zij hadden een Spelenkermis georganiseerd en dat wilden wij natuurlijk niet missen. Het hele veld stond vol met verschillende spellen, zoals XL Twister, XL vier op een rij, zaklopen en nog veel meer! De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad in het mooie weer.

 

 

Donderdag 25 mei

Het was vandaag een drukke dag op onze BSO met veel kinderen en dat vinden wij natuurlijk super leuk! Met meerdere Sportstuif auto’s zijn we de kinderen op gaan halen van de scholen. Vanmiddag stond de beweegbingo op het programma. Bij deze beweegbingo gingen de kinderen in twee- of drietallen op zoek naar kaartjes die over het hele veld waren verstopt. Wanneer ze een kaartje hadden gevonden, moesten ze het nummer van dit kaartje aan de begeleiding doorgeven. De begeleiding controleerde dan of het nummer klopte met het plaatje. Als dat inderdaad zo was, werd het plaatje afgekruist op de bingokaart. Als alle plaatjes op de kaart waren gevonden, had je bingo. De kinderen vonden het geweldig om te doen. Ze renden het hele veld over om te zoeken naar de plaatjes op hun bingokaart. Uiteindelijk heeft iedereen bingo gehaald en was het tijd voor iets lekkers. We hadden namelijk ook nog een verjaardag te vieren, waarbij de kinderen getrakteerd werden op iets lekkers. Natuurlijk hadden we eerst met iedereen een verjaardagsliedje gezongen. De jarige job mocht ten slotte nog een leuk cadeautje uitzoeken uit onze verjaardagsdoos. Het was weer een top dag en veel kinderen zullen goed geslapen hebben deze avond, aangezien sommigen ook nog op schoolreisje waren geweest van tevoren.

 

       

 

Vrijdag 26 mei

Basisschool De Trumakkers had vandaag eens studiedag. Dat betekent dat wij vandaag van 7.30 uur tot 18.30 uur geopend waren. Toen de kinderen waren gebracht, hebben ze eerst lekker wat spelletjes gedaan met elkaar. Hierna stond er iets super leuks gepland, namelijk een uitstapje naar Monkey Town! De kinderen waren helemaal enthousiast en konden niet wachten om te vertrekken. Eenmaal aangekomen in Mierlo hebben de kinderen heerlijk kunnen spelen in het indoor speelparadijs. Er werd geklommen, gegleden, gebouwd met reuze legostenen en nog veel meer! Ook Sportstuif Deurne De Vlieger was aanwezig met hun kinderen. Een super leuke dag om de week mee af te sluiten en we kijken weer heel erg uit naar komende week. Een drukke week waarin nog meer kinderen van start zullen gaan bij Sportstuif Heeze!

 

 

 



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches