Zeer goede plek voor onze kinderen om na schooltijd tijd door te brengen.
De kinderen vinden het geweldig en wij ook!
Heel leuk team!

Levi Soares Levi Soares
5 /5
bij Google reviews

Sportstuif Heeze gaat officieel open - Week 16-2023

Maandag

Vandaag ging de dag van start op sportpark Het Lambrek. Het was namelijk tijd om samen met RKSV Heeze een handtekening te zetten onder ons samenwerkingscontract en de sleutels in ontvangst te mogen nemen. Heeze-Leende24 was ook aanwezig om dit moment vast te leggen. Hebben jullie ons daar al voorbij zien komen? Zo niet, is dat zeker een kijkje waard via deze link. Om het samen te vieren was er ook nog tijd om even gezellig na te kletsen met een lekker stukje taart. In de middag gingen we nog op pad om wat leuke dingen te scoren voor de kinderen, zoals sportmateriaal, spelletjes, cadeautjes en nog veel meer! We sluiten deze dag af met het contacteren van alle nieuwe interesses voor Sportstuif Heeze.

 

 

Dinsdag

Vandaag stond het wekelijkse overleg met de regiomanager weer op het programma. In dit overleg zijn alle actuele belangrijke punten aan bod gekomen om de voorbereiding voor Sportstuif Heeze optimaal te laten verlopen. Daarnaast waren er weer nieuwe interesses binnengekomen. Hier worden wij natuurlijk super blij van! Verder zijn we nog even druk bezig geweest om alle puntjes op de i te zetten voor de open dagen van volgende week. Er zijn gelukkig al super veel kinderen die zich hebben ingeschreven. Wil jij nou ook nog komen op een van onze open dagen? Meld je dan nog snel aan via deze link.

 

 

Woensdag

Ook vandaag krijgen wij weer veel berichtjes binnen van nieuwe aanmeldingen voor onze open dagen. Wat fijn dat jullie allemaal kennis willen komen maken met ons! Wij zijn er helemaal klaar voor. Verder zijn we in de middag tijdens het mooie weer ook gaan flyeren in Heeze. Misschien heb jij wel een van onze mooie flyers in de brievenbus gehad.

 

 

Donderdag

Voor de laatste keer zijn we een kijkje komen nemen bij Sportstuif Someren. Nadat de kinderen uit school zijn gehaald, was het weer tijd voor een bekertje ranja en lekkere stukjes fruit. Daarna gingen alle kinderen naar buiten en mochten ze lekker doen wat ze zelf wilden. Er werd fanatiek en sportief gevoetbald in de pannakooi. Er werd verstoppertje gespeeld rondom de tribune, de pannakooi en het speeltuintje. Er werd in de zandbak gespeeld. En er werd nog veel meer gedaan. Hierna was het alweer tijd voor de kinderen om opgehaald te worden. Wat een fijne dag weer!

 

Vrijdag

Voor de laatste keer zijn we een kijkje komen nemen bij Sportstuif Deurne De Vlieger. Het was voor veel scholen vandaag Koningsspelen. Alle kinderen die vandaag bij Sportstuif waren, hebben dan ook al een drukke en sportieve ochtend achter de rug. Net als iedere vrijdag zijn we begonnen met de lunch. Wat een gezelligheid, iedereen in het oranje en rood-wit-blauw! Na de lunch zijn we weer lekker naar buiten gegaan in het mooie weer. Daarna speelden we in de gymzaal de Ficheschallenge. Daarbij staan er verschillende spellen in de gymzaal. Bij ieder spel kunnen de kinderen elkaar uitdagen. De winnaar krijgt vervolgens een fiche van de ander. Wie lukt het om de meeste fiches te verzamelen? Iedereen mag zelf bepalen hoeveel spelletjes ze willen spelen. Verder hebben we vandaag weer lekker veel vrij gespeeld en sloten we de dag rustig af in de keuken met een spelletje of knutselwerkje. Wat zullen de kinderen goed slapen vanavond!

 

 

Wij wensen iedereen namens Sportstuif Heeze een hele fijne meivakantie en hopelijk zien we jullie snel!



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches