Sportstuif Heeze is een mooie sportieve buitenschoolse opvang met een breed aanbod en veel mogelijkheden. Als Heezenaar ben ik hier trots op!

Martine Sanders Martine Sanders
5 /5
bij Google reviews

Rekenoefeningen en vlagverovertje - Week 20-2023

Maandag 15 mei

Nadat de kinderen van school waren opgehaald, stond er een bekertje ranja en een bordje fruit klaar. Hierna stond er natuurlijk weer een activiteit op het programma. Vandaag waren dat rekenoefeningen. Hierbij bedachten we samen een oefeningen, bijvoorbeeld springtouwen. Vervolgens werd er een som benoemd, bijvoorbeeld 5+2. De kinderen moesten de uitkomst dan springtouwen, dus in dit geval 7 keer. Iedereen die het goed had, kreeg een punt. Als je het fout had, kreeg je geen punten. We deden een aantal sommen en oefeningen en keken daarna hoeveel punten iedereen had. Om de dag fijn af te sluiten konden de kinderen nog even lekker vrij spelen.

 

Dinsdag 16 mei

Vandaag moesten wij weer meerdere scholen langs om kinderen te gaan ophalen. Dat deden we natuurlijk met onze opvallende blauwe Sportstuif auto’s. Toen alle kinderen op onze locatie waren aangekomen, was het eerst weer tijd voor ranja en fruit. Hierna stond er weer een activiteit op het programma en dat was een variant op vlagverovertje. Een deel van het veld stond vol met allemaal verschillende pionnen. Onder één van deze pionnen zat de vlag verstopt. De kinderen moesten proberen de vlag te zoeken, maar de begeleiding kon de kinderen ook aftikken als ze het gebied binnen gingen. Je mocht maar één pion per keer oppakken. Daarna moest je weer het veld uit om vervolgens weer het veld in te gaan om een volgende pion op te pakken. Als de kinderen de vlag hadden gevonden binnen de afgesproken tijd hadden ze gewonnen. Wat hebben we een plezier beleefd samen. Hierna was het nog even tijd voor een potje voetbal om de dag af te sluiten.

 

 

Woensdag 17 mei

Deze dag stond de telefoon roodgloeiend. Veel families maakten hun interesse in Sportstuif Heeze kenbaar. Wij stonden klaar om hun vragen te beantwoorden. Vervolgens hebben veel van hen ons digitale intakeformulier ontvangen. Dezelfde dag nog waren deze intakeformulieren al ingevuld. Daarnaast zijn er ook een aantal rondleidingen ingepland op onze locatie. Wow! Wat gaat het hard met de aanmeldingen en interesses. Super leuk om te zien natuurlijk!

 

Donderdag 18 mei

Vandaag was het Hemelvaart! Sportstuif was aanwezig bij het Hemelvaarttoernooi 2023 bij SV Someren. Wij speelden mee in de gemengde poule en we zijn eerste geworden! Het was een super gezellige dag met alle collega’s.

 

 

Vrijdag 19 mei

We zijn de dag begonnen met een overleg om alle nieuwe interesses in kaart te brengen en te kijken van welke scholen zij afkomen. Het is voor ons namelijk erg belangrijk om een strak ophaalschema te kunnen maken. Daarnaast zijn de nodige administratieve zaken verricht en hebben wij weer contact gehad met meerdere families. Het gaat als een trein bij Sportstuif Heeze! De komende weken gaan er meerdere nieuwe kinderen starten op alle dagen. Daar kijken wij natuurlijk erg naar uit!

 

Tot volgende week allemaal!

 



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches