Onze zoon vindt het super leuk op de sportstuif. Heerlijk de hele dag buiten spelen, elke dag een wisselende activiteit en de leiding doet met de kinderen mee. Ze zijn ook heel flexibel met ruildagen of extra dagen.

Ingeborg Mulder Ingeborg Mulder
5 /5
bij Google reviews

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Heeze - Week 10-2023

We zijn nog niet open, maar wel druk bezig met de eerste voorbereidingen van Sportstuif Heeze. We hopen dat het vanaf 1 mei 2023 mogelijk is voor alle basisschoolkinderen in de gemeente Heeze-Leende-Sterksel om naar onze sportieve naschoolse opvang te komen. Sportstuif Heeze gaat zich vestigen op Sportpark het Lambrek bij RKSV Heeze. Naast Asten, Beek en Donk, Best, Deurne Aventurijn, Deurne Vlieger, Geldrop, Helmond de Braak, Helmond Brandevoort, Horst, Meerhoven DBS, Meerhoven Strijp, Oirschot, Schijndel, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven Basko, Veldhoven Rood-Wit, Venray MHCV en Venray SV. Dat betekent dat Sportstuif Heeze de 21e vestiging van Sportstuif Kinderopvang wordt!

De afgelopen week zijn we gestart met flyeren. De eerste straten in de woonwijk de Nieuwe Hoeven en de nieuwste woonwijk de Bulders hebben inmiddels een flyer in de brievenbus ontvangen. De rest van Heeze zal snel gaan volgen. Ook zijn we van plan om een open dag te gaan organiseren op Sportpark het Lambrek. Dit ter promotie van Sportstuif Heeze en onze samenwerking met RKSV Heeze. Momenteel zijn we hard aan het werk met de aanvraag en wachten we op goedkeuring vanuit de gemeente. We houden jullie op de hoogte via onze social media kanalen en onze blog. Het is dus zeker de moeite waard om ons te volgen.

Hopelijk tot snel! 



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches