Onze Jongens gaan met veel plezier iedere week naar Sportstuif. De kinderen zijn altijd erg enthousiast. Er is veel mogelijk en veel flexibiliteit. Ontzettend lieve medewerkers ook! Er worden leuke activiteiten georganiseerd en ook veel leuke sportieve spellen gedaan, waarbij genoeg afwisseling is.

Bianca Lammers Bianca Lammers
5 /5
bij Google reviews

Alweer de vierde voorbereidingsweek voor Heeze - Week 13-2023

Maandag

Vandaag heeft onze nieuwe vestigingsmanager, Koen de Louw, zijn eerste werkzaamheden opgepakt. Dat begon met een overleg met een van onze regiomanagers, waarin alle belangrijke zaken voor een vestigingsmanager en het opstarten van een nieuwe sport BSO naar voren zijn gekomen. Hij heeft er enorm veel zin in! Daarnaast hebben we natuurlijk weer uitgebreid de tijd genomen om alle berichtjes die zijn binnengekomen op de Sportstuif telefoon te verwerken.

Dinsdag

Misschien ben je ons wel tegengekomen na schooltijd in de buurt van het Merlebos of de Trumakkers? Daar zijn wij namelijk bezig geweest met flyeren en hebben wij aan veel ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en kinderen ons mooie concept mogen uitdragen. Wat leuk om al die positieve reacties te horen van jullie! Hierna stond de GGD-inspectie op het programma bij onze mooie accommodatie van RKSV Heeze. Tijdens deze inspectie worden verschillende protocollen doorgenomen en gekeken hoe dat op onze locatie tot uiting komt. Wij hebben hier een positief gevoel aan over gehouden. Hopelijk wordt alles snel in gang gezet door de GGD en de gemeente, zodat we jullie meer duidelijkheid kunnen geven over onze definitieve openingsdatum.

Woensdag

Vandaag hebben we weer contact gehad met een aantal nieuwe interesses. De lijst met aanmeldingen en interesses wordt steeds maar groter. Daar worden wij heel blij van! Dat wil ook zeggen dat wij ons team graag willen gaan uitbreiden. Ben jij sportminded, gedreven, flexibel en vind je het mega leuk om met kinderen te werken? Heb je een relevante studie afgerond zoals bijvoorbeeld: pedagogiek, pedagogisch medewerker, sport & bewegen, sportkunde of ALO? Wacht dan niet langer en solliciteer via vacatures@sportstuif.nl. Daarnaast zijn we in de middag nog gaan flyeren in de buurt van het sportpark van RKSV Heeze. Veel gezinnen hebben weer een mooie gekleurde Sportstuif flyer van ons mogen ontvangen.

           

Donderdag

Deze dag hebben we een bezoek gebracht aan Sportstuif Someren. Nadat de kinderen van de scholen waren opgehaald, was het tijd voor een lekker bordje met fruit en een bekertje ranja. Hierna gingen we allemaal naar buiten voor de activiteit die op het programma stond. De grote groep werd in tweeën gesplitst, waarbij de ene groep knotshockey ging spelen en de andere groep een voetbalspel. Knotshockey wordt gespeeld met een zachte grote bal en speciale hockeysticks met een zacht uiteinde. Dit werd gespeeld in de pannakooi van SV Someren. De begeleiding deed ook mee en wat was het spannend zeg! De andere groep speelde een voetbalspel, waarbij iedereen een eigen goaltje had die beschermd moest worden. Als er bij jou werd gescoord, moest je je goaltje afstaan aan iemand die langs het veld stond. Ook hier werd er fanatiek meegedaan door de kinderen. Na de activiteit konden de kinderen nog even vrij spelen. Er werd gevoetbald, gespeeld in de speeltuin, verstoppertje gedaan en geknutseld en getekend in de kantine. We hebben veel enthousiaste kinderen én begeleiders gezien. Wat een top dag!

Vrijdag

Waar we gisteren een bezoekje aan Someren hebben gebracht, waren we vandaag op bezoek gegaan bij Sportstuif Deurne De Vlieger. Nadat de kinderen van de scholen waren opgehaald, was het tijd om boterhammen te eten. Op vrijdag zijn de meeste kinderen namelijk al vroeg uit. Hierna zijn we lekker naar buiten gegaan en konden de kinderen zich uitleven op het grote schoolplein. Er werd gevoetbald, geschommeld, met de wipwap en het speeltoestel gespeeld en er werden tikspelletjes gedaan. Hierna was het weer tijd voor een lekker bordje met verschillende stukjes fruit en een bekertje ranja. Toen alles op was, was het weer tijd voor de activiteit van deze dag. De activiteit vond plaats in de grote gymzaal. Vandaag stonden stoeien en raak en haal op het programma. Bij het stoeien moesten de kinderen proberen om een bal van elkaar af te pakken. Natuurlijk met een aantal duidelijke regels, zodat dit op een leuke manier verloopt. Bij raak en haal spelen twee teams tegen elkaar, waarbij je probeert om pionnen van de tegenstander om te gooien. Als dat is gelukt, mag je de pion ophalen en op de achterlijn van je eigen team zetten. Het team met de meeste pionnen aan het eind wint het spel. Hierna mochten de kinderen nog een tijdje vrijspelen in de gymzaal of iets creatiefs doen in een andere ruimte. Ook dit was weer een top dag! De kinderen hebben veel plezier beleefd en gingen met een goed gevoel het weekend in.

Tot volgende week!



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches