Sportstuif Heeze is een mooie sportieve buitenschoolse opvang met een breed aanbod en veel mogelijkheden. Als Heezenaar ben ik hier trots op!

Martine Sanders Martine Sanders
5 /5
bij Google reviews

Alweer de derde voorbereidingsweek voor Heeze - Week 12-2023

Maandag

Deze week zijn we rustig aan opgestart en begonnen met het verwerken van de mails en appjes die binnen zijn gekomen op de Sportstuif telefoon. Er is veel vraag naar een sport BSO in Heeze. Vandaag hebben we voornamelijk contact gehad met ouders en verzorgers over de opstart van Heeze en wat de vervolgstappen zijn. We weten nu van welke scholen de kinderen komen, hoe laat ze uit zijn en hoe oud ze zijn. Van sommige kinderen hebben wij zelfs al een ingevuld intakeformulier mogen ontvangen. En wat kom je dan leuke dingen te weten of de kinderen. Hier worden wij vrolijk van. Waar spelen ze graag mee? Zijn ze graag buiten, net als ons? Willen ze graag voetballen of liever hoelahoepen? 

Dinsdag

Vandaag belde de GGD ons op met het leuke nieuws dat zij graag een keer willen komen kijken bij RKSV Heeze. Wij zijn er in ieder geval klaar voor, dus de datum voor de GGD-inspectie staat ondertussen gepland. Hopelijk kunnen we daarna snel grote stappen gaan zetten richting de daadwerkelijke openingsdatum. In de avond zijn we gaan flyeren tussen de buien door. Voornamelijk in de Engelse Tuin hebben veel gezinnen weer een mooie gekleurde Sportstuif flyer mogen ontvangen. 

Woensdag

Deze dag hebben we nog wat administratieve voorbereidingen getroffen. Denk hierbij aan het intekenen van een plattegrond, aanleveren van specificaties bij de gemeente en het in orde maken van diverse vergunningen, want ook dat moet in orde zijn. Wij willen tenslotte een sociale en veilige omgeving creeëren voor de kinderen die naar Sportstuif toe gaan komen. Ook hebben we vandaag contact gezocht met MijnHeeze. Dit is een nieuw medium dat nieuws en informatie plaatst voor de hele gemeente. We hebben hierop één van onze vacatures geplaatst. Vanwege de groei van Sportstuif zijn wij altijd op zoek naar jonge, sportieve, enthousiaste en flexibele collega's. Wij adviseren iedere sollicitant ná het eerste sollicitatiegesprek om eens een middag mee te kijken op één van onze locaties. 

Donderdag

Intern zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte persoon die graag de vestiging van Sportstuif Heeze op zich wil nemen in de functie van vestigingsmanager. En ja hoor, die hebben wij gevonden! Hij werkt al een tijdje bij Sportstuif en was toevallig op zoek naar meer uitdaging binnen het bedrijf. Wie dit geworden is, dat houden we nog even geheim. Wellicht spot je hem volgende week wel op onze sociale media kanalen. 

Vrijdag

De afgelopen vier dagen zijn wij vooral druk bezig geweest met flyeren, contacten leggen en afspraken maken. Maar vandaag hebben wij ons voornamelijk bezig gehouden met handige bestanden die ons gaan helpen in de toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ophaalschema en de wachtplekken van de verschillende scholen, maar ook spullen kopen. Naast binnen- en buitenspeelgoed schaffen wij ook spullen aan voor de veiligheid van de kinderen, zoals bijvoorbeeld een EHBO-doos. Wist je ook dat al onze medewerkers een baby en kinder EHBO-diploma hebben? Twee jaarlijks wordt dit herhaald en daarnaast hebben de vestigingsmanager ook nog hun BHV diploma



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches