Sportstuif Heeze is een mooie sportieve buitenschoolse opvang met een breed aanbod en veel mogelijkheden. Als Heezenaar ben ik hier trots op!

Martine Sanders Martine Sanders
5 /5
bij Google reviews

Voorbereidingsweek 5 voor Heeze inmiddels gepasseerd - Week 14-2023

Maandag

Om de week af te trappen zijn we natuurlijk weer begonnen met het lezen en verwerken van alle nieuwe berichtjes die zijn binnengekomen op de Sportstuif telefoon van Sportstuif Heeze. Wat is het voor ons een super leuk moment om nieuwe interesses en aanmeldingen binnen te zien komen! Van deze enthousiaste berichten worden wij zelf ook helemaal enthousiast. Hierna was het tijd om aan de slag te gaan met een aantal administratieve taken en toen zat de maandag er alweer op.

Dinsdag

Vandaag stond het wekelijkse overleg met de regiomanager weer op het programma. In dit overleg zijn alle actuele belangrijke punten aan bod gekomen om de voorbereiding voor Sportstuif Heeze optimaal te laten verlopen. Ook hebben we weer contact gehad met de GGD en de ontwikkelingen zien er voorspoedig uit. Wij verwachten jullie zeer binnenkort meer duidelijkheid te kunnen geven over onze definitieve openingsdatum. Wij kunnen in ieder geval echt niet wachten! Daarnaast heb je misschien wel een mooie gekleurde Sportstuif flyer van ons mogen ontvangen als je in Sterksel woont. We zijn namelijk in de Kloostervelden geweest.

 

Woensdag

Woensdag was het tijd om onze nieuwe vestigingsmanager van Sportstuif Heeze, Koen de Louw, aan jullie voor te stellen via onze social media kanalen. Heb jij hem al voorbij zien komen? Neem anders nog even een kijkje op onze Instagram- of Facebookpagina of via onze website. Ook vandaag zijn er weer nieuwe interesses bij ons binnengekomen. Wat tof! We willen ons team daarom op korte termijn uitbreiden. Ben jij sportminded, gedreven, flexibel en vind je het mega leuk om met kinderen te werken? Heb je een relevante studie afgerond zoals bijvoorbeeld: pedagogiek, pedagogisch medewerker, sport & bewegen, sportkunde of ALO? Wacht dan niet langer en solliciteer via vacatures@sportstuif.nl. Daarnaast zijn we in de middag nog gaan flyeren in Sterksel rondom Basisschool De Talententoren. Veel gezinnen hebben weer een mooie gekleurde Sportstuif flyer van ons mogen ontvangen.

        

 

Donderdag

Donderdag was weer bezoekdag. We zijn een kijkje gaan nemen bij Sportstuif Someren. Nadat de kinderen van de scholen waren opgehaald, was het tijd voor een lekker bordje met fruit en een bekertje ranja. Ondanks het regenachtige weer hebben de kinderen zich uitstekend vermaakt. We zijn even naar buiten geweest voor een voetbalparcours met dribbelen, passen en schieten en om partijtje te spelen. Daarna konden de kinderen hun eigen plan trekken. Sommige kinderen kozen ervoor om lekker buiten te blijven en andere kinderen kozen ervoor om in de kantine een spelletje te spelen of lekker te tekenen of knutselen. Het was weer een super leuke dag met veel enthousiaste kinderen en begeleiders!

Vrijdag

En ook vrijdag was weer bezoekdag. We zijn een kijkje gaan nemen bij Sportstuif Deurne De Vlieger. Nadat de kinderen van de scholen waren opgehaald, was het tijd om boterhammen te eten. Op vrijdag zijn de meeste kinderen namelijk al vroeg uit. Hierna zijn we lekker naar buiten gegaan en konden de kinderen zich uitleven op het grote schoolplein. Er werd gevoetbald, geschommeld, met de wipwap en het speeltoestel gespeeld en er werd verstoppertje gespeeld. Hierna was het weer tijd voor een lekker bordje met verschillende stukjes fruit en een bekertje ranja. Deze middag stond het Jachtseizoen op de planning. Twee begeleiders zaten vandaag van 14:00u tot 15:00u verstopt in Deurne, waarbij ze om de 10 minuten hun locatie deelden op Facebook en Instagram. Als jij ze had gevonden, kreeg je een heerlijk zakje met paaseitjes! Wat gaaf om te zien dat er veel kinderen enthousiast waren om de begeleiders op te sporen en wat lekkers te verdienen! Later op de middag hebben we nog vuurwerktikkertje en het 4-hoekenspel gespeeld. Wat een top dag!

 

Hiermee sluiten we een super leuke week weer af. Tot volgende week!

 

 



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches