Leuke BSO voor onze zoon. Worden op school opgehaald. Bijpassende kleding en auto. Heel herkenbaar voor onze zoon.
Leuke sportactiviteiten worden er gespeeld. Wij zijn erg tevreden!!

Linda van Meijl Linda van Meijl
5 /5
bij Google reviews

Lummelen, ficheschallenge en een voetbalspel - Week 19-2023

Maandag 8 mei

Wat gaat het jaar toch snel! We zijn inmiddels alweer drie weken open bij Sportstuif Heeze. Vandaag gingen we voor het eerst kinderen ophalen bij de scholen. Super leuk om te doen! En hierna brachten we een bezoekje aan Sportstuif Someren. Na een bekertje ranja en een bordje fruit stond er een activiteit op het programma. Voor de jongere kinderen was dat lummelen. Er stond iemand in het midden en die moest de bal proberen te pakken of iemand die de bal nog vast heeft proberen te tikken. Als dat was gelukt, mocht je uit het midden. Natuurlijk deed de begeleiding ook mee en zijn wij ook meerdere keren de lummel geweest. De kinderen hebben weer veel plezier beleefd vandaag.

 

 

Dinsdag 9 mei

Vandaag moesten wij al op meerdere scholen kinderen gaan halen. Dat deden we natuurlijk met onze opvallende blauwe Sportstuif auto’s. Eenmaal terug op onze locatie was het eerst weer tijd voor ranja en fruit. Het was een erg regenachtige dag helaas, maar desalniettemin stond er een leuke activiteit op het programma vandaag, namelijk de ficheschallenge! Er stonden verschillende mini games klaar in de kantine en buiten onder de overkapping. We speelden in teams van twee. De teams konden een ander team uitdagen en de winnaar kreeg een fiche. Het team met de meeste fiches aan het eind is de winnaar. Hierna zijn we toch nog even naar het voetbalveld gegaan om de dag af te sluiten met een potje voetbal.

 

 

Woensdag 10 mei

Deze dag kwamen er nog geen kinderen bij ons langs. Dat gaf ons de tijd om te werken aan een aantal administratieve zaken, zoals het opstellen van contracten en de facturatie. Daarnaast hebben weer veel families ons digitaal intakeformulier ontvangen. Er zijn er al een heleboel ingevuld. Dit gebeurt bijna dagelijks! Hier worden wij natuurlijk helemaal enthousiast van. Verder zijn er nog de nodige voorbereidingen getroffen om de volgende dag weer top te laten verlopen.

 

Donderdag 11 mei

En ook vandaag moesten wij weer langs verschillende scholen in Heeze en Leende om kinderen op te halen. Er stond vandaag een voetbalspel als activiteit op het programma. De jonge kinderen waren druk bezig met het schieten op doel en het tegenhouden van de bal. De oudere kinderen speelden een spel wat goed bij hun leeftijd past. Er waren twee ballen in het spel en je moest van afstand de bal in het doel proberen te schieten. Iedereen mocht tegelijk keepen en schieten. Wat ging het er fanatiek aan toe en er werd door beide teams tientallen keren gescoord. Een bekertje ranja en een lekker koekje hadden de kinderen wel verdiend hierna.

 

 

Vrijdag 12 mei

Vandaag hebben we weer veel contact gehad met ouders/verzorgers. Er zijn een aantal contracten verstuurd en er waren een aantal intakeformulieren ingevuld. De interesses blijven ook binnenstromen. Echt super tof om te zien! We sluiten hiermee een succesvolle week af en kijken weer erg uit naar de volgende!

 



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches