Onze Jongens gaan met veel plezier iedere week naar Sportstuif. De kinderen zijn altijd erg enthousiast. Er is veel mogelijk en veel flexibiliteit. Ontzettend lieve medewerkers ook! Er worden leuke activiteiten georganiseerd en ook veel leuke sportieve spellen gedaan, waarbij genoeg afwisseling is.

Bianca Lammers Bianca Lammers
5 /5
bij Google reviews

De eerste kinderen zijn gestart - Week 18-2023

Maandag

Vandaag hadden wij voor het eerst kinderen bij Sportstuif Heeze. Wist je dat wij in de vakanties en op studiedagen van 7.30 uur tot 18.30 uur geopend zijn? Zo ook vandaag en wat was het een fijne eerste dag. We hebben samen veel plezier beleefd met onder andere verstoppertje, dansen op muziek en verschillende spelletjes. Tussen de spelletjes door was er ruimte voor een gezonde, lekkere lunch en een hapje fruit.

 

 

Dinsdag

Het was een drukke dag vandaag bij Sportstuif Heeze. We hadden een aantal kinderen die deze dag gingen starten en een aantal kinderen die een dagje proef kwamen draaien. Gelukkig hadden we ook nog eens prachtig weer. In de ochtend hebben we Mastermind en Drie op een Rij gedaan op het kunstgrasveld van RKSV Heeze. Bij Mastermind moeten de kinderen zo snel mogelijk een kleurcode zien te raden. Wanneer een kleur op de goede plek staat, krijgen ze dat te zien door een pion die rechtop gezet wordt. Op deze manier lukt het de kinderen om uiteindelijk de juiste code te kraken. Het team dat dit als eerste lukt, wint het spel. Bij Drie op een Rij moeten de kinderen zo snel mogelijk drie op een rij zien te halen met hun eigen pionnen. Zoals bij Boter Kaas en Eieren kun je dit verticaal, horizontaal en diagonaal doen. Het team dat dit als eerste lukt, heeft gewonnen. In de middag hebben we een fanatiek potje voetbal gespeeld en deed de begeleiding natuurlijk ook mee. Dat vonden de kinderen super leuk. Daarnaast kwamen er ook nog een aantal families langs om even bij ons mee te kijken. Wat leuk om kennis te hebben gemaakt met jullie!

 

      

 

Woensdag

Deze dag in de vakantie kwamen er nog geen kinderen bij ons langs. Dat gaf ons de tijd om te werken aan een aantal administratieve zaken, zoals het opstellen van contracten en de facturatie. Daarnaast hebben veel families ons digitaal intakeformulier ontvangen. Er zijn er zelfs al een heleboel ingevuld. Dit gebeurt bijna dagelijks! Hier worden wij natuurlijk helemaal enthousiast van. Verder zijn er nog de nodige voorbereidingen getroffen om de volgende dag weer top te laten verlopen.

 

Donderdag

Ook vandaag kwamen er weer een aantal kinderen over de vloer bij ons. Het was een prachtig warme dag met veel zon. Tijd om er lekker op uit te gaan met de kinderen. We begonnen in de ochtend met een potje voetbal en verschillende andere spelletjes. Daarna was het alweer tijd om gezellig samen te lunchen. Vanmiddag zijn wij er lekker op uit gegaan met onze nieuwe Sportstuif auto. We zijn namelijk gaan minigolfen bij Adventure Minigolf Someren samen met Sportstuif Deurne Aventurijn. De kinderen vonden het fantastisch en daar worden wij super blij van. Nadat we alle 18 banen hadden gedaan, was het nog even tijd om te spelen in de speeltuin en te genieten van een lekker bekertje ranja. Aan het einde van de middag zijn wij weer teruggegaan naar onze locatie. Er kwamen namelijk nog een aantal families langs om een kijkje te nemen. Wat leuk om kennis te hebben gemaakt met jullie!

 

 

Vrijdag

Het was weer tijd om alle intakeformulieren te verwerken. Er waren er namelijk weer een aantal binnengekomen. Er zijn inmiddels ook al veel contracten ondertekend teruggestuurd. Wat gaat het hard zeg! En dat vinden wij natuurlijk super fijn om te zien. Komende week beginnen we voor het eerst met het ophalen van de kinderen na schooltijd. We hebben er weer erg veel zin in en gaan er weer een hele leuke week van maken met veel sportiviteit en gezelligheid!

 

 



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches