Sportstuif Venray is super! Na vele jaren overgestapt en onze jongens zijn vanaf dag 1 enthousiast. Leuke en wisselende activiteiten, lekker buiten aan het bewegen. Locatie is betrokken en actief, wekelijks via app foto’s van wat de kinderen aan het doen zijn. Aandacht voor feestdagen en verjaardagen. Kortom top! (review Venray)

Lise Engelen Lise Engelen
5 /5
bij Google reviews

Hartelijk welkom op de website van Sportstuif Heeze!

  

Sportstuif biedt voetbalvereniging Heeze dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse kinderopvang

In de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door kinderopvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse kinderopvang wordt de jeugd op een leuke manier in aanraking gebracht met sport en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse kinderopvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van kinderopvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

 

Ons team

Martine Sanders
Martine Sanders
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers Pedagogisch coach