Hartelijk welkom op de website van Sportstuif Deurne!

 

Sportstuif nu ook in Deurne!

Na twee meer dan succesvolle locaties in Asten en Veldhoven heeft Sportstuif nu ook zijn deuren geopend in de gemeente Deurne. De nieuwe Sportieve Buitenschoolse Opvang bevindt zich in gebouw De Vlieger, waar Basisschool de Piramide en SBO de Brigantijn onder één dak gevestigd zijn. Om kinderen kennis te laten maken met onze opvang bieden wij iedere middag de mogelijkheid om te komen kijken en mee te doen met ons sportieve programma. Ook ouders zijn natuurlijk van harte welkom. Wilt u langskomen met uw kind? Neem dan contact met ons op.

 

Sportstuif biedt Deurne dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse opvang

In de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door opvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse opvang wordt de jeugd op een leuke manier in aanraking gebracht met sport en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse opvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van opvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

 

Ons team

Jennemieke Goorts
Jennemieke Goorts
Niels van Lieshout
Niels van Lieshout

Contact

Sportstuif Asten
Beatrixlaan 42
5721 LZ Asten

E info@sportstuif.nl

Sportstuif Deurne
Schelde 1
5751 VJ Deurne

E info@sportstuif.nl

Sportstuif Meerhoven
Het Schaapsdijk 109
5657 AW Eindhoven

E info@sportstuif.nl

Sportstuif Veldhoven
Korze 86
5504 MK Veldhoven

E info@sportstuif.nl