Wat een mooi initiatief! Een opvang waar de kinderen kunnen sporten onder de juiste begeleiding. Best Vooruit is daar ook een geschikte locatie voor. 

Erik Erik
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Wie zijn wij?

Sportstuif is een organisatie die zich richt op het aanbieden van sportieve naschoolse opvang. Het gaat om de opvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Best en omstreken. Hoewel er in de gemeente Best al een aantal organisaties zijn die naschoolse kinderopvang verzorgen, onderscheid Sportstuif Best zich door iedere middag sport- en spelactiviteiten aan te bieden ongeacht het weer. Daarnaast zitten we midden in een enorme groei door de vele kinderen iedere schooldag die met plezier bij onze BSO komen spelen. Op ruim 30 locaties staan iedere dag zo'n 100 enthousiaste collega's klaar voor talloze kinderen om hen een leuke middag te bezorgen. 

Uw kind zal worden begeleid door ervaren medewerkers die de veiligheid en het welzijn van uw kind voorop stellen. De medewerkers zijn sociaal pedagogisch geschoold en hebben een sportieve achtergrond.

 

     

Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches