Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews

Contact

Aanmelden?

Heeft u interesse om uw kind bij Sportstuif aan te melden? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Naam ouder*
Telefoon*
E-mailadres*
Locatie*
Asten
Best
Deurne
Helmond de Braak
Helmond Brandevoort
Meerhoven DBS
Meerhoven Strijp
Oirschot
Someren
Son en Breugel
Valkenswaard
Veldhoven
Venray
Naam kind(eren)*
Basisschool
Op welke dag(en) wilt u opvang afnemen?
Opmerkingen
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Google
Social media
Mond tot mond
Flyer
Anders, namelijk


Openingstijden
Wij zijn op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag na schooltijd tot 18:30 uur geopend. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is uw kind ook van harte welkom vanaf 07:30 uur tot 18:30 uur.
 

Contact

 

Locatieleider:
Telefoonnummer:
Whatsapp:
Telefoonnummer:
E-mail:

Roy Olislagers            06-19617724       
 
088-6332020
info@sportstuif.nl

   

Solliciteren
Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar info@sportstuif.nl. Voeg hierbij een CV en sollicitatiebrief toe.

Social media

Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers
Linde Koolen
Linde Koolen
Luc Seelen
Luc Seelen
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Helmond Brandevoort
Sportpark Brandevoort 1
5706 KG Helmond

T 06-19617724
E info@sportstuif.nl