Onze kinderen gaan met heel veel plezier naar Sportstuif in Brandevoort. Ze vinden het heerlijk om na school lekker buiten bezig te zijn, leuke spelletjes of gewoon lekker voetballen. Maar er is ook voldoende ruimte voor een spelletje of lekker knutselen, net waar de kinderen zin in hebben.

De flexibiliteit van het team is echt fantastisch ze denken echt met je mee, wat in deze tijden echt heel erg fijn is. Het team is lekker sportief en enthousiast wat het voor de kinderen extra leuk maakt om te gaan.

In de vakanties hebben ze een leuk en gevarieerd programma. Onze kinderen gaan met plezier naar Sportstuif!

Marieke Koningen Marieke Koningen
5 /5
bij Google reviews

Roy Olislagers

‘’Ieder kind heeft een talent en bij Sportstuif krijgen ze de kans om deze te ontwikkelen’’

Mijn naam is Roy Olislagers, afkomstig uit Helmond en ik ben de teamleider van Sportstuif Brandevoort. Ik ben dagelijks te vinden op onze sportieve BSO voor de activiteiten met de kinderen maar daarnaast ook eindverantwoordelijk voor alle inhoudelijke zaken op de BSO.

Mijn grootste hobby is voetbal en momenteel speel ik in het eerste elftal van RKSV Nuenen. Daarnaast ga ik graag naar de sportschool of een hapje eten. Ik vind het leuk om kinderen zo veel mogelijk dingen te leren en kansen te bieden om hun talenten te ontwikkelen. Bij Sportstuif zijn de kinderen lekker sportief bezig en maken ze daarnaast kennis met nieuwe en uitdagende sport- en spelvormen. Sportstuif Brandevoort biedt kinderen een unieke locatie om te bewegen en om de kinderen kennis te laten maken met een breed assortiment aan sporten.

Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Janne Dekker
Janne Dekker
Mike van Bragt
Mike van Bragt
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers Pedagogisch coach