Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews

Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Janne Dekker
Janne Dekker
Mike van Bragt
Mike van Bragt
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers Pedagogisch coach