Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews

Wie zijn wij?

Sportstuif is een naschoolse opvang die zich richt op het aanbieden van sportieve naschoolse opvang. Het gaat om de opvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Helmond. Hoewel er in de gemeente Helmond al een aantal organisaties zijn die naschoolse kinderopvang verzorgen, is er nog geen enkele organisatie die zich specifiek richt op het aanbieden van sportactiviteiten. Het concept van sportieve naschoolse activiteiten is daarom vernieuwend.

Uw kind zal worden begeleid door ervaren medewerkers die de veiligheid en het welzijn van uw kind voorop stellen. De medewerkers zijn sociaal pedagogisch geschoold en hebben een sportieve achtergrond.

Samen bij Sportstuif
Naast de twee gratis proefdagen die altijd mogelijk zijn bij Sportstuif, kunnen kinderen ook regelmatig op andere manieren kennis komen maken met Sportstuif. Zo zijn er bijvoorbeeld activiteiten tijdens vakanties en op woensdagmiddagen. Kinderen kunnen dan een uur meedoen met de sport- en spelactiviteiten die we aanbieden. Deze activiteiten zijn kosteloos. Aanmelden voor de activiteiten kan via deze link.

 

 

     

Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers
Linde Koolen
Linde Koolen
Mike van Bragt
Mike van Bragt
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Helmond Brandevoort
Sportpark Brandevoort 1
5706 KG Helmond

T 06-19617724
E info@sportstuif.nl