Onze kinderen gaan met heel veel plezier naar Sportstuif in Brandevoort. Ze vinden het heerlijk om na school lekker buiten bezig te zijn, leuke spelletjes of gewoon lekker voetballen. Maar er is ook voldoende ruimte voor een spelletje of lekker knutselen, net waar de kinderen zin in hebben.

De flexibiliteit van het team is echt fantastisch ze denken echt met je mee, wat in deze tijden echt heel erg fijn is. Het team is lekker sportief en enthousiast wat het voor de kinderen extra leuk maakt om te gaan.

In de vakanties hebben ze een leuk en gevarieerd programma. Onze kinderen gaan met plezier naar Sportstuif!

Marieke Koningen Marieke Koningen
5 /5
bij Google reviews

Linde Koolen

''Ik vind het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving fijn samen met elkaar kunnen sporten en spelen en hierbij van ons en elkaar kunnen leren!''

Mijn naam is Linde Koolen en ik woon in Deurne. Ik heb de MBO niveau 4 opleiding sport en beweging in Den Bosch afgerond. Ik ben sinds juli 2021 werkzaam bij Sportstuif.

Je kunt me 5 dagen in de week vinden als pedagogisch medewerker op de BSO wat ik met heel veel plezier doe! Ik vind het fijn om te zien dat de kinderen het leuk hebben en draag daar graag mijn steentje aan bij.

Naast mijn werk bij Sportstuif ben ik vaak te vinden op de hockeyclub in Deurne. Vanaf mijn zesde hockey ik met heel veel plezier bij MHC Deurne. Naast het hockeyen ben ik ook actief als trainer en coach bij verschillende jeugdteams.

Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Janne Dekker
Janne Dekker
Mike van Bragt
Mike van Bragt
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers Pedagogisch coach