Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Blogs

Kerstvakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 52 & 1 – 2021 & 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. De afgelopen twee weken hadden de kinderen, en wij dus ook, kerstvakantie. Dit betekent gezellige, lange dagen waarbij wij veel leuke en sportieve activiteiten ondernemen. Ondanks de huidige maatregelen hebben we er alsnog twee leuke weken van kunnen maken met de kinderen. Veel leesplezier!

Lees verder...

Koekjes bakken, Kerstmannenactie en 3-op een rij estafette! Week 51 – 2021

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Dit was de eerste week waarin de noodopvang van kracht is gegaan. Dit betekent dus dat we flink wat kinderen moeten missen op de BSO en dagelijks met een veel kleinere groep kinderen zijn. Ook voor deze groep kinderen hebben we natuurlijk genoeg leuk activiteiten. Zo hebben de kids deze week bijvoorbeeld koekjes gebakken met pedagogisch medewerkster Linde. Daarnaast hebben we deze week de Kerstmannenactie uitgezet in Brandevoort, hierover lees je meer in de blog. Veel leesplezier!

Lees verder...

Kaarten-estafette, superbal en kerst versieringen maken! Week 50 – 2021

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Ondanks de vervelende mededeling deze week, dat we vanaf aankomende dinsdag alleen nog maar geopend zijn voor noodopvang, maakten we er toch een super leuke week van samen met de kinderen. Zo speelden we in het klimparkje op het sportpark en deden we kaarten-estafette en superbal. Daarnaast is het alweer bijna kerst en ook dit kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan op de BSO. Lees dus snel verder in de blog van week 50.

Lees verder...

Kidsplaza, tikspelen en kringtrefbal! Week 49 – 2021

We hebben er weer een leuke week op zitten bij Sportstuif Brandevoort. Op maandag hadden alle basisscholen een studiedag en zijn we op uitstapje geweest. Dinsdag en donderdag waren we met een grote groep en hebben we buiten allerlei sport- en spelvormen gedaan met de kinderen. Woensdag stond zoals gewoonlijk de peuterles weer op de planning met pedagogisch medewerkers Linde en Desiree. Om de week af te sluiten, was er ook vrijdag een studiedag voor de kinderen van de Mondomijn. Een drukke, maar leuke week dus bij de onze sportieve buitenschoolse opvang!

Lees verder...

Sinterklaasweek: schoentjes zetten, cadeautjes uitpakken en nieuwe spelletjes! Week 48 – 2021

Afgelopen week stonden de kinderen op springen, de Sint was namelijk in het land en in het weekend was het pakjesavond! De sint had van tevoren ook nog tijd gemaakt om de kinderen bij Sportstuif blij te maken, hij had namelijk ook cadeautjes meegenomen en tijd om alle schoentjes te vullen! Verder krijgen de peuters op woensdag ook een speciale pietengymles, waarmee ze hun eigen pietendiploma konden verdienen. Een echte Sinterklaasweek dus bij Sportstuif Helmond Brandevoort. Lees snel verder om alles te weten te komen!

Lees verder...

Zelf pepernoten bakken, knotshockey en We-Jump! Week 47 – 2021

Deze week speelden we knotshockey, hebben we zelf pepernoten gebakken en stond er een uitstapje naar We-Jump gepland! Daarnaast stond er ook weer een peuterles op het programma en hebben we diverse sport- en spelvormen gedaan. Lees snel verder om alles te weten te komen!  

 

Lees verder...

Monkeytown, dierenpark en de eerste peutergymles in Brandevoort!  Week 46 – 2021 

Deze week zijn we op bezoek geweest bij de diertjes en Monkeytown! Daarnaast hadden we onze eerste peuterles op het programma staan en hebben we weer diverse sport- en spelvormen gedaan. Lees snel verder om alles te weten te komen!  

Lees verder...

Hutten bouwen, knutselen en basketballen! Week 45 – 2021

Deze week bouwden we een boomhut, versierden we Sinterklaas schoentjes en waren er natuurlijk ook weer allerlei sportactiviteiten. Daarnaast starten we deze week met de peuterlessen op Sportpark Brandevoort. Lees snel verder om alles te weten te komen over afgelopen week bij Sportstuif Brandevoort! 

Lees verder...

Naar de dieren, stoepranden en lasergamen! Week 44 – 2021

Deze week zijn we ondere andere op bezoek geweest bij stadspark de Warande, speelden we stoepranden en waren we te gast bij locatie de Braak voor een hele toffe activiteit!
Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder in deze blog! 

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 43 – 2021

De afgelopen week was het herfstvakantie! Veel leuke activiteiten en uitstapjes dus bij Sportstuif. Benieuwd naar wat we gedaan hebben? Lees dan snel verder in de blog! 

Lees verder...

Annemaria koekoek, hockey en trampolinepark We-Jump! Week 42 – 2021

Afgelopen week speelden we Annemaria koekoek, hockey en heel veel andere sport- en spelvormen. Om de herstvakantie in te luiden, zijn we ook naar trampolinepark We-Jump gegaan. Benieuwd naar wat we allemaal nog meer hebben gedaan? Lees dan snel verder! 

Lees verder...

Superbal, voetballen en kunstwerkjes maken! Week 41 – 2021

We speelden deze week voetbal en superbal buiten, binnen maakten we kunstwerkjes van strijkkralen. Ben jij benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan?
Lees dan snel verder!

Lees verder...

We Jump, op bezoek bij de Braak en een verkleedpartijtje! Week 40 – 2021

Deze week stond er weer een uitstapje op de planning: We Jump Helmond. Daarnaast gingen we op bezoek bij locatie de Braak en hadden we diverse activiteiten op onze eigen locatie. 
Lees snel verder!

Lees verder...

Escape room en een uitje naar het Dierenrijk! Week 38 - 2021

Een studiedag met een leuk uitstapje, op bezoek bij onze collega's in Meerhoven en een sportieve escape room!
Lees snel verder!

Lees verder...

Jachtseizoen en speurtochten maken! Week 37 - 2021

Deze week speelden we jachtseizoen, steen papier schaar estafette en maakten de kinderen een eigen speurtocht!
Ook staan er leuke dingen op de planning, wil je weten welke? Lees dan verder

Lees verder...

De eerste schoolweek met heerlijk zomers weer, waterspelletjes en een uitstapje! Week 36 - 2021

De scholen zijn weer begonnen en dit betekent dat ook dat onze BSO weer op volle toeren gaat draaien! Wat hebben wij deze week aan sport- en spelvormen gedaan met het lekkere weer? Lees snel verder en kom het te weten! 

Lees verder...

Zomervakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 30 t/m 35 - 2021

De eerste zomervakantie voor BSO Sportstuif Helmond Brandevoort zit er alweer op! We hebben veel leuke sport- en spelactiviteiten gedaan en zijn daarnaast wekelijks op uitstapje geweest naar super leuke locaties zoals We-Jump, Speelpark Klein Zwitserland of het Blotevoetenpad. 
Ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan snel verder! 

Lees verder...

Mens-erger-je-niet, knakworsttikkertje en bingo! Week 28 - 2021

Bent u benieuwd naar wat wij doen in Brandevoort, op andere vestigingen van Sportstuif en naar onze vacature? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Beachvolleybal, verstoppertje en klimmen! Week 27 - 2021

Een beetje sfeer proeven van onze activiteiten deze week bij Sportstuif? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Open dag, hockeyen en spelletjes! Week 26 – 2021

Benieuwd naar wat wij deze week hebben gedaan? Lees dan snel verder! 

Lees verder...

Voorbereidingen en op uitstapje! Week 25 - 2021

Benieuwd naar wat wij deze week hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Springkussen en waterspelletjes! Week 24-2021

Benieuwd naar wat wij hebben gedaan en waar wij mee bezig zijn in Brandevoort? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Vestigingen op bezoek, voetballen en lekker weer! Week 22 - 2021

Benieuwd naar de activiteiten tijdens de eerste week van Sportstuif Brandevoort? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Helmond Brandevoort! Week 21 – 2021

Benieuwd naar de opstart van de nieuwste vestiging van Sportstuif in Helmond Brandevoort? Lees dan hier onze nieuwe blog! 

Lees verder...

Flexibiliteit Sportstuif Helmond Brandevoort

Bij onze BSO Sportstuif vinden we flexibiliteit erg belangrijk. Wanneer kinderen op vaste dagen komen maar een keer niet kunnen, dan is dit niet erg. Hiervoor krijg je ruiluren in de plaats, die op een ander moment weer in te zetten zijn. Stel je werkt als ouders zijnde onregelmatig, geen probleem.

Lees verder...
 

Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers
Linde Koolen
Linde Koolen
Luc Seelen
Luc Seelen
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Helmond Brandevoort
Sportpark Brandevoort 1
5706 KG Helmond

T 06-19617724
E info@sportstuif.nl