Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Blogs

Pepernotenbingo, Sinterklaas 30-seconds en Pietenpret! Week 48 - 2022

Sinterklaasweek bij Sportstuif! Deze week zat vol met leuke activiteiten en spannende Sinterklaas momenten. We speelde pepernotentikkertje, Sinterklaas 30-seconds en we zijn naar Pietenpret Helmond geweest! Ben je nieuwsgierig naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees dan snel verder in onze weekblog!

Lees verder...

Schoentje zetten, trefbal en koekjes bakken! week 47 - 2022

Afgelopen week hebben we weer leuke avonturen beleefd op de BSO. We hebben ons schoentje mogen zetten, we speelde Superbal, Annemaria koekoek en voetje van de vloer. Ook hebben we vorige week heerlijk speculaas Sinteklaas koekjes gebakken. Ben jij benieuwd wat we nog meer gedaan hebben? Lees dan snel verder in onze weekblog!

Lees verder...

Rugby, spikeball en pepernoten bakken! Week 46 – 2022

Bij Sportstuif proberen we de kinderen, naast de standaard sport- en spelvormen, ook kennis te laten maken met nieuwe sporten. Zo hebben we vorige week rugby en spikeball gespeeld. Heb jij deze sporten al ooit gespeeld? Daarnaast staan de aankomende twee weken natuurlijk voornamelijk in het teken van Sinterklaas! We hebben vorige week zelf pepernoten gebakken, hoe leuk! Meer lezen over onze activiteiten tijdens de afgelopen week? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Peutergym, sociaalbal en overlooptrefbal! Week 45 – 2022

Afgelopen week hebben we allerlei sportactiviteiten op de BSO gespeeld zoals levend stratego, sociaalbal en overlooptrefbal. We hebben ook een uitstapje gemaakt naar We-Jump, om hier lekker te gaan springen! Opnieuw een leuke week dus bij onze sportieve naschoolse opvang. Meer weten over onze activiteiten van afgelopen week? Lees dan nu verder in onze weekblog!

Lees verder...

Pionnenroof, kamelenrace en levend stratego! Week 44 – 2022

Afgelopen week hebben we allerlei sportactiviteiten op de BSO gespeeld zoals pionnenroof, kamelenrace en levend stratego. Daarnaast zijn we nog te gast geweest bij Sportstuif Asten voor hun woensdagmiddagactiviteit en zijn de kinderen geschminkt met Halloween! Opnieuw een leuke week dus bij onze sportieve naschoolse opvang. Wil jij precies weten hoe wij de afgelopen week beleefd hebben? Lees dan nu verder in onze weekblog!

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 43 – 2022

Tijdens de afgelopen week hadden alle kinderen uit het zuiden van Nederland herfstvakantie en dus ook onze kinderen bij sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Brandevoort. In vakanties proberen wij altijd bijzondere activiteiten te ondernemen met de kids. Zo hadden we een sportdag, zijn we gaan bowlen en mochten de kinderen gaan spelen in de bossen! Wil jij precies weten hoe wij de herfstvakantie beleefd hebben? Lees dan nu verder in onze weekblog!

Lees verder...

Hollandse leeuwen, mastermind en boksen! Week 42 – 2022

Lees in de blog van week 42 alles over de bezigheden bij sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Brandevoort. Onze kinderen hebben vorige week een bokstraining gevolgd, verzorgd door Roy. Er zijn ook heel veel herfstkunstwerkjes gemaakt, onder begeleiding van Linde, Micky en Janne. En natuurlijk is er heel veel bewogen! Wil jij weten wat er in de afgelopen week nog meer gebeurd is bij ons? Lees dan nu verder in onze weekblog!

Lees verder...

Stoeispelletjes, reactierovertje en Crazy88! Week 41 – 2022

Lees in de blog van week 41 alles over de bezigheden bij sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Brandevoort. We hebben een hele toffe week beleefd met bijzondere sportactiviteiten. De kinderen maakten kennis met Crazy88 in het centrum van Helmond, hebben stoeispelletjes gedaan en ook nog eens gelasergamed. En dit allemaal in één week! Lees nu verder om meer te weten te komen over hoe wij de afgelopen week bij Sportstuif Brandevoort hebben beleefd.

Lees verder...

Touwtrekken, vakjagerbal en de stormbaan! Week 40 – 2022

Lees in de blog van week 40 alles over de bezigheden bij sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Brandevoort. Afgelopen week hadden we de beschikking over één van de Sportstuif springkussens, hebben de kinderen touw getrokken en zijn er nog diverse andere leuke spellen gedaan. Op vrijdag mochten de kinderen ook nog mee naar Speeltuin Helmond-West, om de week fijn af te sluiten. Genoeg stof dus voor de weekblog. Lees nu verder om meer te weten te komen over afgelopen week bij Sportstuif Brandevoort.

Lees verder...

Sportquiz, drie is te veel en appelflappen bakken! Week 39 – 2022

Lees in de blog van week 39 alles over de bezigheden bij sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Brandevoort. Deze week zijn we niet alleen maar sportief bezig geweest maar hebben we ook een sportquiz gedaan en appelflappen gebakken! Daarnaast waren er vorige week ook twee studiedagen, waarin we ook leuke dingen hebben ondernomen. Lees nu verder om meer te weten te komen over afgelopen week bij Sportstuif Brandevoort.

Lees verder...

Steen-papier-schaar estafette, kringtrefbal en Kidsplaza! Week 38 – 2022

Lees in de blog van week 38 alles over de bezigheden bij sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Brandevoort. Deze week alles over sportactiviteiten zoals steen-papier-schaar estafette en mens-erger-je-niet trefbal, ken jij deze sportieve varianten? Daarnaast hebben we deelgenomen aan de activiteitenmiddag van Sportstuif Beek en Donk én zijn we naar Kidsplaza geweest. Een drukke maar gezellige week op onze sport BSO in Brandevoort. Veel leesplezier!

Lees verder...

Appelflappen bakken, trefbal en het haasje! Week 37 – 2022

Lees in de blog van week 37 alles over de bezigheden bij sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Brandevoort. Onder leiding van ons enthousiaste team, bestaande uit Roy, Linde en Micky maken we er iedere middag weer een feest van! Deze week hebben we bijvoorbeeld zelf appelflappen gemaakt, trefbal gedaan en het haasje gespeeld. Ken jij dit leuke spel?

Lees verder...

Start van het nieuwe schooljaar! Week 36 – 2022

Voor alle kinderen een frisse start met voor sommige zelfs een nieuwe klas, school of BSO. Bij Sportstuif Brandevoort mogen we ruim 20 nieuwe kinderen wervelkomen op onze buitenschoolse opvang deze week. We blijven enorm hard groeien en proberen er iedere dag weer een feestje van te maken! Wil jij weten hoe alles is verlopen tijdens de eerste schoolweek, lees dan nu mee met de nieuwste weekblog.

Lees verder...

Pokémontrefbal, pionnenroof en buskruit! Week 27 – 2022

Heerlijke, zonnige dagen vol met sportieve activiteiten en vrijheid om jezelf lekker uit te kunnen leven. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan bent u bij Sportstuif aan het juiste adres! Vorige week stonden er activiteiten op de (sport)planning zoals Pokémontrefbal, pionnenroof en buskruit.

We blijven snel groeien in Brandevoort dus lijkt Sportstuif u interessant voor uw kinderen, neem dan snel contact op voor het inplannen van een kennismaking en/of proefmiddag! Zeker met de zomervakantie en het nieuwe schooljaar in aantocht! Maak dus nu gebruik van de mogelijkheid tot twee gratis proefmiddagen bij Sportstuif.

Lees verder...

Bunkertrefbal, bowlen en buikschuifbaan! Week 26 – 2022

Heerlijke, zonnige dagen vol met sportieve activiteiten en vrijheid om jezelf lekker uit te kunnen leven. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan bent u bij Sportstuif aan het juiste adres! Vorige week stonden er activiteiten op de (sport)planning zoals bunkertrefbal, bowlen en een buikschuifbaan.  

We blijven snel groeien in Brandevoort dus lijkt Sportstuif u interessant voor uw kinderen, neem dan snel contact op voor het inplannen van een kennismaking en/of proefmiddag! Zeker met de zomervakantie en het nieuwe schooljaar in aantocht! Maak gebruik van de mogelijkheid tot twee gratis proefmiddagen bij Sportstuif.

Lees verder...

Voetgolf, Archery Tag en waterspelletjes! Week 25 – 2022

Heerlijke, zonnige dagen vol met sportieve activiteiten en vrijheid om jezelf lekker uit te kunnen leven. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan bent u bij Sportstuif aan het juiste adres! Vorige week hadden we te maken met tropische temperaturen en hebben we veel waterspelletjes gespeeld. Daarnaast hebben we Archery Tag gespeeld en koekjes gebakken! Geen gebrek aan variatie bij Sportstuif!

We blijven snel groeien in Brandevoort dus lijkt Sportstuif u interessant voor uw kinderen, neem dan snel contact op voor het inplannen van een kennismaking en/of proefmiddag!

Lees verder...

Tropische temperaturen, de Speuldries en waterijsjes! Week 24 – 2022

Heerlijke, zonnige dagen vol met sportieve activiteiten en vrijheid om jezelf lekker uit te kunnen leven. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan bent u bij Sportstuif aan het juiste adres! Vorige week hadden we te maken met tropische temperaturen, hebben we een bezoek aan de Speuldries gebracht en nog veel meer leuke dingen!

We blijven snel groeien in Brandevoort dus lijkt Sportstuif u interessant voor uw kinderen, neem dan snel contact op voor het inplannen van een kennismaking en/of proefmiddag!

Lees verder...

Bootcamptikkertje, lasergamen en Harry Pottertikkertje! Week 23 – 2022

Heerlijke, zonnige dagen vol met sportieve activiteiten en vrijheid om jezelf lekker uit te kunnen leven. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan bent u bij Sportstuif aan het juiste adres! Vorige week stonden er diverse tikspelen, lasergamen en voetballen op ons programma.

We blijven snel groeien in Brandevoort dus lijkt Sportstuif u interessant voor uw kinderen, neem dan snel contact op voor het inplannen van een kennismaking en/of proefmiddag!

Lees verder...

Eénjarig bestaan Sportstuif Helmond Brandevoort! Week 22 – 2022

Een feestweek voor Sportstuif Brandevoort, op woensdag 1 juni bestaan we precies één jaar!

In het afgelopen jaar zijn we gegroeid tot een ambitieuze, leuke en sportieve BSO waar kinderen met veel plezier naar toe komen voor sport en spel, leuke uitstapjes en spelletjes met Roy, Linde en Mike. Hier zijn we uiteraard erg trots op en blij mee! Bedankt allemaal en op naar nog vele sportieve topjaren!

Lees verder...

Veldhoven ZOO, XL Games en Streetjump! Week 21 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Dit is de weekblog van week 21. Het goede weer zit er weer aan te komen en wat is er dan leuker voor uw kind dan een BSO die veel buiten is en waar de kinderen alle vrijheid krijgen om dingen te ondernemen! Kom snel eens kijken bij Sportstuif Brandevoort, neem contact met ons op via de mail, telefonisch of spreek ons gerust aan op het schoolplein van uw kind(eren).

Lees verder...

Waterspelletjes, volleybal en filmkijken! Week 20 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Dit is de weekblog van week 20. Het goede weer zit er weer aan te komen en wat is er dan leuker voor uw kind dan een BSO die veel buiten is en waar de kinderen alle vrijheid krijgen om dingen te ondernemen! Kom snel eens kijken bij Sportstuif Brandevoort, neem contact met ons op via de mail, telefonisch of spreek ons gerust aan op het schoolplein van uw kind(eren).

Lees verder...

Pionnenroof, Sportbingo en tienbal! Week 19 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Dit is de weekblog van week 19, de eerste week na de meivakantie. Het goede weer zit er weer aan te komen en wat is er dan leuker voor uw kind dan een BSO die veel buiten is en waar de kinderen alle vrijheid krijgen om dingen te ondernemen! Kom snel eens kijken bij Sportstuif Brandevoort, neem contact met ons op via de mail, telefonisch of spreek ons gerust aan op het schoolplein van uw kind(eren).

Lees verder...

Meivakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 17 en 18 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. De afgelopen twee weken was het meivakantie voor de kinderen in Brandevoort. In deze twee weken proberen wij met onze sport BSO zo veel mogelijk leuke, sportieve uitstapjes te maken. Daarnaast organiseren we altijd super vette activiteiten op het sportpark. Wil jij weten wat voor leuke dingen we gedaan hebben in de vakantie? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Paaseierenjacht, Speeltuin Helmond-West en springkussens! Week 15 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. We zitten weer in het voorjaar en dit betekent lekker weer en veel buiten spelen! Vindt uw zoon of dochter buiten spelen en lekker actief bezig zijn ook leuk, dan bent u bij Sportstuif bij de juiste BSO. Afgelopen week hebben onze kinderen paaseieren gezocht, zijn we naar de speeltuin geweest en mochten we weer op de springkussens spelen. We hadden ook nog geluk met het heerlijke weer! Lees hier alles over de verrichtingen bij onze sportieve opvang.

Lees verder...

Levend memory, dobbel-estafette en voetballen! Week 14 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. We zitten weer in het voorjaar en dit betekent lekker weer en veel buiten spelen! Vindt uw zoon of dochter buiten spelen en lekker actief bezig zijn ook leuk, dan bent u bij Sportstuif bij de juiste BSO. Wij zijn de Sport BSO in Brandevoort! Zitten uw kinderen op school in Mierlo-Hout, Stiphout of Mierlo, ook dan zijn er mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Lees verder...

We-Jump, levend memory en trefbal! Week 13 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Vorige week was een bijzondere week, op maandag stonden we namelijk nog in het zonnetje en later in de week speelden we binnen vanwege de regen en kou. We hebben er alsnog een super toffe week van gemaakt. Zo zijn we o.a. naar We-Jump geweest, hebben we een bezoekje gebracht aan de gymzaal in Deurne en speelden we levend memory.

 

Lees verder...

Springkussenweek bij Sportstuif! Week 12 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. De lente komt er weer aan en het zonnetje komt ook steeds vaker tevoorschijn, hoe fijn is het dan voor uw kinderen om lekker buiten actief bezig te zijn. Bij Sportstuif combineren we naschoolse opvang met buiten spelen, bewegen en vooral plezier! Gedurende de afgelopen week hadden we de beschikking over de Sportstuif springkussens en hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Iedere dag was het feest in het schitterende zonnetje!

Lees verder...

Kaartenestafette, chaosbal en hockey! Week 11 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. De lente komt er weer aan en het zonnetje komt ook steeds vaker tevoorschijn, hoe fijn is het dan voor uw kinderen om lekker buiten actief bezig te zijn. Bij Sportstuif combineren we naschoolse opvang met buiten spelen, bewegen en vooral plezier! Lees nu de blog van week 11 waarin we onder andere dobbelestafette, chaosbal en hockey speelden. We zijn ook een lekker ijsje gaan eten bij de ijssalon!

Lees verder...

Buskruit, mastermind en iemand is hem, niemand is hem! Week 10 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. De lente komt er weer aan en het zonnetje komt ook steeds vaker tevoorschijn, hoe fijn is het dan voor uw kinderen om lekker buiten actief bezig te zijn. Bij Sportstuif combineren we naschoolse opvang met buiten spelen, bewegen en vooral plezier! Lees nu de blog van week 10 waarin we onder andere buskruit, mastermind en iemand is hem, niemand is hem speelden.

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 9 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. De afgelopen week was het carnavalsvakantie en ook deze week hebben we natuurlijk weer super leuke activiteiten ondernemen. Met coole uitstapjes naar de springkussens van Leef! Geldrop-Mierlo, dierenpark de Warande en andere Sportstuif locaties. Lijkt Sportstuif u interessant voor uw kinderen? Lees deze blog dan eens en kom zo meer te weten over een week op dé sport BSO van Helmond! Veel leesplezier!

Lees verder...

Dobbel-estafette, slingertikkertje en twister! Week 8 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Bij Sportstuif proberen we kinderen met zo veel mogelijk verschillende sport- en spelvormen in aanraking te laten komen. Daarnaast staan we bekend om onze flexibiliteit, want een flexibele baan voor ouders betekent flexibele opvang! Lijkt Sportstuif aantrekkelijk voor uw kinderen? Lees deze blog dan eens en kom zo meer te weten over een week op dé sport BSO van Helmond! Veel leesplezier!

Lees verder...

Jeu de boules, schipper mag ik overvaren en steen-papier-schaar tikkertje! Week 7 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Bij Sportstuif proberen we kinderen met zo veel mogelijk verschillende sport- en spelvormen in aanraking te laten komen. Daarnaast staan we bekend om onze flexibiliteit, want een flexibele baan voor ouders betekent flexibele opvang! Lijkt Sportstuif aantrekkelijk voor uw kinderen? Lees deze blog dan eens en kom zo meer te weten over een week op dé sport BSO van Helmond! Veel leesplezier!

Lees verder...

Archery tag, jeu de boules en Hollandse leeuwen! Week 6 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Bij Sportstuif proberen we kinderen met zo veel mogelijk verschillende sport- en spelvormen in aanraking te laten komen. Deze week waren dit bijvoorbeeld archery tag, jeu de boules en Hollandse leeuwen. Ken jij deze activiteiten? Onze kinderen in ieder geval wel en zij hadden hier veel plezier mee! Wil jij alles te weten komen, lees dan snel verder. Veel leesplezier!

Lees verder...

Kidsplaza, We-Jump en tosti’s maken! Week 5 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Gelukkig is alles sinds deze week weer open dus we kunnen weer leuke uitstapjes maken! Deze week was er een studiedag van OBS Brandevoort, waarbij we naar MonkeyTown zijn gegaan. Ook was afgelopen woensdag de laatste peuterles van deze cyclus, alle kinderen hebben hier iets leuks aan overgehouden. Wil jij alles te weten komen, lees dan snel verder. Veel leesplezier!

Lees verder...

Boksen, sportbingo en Chinees voetbal! Week 4 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Het was een wat rustigere week vanwege een aantal coronabesmettingen, maar dit mocht de pret niet drukken. We hebben veel leuke activiteiten gedaan zoals boksen, sportbingo en Chinees voetbal. Daarnaast is deze week de nieuwe lessenreeks voor de peutergym in Brandevoort online gekomen, snel inschrijven dus en veel leesplezier!

Lees verder...

Mens erger je niet, 30 seconds en sportbingo! Week 3 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Het was weer een geslaagde week bij Sportstuif Brandevoort. We kregen een bezoekje van Sportstuif Helmond de Braak en deden verschillende sportieve activiteiten zoals mens erger je niet, 30 seconds en een sportbingo. Daarnaast mochten we afgelopen week ook weer starten met de peutergym. Veel leesplezier!

Lees verder...

Kerstvakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 52 & 1 – 2021 & 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. De afgelopen twee weken hadden de kinderen, en wij dus ook, kerstvakantie. Dit betekent gezellige, lange dagen waarbij wij veel leuke en sportieve activiteiten ondernemen. Ondanks de huidige maatregelen hebben we er alsnog twee leuke weken van kunnen maken met de kinderen. Veel leesplezier!

Lees verder...

Koekjes bakken, Kerstmannenactie en 3-op een rij estafette! Week 51 – 2021

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Dit was de eerste week waarin de noodopvang van kracht is gegaan. Dit betekent dus dat we flink wat kinderen moeten missen op de BSO en dagelijks met een veel kleinere groep kinderen zijn. Ook voor deze groep kinderen hebben we natuurlijk genoeg leuk activiteiten. Zo hebben de kids deze week bijvoorbeeld koekjes gebakken met pedagogisch medewerkster Linde. Daarnaast hebben we deze week de Kerstmannenactie uitgezet in Brandevoort, hierover lees je meer in de blog. Veel leesplezier!

Lees verder...

Kaarten-estafette, superbal en kerst versieringen maken! Week 50 – 2021

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Ondanks de vervelende mededeling deze week, dat we vanaf aankomende dinsdag alleen nog maar geopend zijn voor noodopvang, maakten we er toch een super leuke week van samen met de kinderen. Zo speelden we in het klimparkje op het sportpark en deden we kaarten-estafette en superbal. Daarnaast is het alweer bijna kerst en ook dit kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan op de BSO. Lees dus snel verder in de blog van week 50.

Lees verder...

Kidsplaza, tikspelen en kringtrefbal! Week 49 – 2021

We hebben er weer een leuke week op zitten bij Sportstuif Brandevoort. Op maandag hadden alle basisscholen een studiedag en zijn we op uitstapje geweest. Dinsdag en donderdag waren we met een grote groep en hebben we buiten allerlei sport- en spelvormen gedaan met de kinderen. Woensdag stond zoals gewoonlijk de peuterles weer op de planning met pedagogisch medewerkers Linde en Desiree. Om de week af te sluiten, was er ook vrijdag een studiedag voor de kinderen van de Mondomijn. Een drukke, maar leuke week dus bij de onze sportieve buitenschoolse opvang!

Lees verder...

Sinterklaasweek: schoentjes zetten, cadeautjes uitpakken en nieuwe spelletjes! Week 48 – 2021

Afgelopen week stonden de kinderen op springen, de Sint was namelijk in het land en in het weekend was het pakjesavond! De sint had van tevoren ook nog tijd gemaakt om de kinderen bij Sportstuif blij te maken, hij had namelijk ook cadeautjes meegenomen en tijd om alle schoentjes te vullen! Verder krijgen de peuters op woensdag ook een speciale pietengymles, waarmee ze hun eigen pietendiploma konden verdienen. Een echte Sinterklaasweek dus bij Sportstuif Helmond Brandevoort. Lees snel verder om alles te weten te komen!

Lees verder...

Zelf pepernoten bakken, knotshockey en We-Jump! Week 47 – 2021

Deze week speelden we knotshockey, hebben we zelf pepernoten gebakken en stond er een uitstapje naar We-Jump gepland! Daarnaast stond er ook weer een peuterles op het programma en hebben we diverse sport- en spelvormen gedaan. Lees snel verder om alles te weten te komen!  

 

Lees verder...

Monkeytown, dierenpark en de eerste peutergymles in Brandevoort!  Week 46 – 2021 

Deze week zijn we op bezoek geweest bij de diertjes en Monkeytown! Daarnaast hadden we onze eerste peuterles op het programma staan en hebben we weer diverse sport- en spelvormen gedaan. Lees snel verder om alles te weten te komen!  

Lees verder...

Hutten bouwen, knutselen en basketballen! Week 45 – 2021

Deze week bouwden we een boomhut, versierden we Sinterklaas schoentjes en waren er natuurlijk ook weer allerlei sportactiviteiten. Daarnaast starten we deze week met de peuterlessen op Sportpark Brandevoort. Lees snel verder om alles te weten te komen over afgelopen week bij Sportstuif Brandevoort! 

Lees verder...

Naar de dieren, stoepranden en lasergamen! Week 44 – 2021

Deze week zijn we ondere andere op bezoek geweest bij stadspark de Warande, speelden we stoepranden en waren we te gast bij locatie de Braak voor een hele toffe activiteit!
Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder in deze blog! 

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 43 – 2021

De afgelopen week was het herfstvakantie! Veel leuke activiteiten en uitstapjes dus bij Sportstuif. Benieuwd naar wat we gedaan hebben? Lees dan snel verder in de blog! 

Lees verder...

Annemaria koekoek, hockey en trampolinepark We-Jump! Week 42 – 2021

Afgelopen week speelden we Annemaria koekoek, hockey en heel veel andere sport- en spelvormen. Om de herstvakantie in te luiden, zijn we ook naar trampolinepark We-Jump gegaan. Benieuwd naar wat we allemaal nog meer hebben gedaan? Lees dan snel verder! 

Lees verder...

Superbal, voetballen en kunstwerkjes maken! Week 41 – 2021

We speelden deze week voetbal en superbal buiten, binnen maakten we kunstwerkjes van strijkkralen. Ben jij benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan?
Lees dan snel verder!

Lees verder...

We Jump, op bezoek bij de Braak en een verkleedpartijtje! Week 40 – 2021

Deze week stond er weer een uitstapje op de planning: We Jump Helmond. Daarnaast gingen we op bezoek bij locatie de Braak en hadden we diverse activiteiten op onze eigen locatie. 
Lees snel verder!

Lees verder...

Escape room en een uitje naar het Dierenrijk! Week 38 - 2021

Een studiedag met een leuk uitstapje, op bezoek bij onze collega's in Meerhoven en een sportieve escape room!
Lees snel verder!

Lees verder...

Jachtseizoen en speurtochten maken! Week 37 - 2021

Deze week speelden we jachtseizoen, steen papier schaar estafette en maakten de kinderen een eigen speurtocht!
Ook staan er leuke dingen op de planning, wil je weten welke? Lees dan verder

Lees verder...

De eerste schoolweek met heerlijk zomers weer, waterspelletjes en een uitstapje! Week 36 - 2021

De scholen zijn weer begonnen en dit betekent dat ook dat onze BSO weer op volle toeren gaat draaien! Wat hebben wij deze week aan sport- en spelvormen gedaan met het lekkere weer? Lees snel verder en kom het te weten! 

Lees verder...

Zomervakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 30 t/m 35 - 2021

De eerste zomervakantie voor BSO Sportstuif Helmond Brandevoort zit er alweer op! We hebben veel leuke sport- en spelactiviteiten gedaan en zijn daarnaast wekelijks op uitstapje geweest naar super leuke locaties zoals We-Jump, Speelpark Klein Zwitserland of het Blotevoetenpad. 
Ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan snel verder! 

Lees verder...

Mens-erger-je-niet, knakworsttikkertje en bingo! Week 28 - 2021

Bent u benieuwd naar wat wij doen in Brandevoort, op andere vestigingen van Sportstuif en naar onze vacature? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Beachvolleybal, verstoppertje en klimmen! Week 27 - 2021

Een beetje sfeer proeven van onze activiteiten deze week bij Sportstuif? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Open dag, hockeyen en spelletjes! Week 26 – 2021

Benieuwd naar wat wij deze week hebben gedaan? Lees dan snel verder! 

Lees verder...

Voorbereidingen en op uitstapje! Week 25 - 2021

Benieuwd naar wat wij deze week hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Springkussen en waterspelletjes! Week 24-2021

Benieuwd naar wat wij hebben gedaan en waar wij mee bezig zijn in Brandevoort? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Vestigingen op bezoek, voetballen en lekker weer! Week 22 - 2021

Benieuwd naar de activiteiten tijdens de eerste week van Sportstuif Brandevoort? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Helmond Brandevoort! Week 21 – 2021

Benieuwd naar de opstart van de nieuwste vestiging van Sportstuif in Helmond Brandevoort? Lees dan hier onze nieuwe blog! 

Lees verder...

Flexibiliteit Sportstuif Helmond Brandevoort

Bij onze BSO Sportstuif vinden we flexibiliteit erg belangrijk. Wanneer kinderen op vaste dagen komen maar een keer niet kunnen, dan is dit niet erg. Hiervoor krijg je ruiluren in de plaats, die op een ander moment weer in te zetten zijn. Stel je werkt als ouders zijnde onregelmatig, geen probleem.

Lees verder...
 

Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers
Linde Koolen
Linde Koolen
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Janne Dekker
Janne Dekker
Mike van Bragt
Mike van Bragt
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach