Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

Nieuwe week, nieuwe verhalen bij Sportstuif Weert – Week 25-2023

Maandag 19 juni – Nieuwe auto

Bij Sportstuif halen we de kinderen op van de scholen in onze blauwe Sportstuif auto’s. Ook bij Sportstuif Weert hebben we nu zo’n mooie blauwe auto staan. Heb jij ons al zien rijden?

 

Dinsdag 20 juni - Pingpongbal schieten

Het was vandaag weer een warme dag. Nadat we lekker fruit hebben gegeten en ranja hebben gedronken mochten de kinderen eerst vrij spelen en daarna hebben we weer een leuk spel voor ze klaargezet. Met een waterpistool moesten ze de pingpong balletjes van de bekertjes afschieten. Denk jij dat het gelukt is om ze er allemaal af te schieten?

 

Woensdag 21 juni – Open dag

Deze woensdagmiddag was het een bruisende en levendige open dag bij Sportstuif Weert. Van 14:00u tot 17:00u hebben we onze deuren geopend en zijn er zowel nieuwe als vertrouwde gezichten langs geweest voor een middag vol plezier en avontuur. Sportstuif Someren, Valkenswaard, Heeze en Geldrop zijn ook gezellig op bezoek gekomen. Om te zorgen dat er wat avontuur was, hebben we verschillende leuke activiteiten gedaan. Zo was er onder andere een groot springkussen waar de kinderen overheen konden rennen en een Nerfgun parcours voor de avonturiers die graag hun scherpschutter vaardigheden wilden laten zien. Om het hoofd koel te houden, hadden we een waterpretzone opgezet. Hierbij stonden emmers met water klaar om de waterpistolen te vullen voor een heus waterfestijn. Tussen al het spelen door zorgden we er natuurlijk voor dat de kinderen voldoende gezonde snacks binnenkregen. Schalen met vers fruit stonden klaar, als ook kannen gevuld met koud water en ranja. Na een middag vol vreugde en stralende gezichten kunnen we met trots terugkijken op een onvergetelijke open dag bij Sportstuif Weert!

 

Donderdag 22 juni - Stand in de mand en reactie spel

Vandaag hebben we ondanks de grote regenbuien er weer een leuke dag van gemaakt. Steeds als het even minder hard regende zijn we toch naar buiten gegaan voor een spelletje. Zo hebben we Stand in de mand gespeeld. Een speler heeft de bal en de andere kinderen staan in een kring. De speler gooit de bal recht omhoog en roept: “stand in de mand en de bal is voor (naam)”. Iedereen rent zo snel mogelijk weg, behalve degene die genoemd is. Dit kind moet zo snel mogelijk de bal pakken en “stop” roepen. Als iedereen gestopt is moeten ze met de benen wijd gaan staan en moet het kind dat de bal heeft deze tussen de benen door proberen te rollen. Ook hebben we nog een reactie spel gedaan. Je staat met twee tegenover elkaar en in het midden een pion. Er wordt steeds gezegd ‘knie’, ‘schouder’, ‘teen’, ‘hoofd’, ‘PION’. Als er ‘pion’ wordt gezegd moet je zo snel mogelijk de pion pakken.

 

 

Vrijdag 23 juni

Vandaag was het een wat rustigere dag en zijn we bezig geweest om alle nieuwe interesses in kaart te brengen en te kijken van welke scholen zij afkomen. Het is namelijk erg belangrijk om een strak ophaalschema te kunnen maken. Wist je dat je bij Sportstuif ook twee gratis proefdagen kunt doen?! Dit is zodat de kinderen én ouders een beeld krijgen van hoe een dag bij Sportstuif er uit ziet. Ben jij benieuwd naar een dag bij Sportstuif Weert en wil je een dagje meelopen, neem dan contact op via de website bij Sportstuif Weert. Hopelijk zien we je snel om er een fantastische dag van te maken.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches