Een sportieve BSO op een toplocatie bij SV Someren. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven, waarbij de begeleiders oog hebben voor elk kind.

Peter Peter
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kelly Martens

‘Sporten is verbinden op allerlei vlakken’

Hallo! Mijn naam is Kelly Martens!

Van jongs af aan ben ik geraakt en gedreven door sport en daarom stond er één ding vast: ik moest en zou iets in de sport gaan doen. Voeding en gezondheid zijn altijd boeiende onderwerpen geweest waarin ik me meer en meer ben gaan verdiepen. Zo viel mijn keuze ook op een buitenlandse minor in Amerika waar het hebben van een gezonde levensstijl nog veel minder vanzelfsprekend is als in Nederland. Juist hierdoor ben ik me gaan beseffen hoe betekenisvol regelmatig bewegen kan zijn, in combinatie met een gezond voedingspatroon. Het kan letterlijk levens redden. En hoe mooi kan het dan zijn om daar zo vroeg mogelijk mee te beginnen? Jong geleerd is oud gedaan.

Zowel tijdens als na mijn opleiding Sport- en bewegingseducatie aan de Fontys Sporthogeschool heb ik les en leidinggegeven aan verschillende doelgroepen binnen de sport.

Tennis is hierin leidraad gebleven omdat ik dit zelf altijd op hoog niveau beoefend heb en het me leuk leek die passie over te dragen aan anderen. Ik heb dan ook de nodige uurtjes op het veld gestaan, als speler maar ook als trainster. En nog steeds, doe ik dit met veel plezier in combinatie met mijn werk bij Sportstuif. Naast mijn passie voor sport in zijn algeheel ben ik een echte reisfanaat. Ik ben dan ook inmiddels al de halve wereld afgereisd. Ook ben ik graag hoog in de witte bergen te vinden op een snowboard.

Het belangrijkste aan sport is voor mij dat het mensen van verschillende leeftijden, achtergronden en afkomsten, waar dan ook ter wereld kan verbinden op een manier zoals alleen sport dat kan. Het is voor mij dan ook essentieel dat elk kind zich sportief kan ontplooien bij Sportstuif, kan ontdekken waar hij of zij goed in is en zo een speciale band kan creëren met de kinderen om zich heen. Vrijblijvend lekker veel bewegen en daar energie van krijgen is het motto!

Samen met mijn collega’s van Sportstuif kijk ik ernaar uit om leuke en sportieve activiteiten op te zetten en vooral lekker samen in beweging te blijven!

Tot ziens bij Sportstuif

Ons team

Shauny Regli
Shauny Regli
Kelly Martens
Kelly Martens
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Edo Donkers
Edo Donkers
Koen de Louw
Koen de Louw
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach