Zeer enthousiast team. Ondernemen veel met de kinderen waarbij beweging centraal staat.

Leon Leon
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Edo Donkers

"Mijn enthousiasme voor sport, spel, bewegen overbrengen op de kinderen waarbij ieder kind op zijn of haar eigen niveau deel kan nemen aan sport en spel activiteiten, dat is geweldig!"

Mijn naam is Edo Donkers en ik kom uit Someren. Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij Sportstuif Someren. Naast mij werkzaamheden bij de BSO geef ik ook nog gymlessen op 3 verschillende scholen.

Zelf ben ik nog steeds veel met sport bezig. Zo ga ik 3 keer in de week op pad met mijn wielrenfiets of mountainbike. De wielrenner pak ik in de zomer als het lekker weer is. Met de wielrenner ga ik graag op vakantie en het liefst fiets ik dan in de bergen. Ik ben zeker geen mooi weer fietser, mountainbiken doe ik vooral in de wintermaanden als het nat en koud is, dus ik ben zeker niet van suiker en kom pik zwart terug van mijn ronde! Rond om Someren liggen vele mooi mountainbike routes die je kunt afwisselen zodat het nooit saai wordt.

Als kind was ik altijd al buiten te vinden en ook veel met sport bezig. Cross baantjesbouwen en dan met vriendjes wedstrijdje wie het snelst over het parcours kan. Geef mij een bal en ik was de hele dag buiten te vinden! Wat is er nu mooier om dit enthousiasme, wat ik nog steeds heb, door te kunnen geven aan de kinderen en samen veel lol te maken en leuke sportieve activiteiten te doen.

Tot ziens bij Sportstuif!

Ons team

Shauny Regli
Shauny Regli
Kelly Martens
Kelly Martens
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Edo Donkers
Edo Donkers
Koen de Louw
Koen de Louw
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach