Ontzettend fijne en natuurlijk sportieve BSO. Er worden veel leuke dingen gedaan, kinderen krijgen zelf ook de kans om leuke activiteiten en uitjes te verzinnen. Ze gaan er bij ons iedere week met heel veel goede zin naartoe!

Sandy Sandy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Shauny Regli

‘Ik vind het belangrijk dat ieder kind met veel (team)plezier kan sporten en bewegen bij Sportstuif’ 

Mijn naam is Shauny Regli, vestigingsmanager bij Sportstuif Someren! Ik heb de opleiding Leisure & Hospitality executive aan de Cosmo Academy afgerond, vervolgens ben ik na mijn MBO studie verder gaan studeren op de Fontys Sporthogeschool. Sinds juni 2020 ben ik afgestudeerd als beweeg -en leefstijlcoach aan de HBO opleiding Sportkunde.  

Sinds jongs af aan zit het sporten en bewegen in mijn genen. Ik ben erg blij dat ik dit nu dagelijks mag uitvoeren en overdragen aan de jongere generatie! Momenteel voetbal ik al een aantal jaren bij het eerste damesteam van SV Someren/NWC in de landelijke hoofdklasse. Voetballen doe ik al meer dan 18 jaren.  Mijn favoriete club is PSV, deze moedig ik graag aan in het stadion. Overige sporten zijn skiën in Oostenrijk en op de surfplank staan in het water.    

Sportstuif is dé plek waar kinderen lekker veel kunnen bewegen en waar ze met plezier naar toe komen. Ik vind het belangrijk dat er bij elk kind wordt gekeken naar zijn/haar interesses om hierbij het beste bij de kinderen naar boven te halen. Met mijn enthousiasme, passie voor sport en bewegen krijg ik veel energie en dit draag ik graag over aan de kinderen.

Hopelijk zie ik je snel en kunnen we samen gaan bewegen!  

Ons team

Shauny Regli
Shauny Regli Vestigingsmanager
Kelly Martens
Kelly Martens
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Edo Donkers
Edo Donkers
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches