Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door!

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Reviews

Patty

Sportstuif Beek en Donk is een buitenschoolse opvang die zich bezighoudt op het aanbieden van sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen. De professionele inzet van Dominique, die zich met veel enthousiasme inzet, om de kinderen blij te maken, inspireren en aan te blijven moedigen, is gewoon geweldig. Ze organiseert bij deze BSO hele leuke spelactiviteiten voor de kinderen en draagt actief bij aan het stimuleren van een gezonde en actieve levensstijl. En dan dat 'Fruit-uurtje'...... dat hoor ik elke keer weer... daar wordt ik zo blij van. Ik kan het alleen maar aanbevelen. Probeer het zelf een keer zou ik tegen elke ouder zeggen. Ga zo door Dominique, ga zo door BSO B&D !!

Lees verder...

Kevin Koch

Een leuke BSO waar de kinderen lekker kunnen bewegen. Er worden leuke sport- en spelactiviteiten bedacht voor alle leeftijden.

Lees verder...

Britt

Het is een leuke sportieve BSO waar de kinderen hun energie kwijt kunnen! De activiteiten zijn leuk en divers. Er worden ook in de vakanties leuke uitjes georganiseerd en er zijn woensdagmiddag activiteiten waar kinderen die niet op de BSO zitten ook aan mee kunnen doen. Natuurlijk is er ook tijd waarin de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze doen. Al met al een leuke BSO!

Lees verder...

Rutger

Mijn kinderen nemen regelmatig deel aan de activiteiten van Sportstuif Beek en Donk, en ze keren altijd vol vreugde terug. Het is geweldig om te zien hoe Sportstuif steeds weer creatieve en leuke sport- en spelactiviteiten bedenkt die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Onlangs hebben ze bijvoorbeeld creatieve waterspellen en lasergamen gehad!

Bij Sportstuif worden kinderen aangemoedigd om deel te nemen aan verschillende sporten, waardoor ze kunnen ontdekken welke sport het beste bij hen past. Wie weet, misschien ontdekken ze wel een nieuwe hobby! Wij komen hier zeker vaker na toe.

Lees verder...

Rudy

Super leuke sport en spel activiteiten.

Lees verder...

Do

Elke dag weer leuke sportieve maar ook creatieve activiteiten! Het team organiseert ook in de vakanties leuke uitjes. top!

Lees verder...

Luc

Sportstuif is als medewerker een fijne werkplek. Iedere dag sportief en buiten met de kinderen. Kinderen ervaren op deze manier echt de vrijheid van het buiten spelen.

Lees verder...

Judy

Een super leuke BSO, waarbij de aandacht ligt op sport en spel activiteiten voor basisschoolkinderen in gemeente Beek en Donk! Enthousiast team met aandacht voor het kind!

Lees verder...

Ruben

Wat een onwijs leuke BSO! Een plek waar kinderen na school heerlijk kunnen uitleven doormiddel van sport en spel. Een goed concept, uitgevoerd door enthousiaste medewerkers. Toppers!

Lees verder...

Shauny

Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Lees verder...

Jessica

Een superleuke BSO waarbij kinderen zich uit kunnen leven door middel van sportieve activiteiten! Enthousiast team die elke dag weer klaar staan voor zowel de kinderen als de ouders!

Lees verder...

Renée van Kraaij

Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Lees verder...

Mieke van Lierop

Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif. Leuke spellen met de hele groep. Actie en plezier! Door de kleinschaligheid is er ook aandacht en betrokkenheid. Rustige, professionele en aardige begeleiding.

Lees verder...

Manolya Yesil

Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door!

Lees verder...

Hany Mohamed

My daughter enjoys her time there, she can also move and play and get energy from the activities. At the beginning I went there because the other obvious alternative was busy and no slot for me, but now after a while I really like it to the sense that I turned of an offer from the other bso when my turn was up.

Thanks for the help and keep up the good work..

Lees verder...

Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers Pedagogisch coach