Wat een onwijs leuke BSO! Een plek waar kinderen na school heerlijk kunnen uitleven doormiddel van sport en spel. Een goed concept, uitgevoerd door enthousiaste medewerkers. Toppers!

Ruben Ruben
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie

De oudercommissie participeert namens de ouders in het beleid van Sportstuif. Dit doen ze door een goede invulling te geven aan de adviesrechten om op deze wijze de kwaliteit van de opvang te waarborgen of te verbeteren. Minimaal één keer per jaar en maximaal twee keer per jaar heeft de oudercommissie een overleg met de vestigingsmanager van de locatie. Tijdens dit overleg worden praktische zaken besproken zoals het aantal basisgroepen en kinderen, structuur van de dag, communicatie richting ouders en wijzigingen in beleidsplannen. Tevens kan de oudercommissie agendapunten inbrengen over allerlei zaken rondom de locatie.

Sportstuif Beek en Donk is op zoek naar ouders die interesse hebben om deel te nemen in de oudercommissie. Als u hier interesse in heeft, kunt u een mail sturen naar Beekendonk@sportstuif.nl.


Naam ouder*
Telefoon*
E-mailadres*
Locatie*
Opmerkingen oudercommissie

Ons team

Dominique de Groot Vestigingsmanager
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Roel van de Ven
Roel van de Ven
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches