Een erg leuke sportieve BSO waar veel aandacht wordt besteed aan sport en bewegen met kinderen. Goed om te zien dat Sportstuif zich ook in Limburg heeft gevestigd!

Davey Davey
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Glowgolven, Boegafun en Bingo! Week 10-2023

Ondanks het slechte weer van deze week hebben wij er weer iets super leuks van gemaakt! Benieuwd naar wat wij deze week allemaal gedaan hebben? Lees dan deze blog!

Maandag 6 maart
Wat een pech! Het regende vandaag de hele dag. Hierdoor waren de voetbalvelden helemaal doorweekt en konden we hier helaas geen gebruikt van maken. Maar dat geeft wel de mogelijkheid om iets super leuks te gaan doen! We zijn daarom vandaag gaan Glowgolven bij het T'Hoogkoor in Boxmeer! We verdeelde de kinderen over twee teams. Met het team gingen ze alle 15 verschillende holes af. Ieder hole had een eigen thema. Toevallig waren de 15 holes allemaal in het thema van verschillende sporten. Super toepasselijk! Na alle banen gehad te hebben en de scores compleet te hebben was het weer tijd om terug te gaan naar onze eigen sportieve buitenschoolse opvang. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!


Dinsdag 7 maart
Vandaag zijn we samen met de kinderen gaan kijken bij de oefeninterland van Nederland onder 16 tegen België onder 16. De wedstrijd werd namelijk gespeeld op het hoofdveld van SV Venray. De sportaccomodatie waar ook onze eigen BSO ook gelegen is. Een supergave ervaring om mee te maken. We zijn de hele eerste helft gaan kijken en we konden gelukkig met zijn alle droog op de hoofdtribune zitten. Natuurlijk met perfect zicht over het hele veld. Dit kinderen vonden het super leuk en volgende week zijn we ook weer van de partij. Dan speelt namelijk Nederland onder 17 tegen België onder 17! Wij hebben er alweer zin in!

  


Woensdag 8 maart
In de ochtend hadden wij een studiedag van Basisschool De Bongerd. Tijdens vakantieweken en op studiedagen zijn wij geopend van 7:30 tot 18:30 uur. De kinderen zijn tussen die tijden van harte welkom. Deze ochtend zijn we naar Ballorig in Venlo geweest. De kinderen vinden het altijd superleuk bij Ballorig. Bij Ballorig krijgen de kinderen de kans om lekker kind te zijn en zich lekker uit te leven op de glijbanen, klimtoestellen, de helikopters en straaljagers aan het dak en niet te vergeten de racebaan.

Na het ophalen van de rest van de kinderen en het klaarmaken van het fruit was het direct tijd om aan tafel te gaan. Het heeft vandaag gesneeuwd en heel het voetbalveld lag nog vol met sneeuw. Daarom hebben wij wat leuks bedacht om ergens binnen te gaan spelen. Wij gingen vanmiddag namelijk spelen bij Boegafun! Hier konden de kinderen zich lekker uitleven. Er werd geklommen, gesprongen, gegleden, gevoetbald, tikkertje gespeeld en nog veel meer leuke dingen gedaan. Na twee uurtjes gespeeld te hebben bij Boegafun was het weer tijd om terug te gaan naar onze sportieve buitenschoolse opvang. 

  


Donderdag 9 maart
Ook vandaag was het weer erg regenachtig. Ondanks het regenachtige weer hebben wij er wel een super leuke middag van gemaakt met een aantal binnenactiviteiten. We speelde vandaag het commando spel, stopdans en levend memory. Tijdens het commando spel moesten de kinderen allemaal heel goed luisteren naar wat er gezegt werd door pedagogisch medewerker Pim. Want als Pim "commando" zei dan moest je de opdracht uitvoeren die na het woord commando gezegt werd. Bijvoorbeeld "commando draai één rondje" maar werd er geen commando voor de opdracht gezegt dan moest je de opdracht juist niet uitvoeren. Dit zorgde voor veel lachende gezichtjes!
Onder leiding van Micky en Jessica werd er ook fanatiek gedanst en bewogen op muziek. Maar als de muziek uit ging moest je zo stil mogelijk gaan staan. Bewoog je toch nog? Dan moest je een klein opdrachtje doen voordat je weer mee mocht doen. Uiteindelijk hebben rustig af gesloten met levend memory en hebben we allemaal onze moves nog een keer kunnen laten zien. Wat een gezellige middag!

 
 

Vrijdag 10 maart
Het was weer de hele middag aan het regenen, wat een pech! Gelukkig hebben we een leuke activiteit bedacht voor binnen. Samen met Sportstuif Venray MHCV hebben we vandaag bingo gedaan. Bij een volle rij werd er hard BINGO geroepen en dan mocht je naar voren komen om te controleren of het wel goed was. Bij foute bingo moest er natuurlijk een liedje gezongen worden. Gelukkig had iedereen bingo en mochten ze iets lekkers uit kiezen. Ondanks de regen hebben wij een hartstikke leuke middag gehad!

 



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches